2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim kontrol salı günü ..

en son taaaa 27 ekimde gitmiştim

çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum ....

Ay büyümez mi annesi evet ya insan çok heyecanlanıyor cnm güzel haberler ile gel inşallah tam kaç haftalıksın belki cinsiyeti de söyler

Kuzum bacak arası olsaydi hocada soylerdi:) bazen böyle bakıp yorum yapiyolar ya o yuzden merak ettim
Güldürdün beni Allah iyiliğinizi versin cinsiyet öğrenene kadar hiç durmadan yorumluyoruz herşeyi çirkinleştim kız güzelleştim erkek, ekşi yedim kız tatlı yedin erkek Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gönlünüzdeki gibi olur

boş ver deme bişey .. akışına bıraktım ben ... 80 e kadar yolu var

Ben kızımda 104 kiloyla doguma girmiştim tam 11 ayımı aldı eski formuma dönmek oglumda 28 kilo aldım ondada 8ayımı almıştı kg vermem 38 bedenden 46 bedene çıkış yapmak herkesin harcı degildir:)

ben de 8 haftalik hamileyim Haziran 29 -2018 tahmini dogum. Akradaslar bu zamana kadar ne bulanti, ne kusma, ne halsizlik hic bir sey hissetmiyorum. Sadece goguslerim buyudu, ama gercekten buyudu. Ama hic hamileymisim gibi bir hiss yok. Hamileligi yumurtlamadan 11 gun sonra ogrendim, erken hamilelik testiyle (6 gun adet oncesi hamilelik gosteren testle). Ilk doktor kontrolune 27 Kasimda gidecegim. Hic anlamiyorum gercekten bir ben mi boyleyim, hic brsey hissetmiyorum

Benimde mide bulantım yok halsizlik var wc giderken bile yoruluyorum:) kişi göre degişir belirtiler herkes aynı belirtiyi yaşıyacak diye kural yok zaten

Canim uzulme bazı hamileler hic bulanti yaşamaz insAllah bebisin sagliklidir icini ferah tut

wc konusu beni 4-5 haftalarda baymisti nerdeyse her 5 dakka wc ye gidiyordum ma su an azaldi 8 hafta, bu ara tembellik var asiri, ama gercekten hala inanamiyorum hamile olduguma. Dogru herkes farkli hissediyor bu sureci...

İnternette satılanların Son kullanma tarihini nasıl öğrenebiliriz yazan arkadaşların mesajlarının altına benimki 6 ay yazmışsın. Ben o şekilde anladım

Bilemiyorum ki yazmıyor üzerinde. Eczacının dediğini diyorum

Amiiin insallah cümlemiz canim:))

Benim kontrol salı günü ..

en son taaaa 27 ekimde gitmiştim

çok özledim be ... büyümüştür de .. bakalım neler göreceğiz ... pek heyecanlı oluyor ... bir de biz maaile giriyoruz .. eşim oğlum ....
Ya ben nasil ozledim 19 ekimde gormustum en son 29una gidecem insallah bian ewwel saglikla buyuyup dogsunlarda hasret kalmayalim daha fazla

Günaydın güzel bi hafta olur inşallah

Biz erkenciyiz, içimde ki minik canavar beni sürekli yemeğe itiyor azıcık yemesem bayılma noktasına geliyorum mutfağa kendimi zor attım önceden sürekli midem bulanırdı şimdi yemeyince bulanıyor

Geçen yıl hamile bi arkadaşım vardı iş yerinde, yarım saatte bir acıkırdı, iş yerine dolu dolu bişeyler getirirdi, yemek saatlerinde kendinden geçerdi ona ne kadar güldüysem başıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…