- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
Bugün ben de 5+5 te kese görmeye gideceğim nasipse kalp atışını az da olsa duyarız belki..haber veririm size de..
bir arkadaş liste yapacaktı o yapmayacaksa ve listemizle ilgilenebilecek varsa çok güzel olur
Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
burada bir arkadaş yapayım dedi ama sonra kayboldu.belki yeni bir gönüllü olur :)Ay canım ya nasıl sevindim heyecanla senden haber bekliyorum :)
Kim yapıyor liste çok güzel olur gerçekten
burada bir arkadaş yapayım dedi ama sonra kayboldu.belki yeni bir gönüllü olur :)
5 te maalesef..vakit geçmek bilmiyor...kar-emel randevun kaçta cnm
5 te maalesef..vakit geçmek bilmiyor...
Canım geçmiş olsun Allah yardımcın olsun geçen hafta bir arkadaşın da aynısı oldu kalp atışı durmuş denildi ve 1 hafta sonra bebeğin kalbi tekrar atmaya başlamış. Ne olur olmaz başka doktora gitmelisin diye düşünüyorum.Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Allah yardımcın olsun. Bir daha yasatmasin. Tez zamanda melegine kavusursun inşallah. Çok zor bir durum yaşayan bilirKızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Geçmiş olsun canım. Allah büyüktür hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkındaKızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
tebrikler Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlarrrbende mart 8 de transferim oldu geçen hafta pozitif sonuç aldık Allahın izni ile carsamba ilk kontrolüm var
Vala cok zor bi durum napsam karar veremiyorum.canım ben izmitteyim devlette de bi çok dr.gittim ama maalesef hepsi çok ilgisiz fakülteyi tavsiye edebilirim gidip gelmek zor olmayacaksa fakülte daha ilgili
Vala cok zor bi durum napsam karar veremiyorum.
Kızlar çok kötüyüm normal kontrole geldim ama bebeğin kalbi durduğunu öğrendim çok kötüyüm kürtaj alacak lar
Merhaba kızlarrrbende mart 8 de transferim oldu geçen hafta pozitif sonuç aldık Allahın izni ile carsamba ilk kontrolüm var
Selam kizlar
Bugun 2. kan testini yaptirdik. Cok sukur yukselmis.
2 hafta sonra yani 6+2 de kontrolüm var. Heyecanla bekliyorum.
Bizim de bu gece randevumuz var saat ta 11 bucukta. Umarim hersey yolundadır üzecek bir haber almam yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?