• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun geçen hafta bir arkadaşın da aynısı oldu kalp atışı durmuş denildi ve 1 hafta sonra bebeğin kalbi tekrar atmaya başlamış. Ne olur olmaz başka doktora gitmelisin diye düşünüyorum.

Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Geçmiş olsun canım. Allah büyüktür hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında

Merhaba kızlarrr :KK54: bende mart 8 de transferim oldu geçen hafta pozitif sonuç aldık Allahın izni ile carsamba ilk kontrolüm var :KK68:
tebrikler Allah tamamına erdirsin

:( cok üzüldüm. Geçmiş olsun bunu kasımda yaşadım ve hep korku yüreğimde. Nasıl olduğunu iyi biliyorum suan Allah yardimcin olsun sabirlar dilerim arkadaşım

Merhaba kızlarrr :KK54: bende mart 8 de transferim oldu geçen hafta pozitif sonuç aldık Allahın izni ile carsamba ilk kontrolüm var :KK68:

Benden 1 gün sonra olmuş :) maşallah cnm ilk kontrol çok heyecanlı imiş vakit geçmiyor :))

Selam kizlar:KK66:
Bugun 2. kan testini yaptirdik. Cok sukur yukselmis.
2 hafta sonra yani 6+2 de kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum.

Maşallah cnm hayırlısıyla devam etsin inşallah

Bizim de bu gece randevumuz var saat ta 11 bucukta. Umarim hersey yolundadır üzecek bir haber almam yine

Kötü düşünme cnm Allah'ın izniyle bişey olmaz. Güzel düşün pozitif olmaya çalış

Back