- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.901
.geldim canım geldim ... iyiyim şükür ... yani ... geceler uykusuz .. ayyy offff diye diye geçiyor
biraz buyuk al canim daha cok giyersin bazilarinin ustten lastikle dugmeye takiosun bel kısmı ayarlamali oluyor yani dusmuyor uzerinden.
.Kıyafetler konuşulmuş .... bana da artık hiç bir şeyim olmuyorpantalonlarım 34-36 bedendir .... bacaktan hala sorun yok .. ama kapanları mümkün değil
Bi ceketim var XS kollar sırt yine oluyor ... kapanması imkansız onunda
yani 6-7 kilo aldım sanırım ve hepsi göbekte
.
Hoşgeldin sultanııımGözlerim aradı vallahi..İyi ol da yazmasan da olur..Benim de gecelerim fena ..bulantı gece daha çok..bir de huzursuzluk oluyor nedense..
Banada erken gelmisti ama senin gibi olmadi pantolonlarim normal benim bedenim sadece karin we bel kismi penye gibi bir kumas esniyor yani sonrada oluyormus ayni gobek we bel kismi esnek oldugu icin
.
Ne desem bilemedim ama verirsin amaaaan.Canın sağolsun..Ben daha almadım çabuk kg alan yapım olmasına rağmen..Kesin alcam amaaa
Suan ewet sadece banyodan sonra gogsume gobegime kalca we yan bacagima suruyorum cacao yagli bi krem canim yurt disindayim trde varmi bilmiyorum iceriginde argan yagi badem yagi cacao yagi falan war istersen resm atarim arkadasm kullandi faydasini gordu o yuzden bende buna basladim
Mesela atiyorum 40 beden giyiyorsan normalde 42 hatta 44 unu dene dar paca alirsan 2 beden bile cok abes durmaz 1 beden buyuk alsanda olur denersin canim sen kafana göre ayarlarsın en azindan simdilik 1 tane alsan sıkmamis olursun karniniAa bak o iyiymis canm ayarlaniyorsa.ama beden farkederse ?
Benimkinin 6 ay süresi var
.boş ver deme bişey .. akışına bıraktım ben ... 80 e kadar yolu var
Mesela atiyorum 40 beden giyiyorsan normalde 42 hatta 44 unu dene dar paca alirsan 2 beden bile cok abes durmaz 1 beden buyuk alsanda olur denersin canim sen kafana göre ayarlarsın en azindan simdilik 1 tane alsan sıkmamis olursun karnini
Ben göbeğime ve üst bacağıma kullanmıştım yararını gördüm 4. Aydan sonra başladım kullanmaya şimdi de öyle yapacağım bir de kayısı çekirdeği kremi dönüşümlü olarak tavsiye ederim
İyi akşamlar yozgatta yaşıyorum sat:4 eylül, tahmini doğum tarihi 12 haziran , ilk çocuk , kalp atımı duyulducinsiyet belli değil. Bu arada yaşım 29 beni de eklerseniz sevinirim Ausencia
Teşekkür ederim hoş buldumMerhabalar , hayırlı olsun ve hoş geldin
ekledim .
Ausencia benide ekler misin tabloya Ankara 2. Bebek yas 31 sat 8 eylul tahmini dogum tarihi ultrosnda 8 gun geri cikti o yuzden hangisni yazacagimi bilemedim doktor usgye gore dedi o yuzden 23 haziran 2018 yaz Allah benim ve tum hamilelerin bebegini kucagina almayi hayirlisiyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?