- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.921
Teşekkür ederim canım hoş buldum eline sağlıkAminnn
ekledim canım ..hoş geldin diyeyim resmi olarak :))
@bacart özel mesajla yazmışsın bilgilerini seni de ekledim bilgin olsun
Benim kontrol salı günü ..
en son taaaa 27 ekimde gitmiştim
çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum ....
Ay büyümez mi annesi evet ya insan çok heyecanlanıyor cnm güzel haberler ile gel inşallahtam kaç haftalıksın belki cinsiyeti de söyler
Güldürdün beni Allah iyiliğinizi versinKuzum bacak arası olsaydi hocada soylerdi:) bazen böyle bakıp yorum yapiyolar ya o yuzden merak ettim
boş ver deme bişey .. akışına bıraktım ben ... 80 e kadar yolu var
ben de 8 haftalik hamileyim Haziran 29 -2018 tahmini dogum. Akradaslar bu zamana kadar ne bulanti, ne kusma, ne halsizlik hic bir sey hissetmiyorum. Sadece goguslerim buyudu, ama gercekten buyudu. Ama hic hamileymisim gibi bir hiss yok. Hamileligi yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim, erken hamilelik testiyle (6 gun adet oncesi hamilelik gosteren testle). Ilk doktor kontrolune 27 Kasimda gidecegim. Hic anlamiyorum gercekten bir ben mi boyleyim, hic brsey hissetmiyorum
Canim uzulme bazı hamileler hic bulanti yaşamaz insAllah bebisin sagliklidir icini ferah tutben de 8 haftalik hamileyim Haziran 29 -2018 tahmini dogum. Akradaslar bu zamana kadar ne bulanti, ne kusma, ne halsizlik hic bir sey hissetmiyorum. Sadece goguslerim buyudu, ama gercekten buyudu. Ama hic hamileymisim gibi bir hiss yok. Hamileligi yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim, erken hamilelik testiyle (6 gun adet oncesi hamilelik gosteren testle). Ilk doktor kontrolune 27 Kasimda gidecegim. Hic anlamiyorum gercekten bir ben mi boyleyim, hic brsey hissetmiyorum
Cok sagol insallah. Gercekten kalp atislarini duymadan rahat edemiyecem 1 hafta kaldi ilk ultrasoun yaptirmama, cok korkuyorum, cunku bu ilk bebek. Cok sagolCanim uzulme bazı hamileler hic bulanti yaşamaz insAllah bebisin sagliklidir icini ferah tut
Üstünde yazmıyor canım6ay derken canim?son kullanma tarihi yazmiyormu?
İnternette satılanların Son kullanma tarihini nasıl öğrenebiliriz yazan arkadaşların mesajlarının altına benimki 6 ay yazmışsın. Ben o şekilde anladım
İyi akşamlar yozgatta yaşıyorum sat:4 eylül, tahmini doğum tarihi 12 haziran , ilk çocuk , kalp atımı duyulducinsiyet belli değil. Bu arada yaşım 29 beni de eklerseniz sevinirim Ausencia
Amiiin insallah cümlemiz canim:))Güldürdün beni Allah iyiliğinizi versincinsiyet öğrenene kadar hiç durmadan yorumluyoruz herşeyi çirkinleştim kız güzelleştim erkek, ekşi yedim kız tatlı yedin erkek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gönlünüzdeki gibi olur
Ewet oda oluyor cewremdeki herkes ayni sekilde aldi sonrasinda hatta pantolon daha guzel oturuyor wucudaPeki ya bedeni olcakmi sonra canim?bacak kismi yani
Olmadi 10 tane resim cektm dosya buyuk diyo ozeldende burdanda olmadi sonra yine denerim olursa gonderirim canmBelkid3 vardir cnim burdada at bakalim bi
Ya ben nasil ozledim 19 ekimde gormustum en son 29una gidecem insallah bian ewwel saglikla buyuyup dogsunlarda hasret kalmayalim daha fazlaBenim kontrol salı günü ..
en son taaaa 27 ekimde gitmiştim
çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum ....
bizdeBizde yozgatliyiz
Bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?