• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kıyafetler konuşulmuş .... bana da artık hiç bir şeyim olmuyor :skandal: pantalonlarım 34-36 bedendir .... bacaktan hala sorun yok .. ama kapanları mümkün değil :rolleyes:

Bi ceketim var XS kollar sırt yine oluyor ... kapanması imkansız onunda :rolleyes:

yani 6-7 kilo aldım sanırım ve hepsi göbekte :confused:

Kıyafetler konuşulmuş .... bana da artık hiç bir şeyim olmuyor :skandal: pantalonlarım 34-36 bedendir .... bacaktan hala sorun yok .. ama kapanları mümkün değil :rolleyes:

Bi ceketim var XS kollar sırt yine oluyor ... kapanması imkansız onunda :rolleyes:

yani 6-7 kilo aldım sanırım ve hepsi göbekte :confused:
.
Ne desem bilemedim ama verirsin amaaaan.Canın sağolsun..Ben daha almadım çabuk kg alan yapım olmasına rağmen..Kesin alcam amaaa:confused:

.
Hoşgeldin sultanııım:KK19:Gözlerim aradı vallahi..İyi ol da yazmasan da olur..Benim de gecelerim fena ..bulantı gece daha çok..bir de huzursuzluk oluyor nedense..

:KK15:

aynen ...geriliyor karnım .. sanırsın oraya doğuracağım :rolleyes: ayaklarım alev alev ...
çok erken yahu bunlar için ...

Suan ewet sadece banyodan sonra gogsume gobegime kalca we yan bacagima suruyorum cacao yagli bi krem canim yurt disindayim trde varmi bilmiyorum iceriginde argan yagi badem yagi cacao yagi falan war istersen resm atarim arkadasm kullandi faydasini gordu o yuzden bende buna basladim

Belkid3 vardir cnim burdada at bakalim bi

ya bir de çatlak kremi konuşulmuş geçmişte ... yani çok genetik bir konu çatlak . anne anneanne teyze geçmişinizde varsa sizi de yakalıyor ... aldığınız önlemlerde bir nebze belki azaltıyor ..

o yüzden işte birine çok iyi gelen x krem diğerinde hiç işe yaramamış ...

Aa bak o iyiymis canm ayarlaniyorsa.ama beden farkederse ?
Mesela atiyorum 40 beden giyiyorsan normalde 42 hatta 44 unu dene dar paca alirsan 2 beden bile cok abes durmaz 1 beden buyuk alsanda olur denersin canim sen kafana göre ayarlarsın en azindan simdilik 1 tane alsan sıkmamis olursun karnini

Ben göbeğime ve üst bacağıma kullanmıştım yararını gördüm 4. Aydan sonra başladım kullanmaya şimdi de öyle yapacağım bir de kayısı çekirdeği kremi dönüşümlü olarak tavsiye ederim

Kayisi cekirdegi yagi nerde satiliyor canim?sadece lierac yeterli olmazmi

Ausencia Ausencia benide ekler misin tabloya Ankara 2. Bebek yas 31 sat 8 eylul tahmini dogum tarihi ultrosnda 8 gun geri cikti o yuzden hangisni yazacagimi bilemedim doktor usgye gore dedi o yuzden 23 haziran 2018 yaz Allah benim ve tum hamilelerin bebegini kucagina almayi hayirlisiyla nasip etsin

Aminnn :KK68:

ekledim canım ..hoş geldin diyeyim resmi olarak :))

B bacart özel mesajla yazmışsın bilgilerini seni de ekledim bilgin olsun :KK68:

Back
X