Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü kontrolüm var canım.Nasip olursa bilgi veririmBiraz baktım ama anlayamadım, ikiz olunca farklı değerlendiriliyordur. Doktorun ne zaman yorumlayacak bende merak ettim
hadi güzel sonuçlar inşallah .Cinsiyette belli olur ay çok heyecanlıKızlar Fetal Dnasonucumuz çıkmış ama hocamız mesajlara dönüş yapmadı bekliyoruzzz
![]()
Kuzum bugün aile hekimi beni de hastaneye yönlendirdi. Randevu buldum. Öğleden sonra gideceğim. Hastanede randevu bulamıyor musun hiç?Kızlar günaydın. Güne stresli ve kötü başladım diyebilirim. Tahlillerde referans dışı değer çok olduğu için asm doktoruna göster dedi. Doktorum özelde, kontrol randevusu aldım bugüne sabah gittim kimlik yanımda olmadığı için banko işlem yapmadı. Hastaneyi arayıp doktora bağlanıyorum. Numaranızı iletir misiniz sonuçları göndereyim bi yorum yapın vs diye numarasını falan da vermiyor aksine muayeneye gel diye bağırıyor. Bıktım böyle nazlı hekimlerden her işi zorlaştırmak zorundalar. Başka doktora 12.haftamda gideceğim. Bu tahlil sonuçlarını gösteremiyorum şuan kimseye. Ne yapmam lazım bilmiyorum
Merhaba. Bunu eczaneden mi aldınız?Ben hamileliğimi öğrendikten sonra cildiyeye gitmiştim bana bunu önermişti çok iyi nemlendiriyor bu süreçte çok kuruluk yaşıyorum
Ayyyyyy hadi bakalım bende heyecanlandımKızlar Fetal Dnasonucumuz çıkmış ama hocamız mesajlara dönüş yapmadı bekliyoruzzz
![]()
Ahahaha oleeey cok sevindim sadece hissel demistim bir de bilmisim desenemerhaba bugün benim de kontrlüm vardı. Normalde 11+4 12+2 çıktı. İkili için kan verdik. Cinsiyet tahmini yaptı % 80 kız :))simlumina geçen hafta ultrasonu atmıştım kız demiştin :))
Ayyyy hadi bakalim cok heyecanliKızlar Fetal Dnasonucumuz çıkmış ama hocamız mesajlara dönüş yapmadı bekliyoruzzz
![]()
merhaba yaşınız kaç? ben daha 2'li yaptırmadan önce çok ilgili bir asistan bana direk yaşından kaynaklı 2'li taraman riskli çıkacak zaten bu beklediğimiz bir durum panik yapma dedi bilgilerinize. 36 yaşındayım benGrafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dedi
34 bana da yaştan dolayı dedi doktorummerhaba yaşınız kaç? ben daha 2'li yaptırmadan önce çok ilgili bir asistan bana direk yaşından kaynaklı 2'li taraman riskli çıkacak zaten bu beklediğimiz bir durum panik yapma dedi bilgilerinize. 36 yaşındayım ben
Son adetin ne zamandı canımArkadaşlar Mrb cok üzgün bırsekılde yazıyorum suan doktordan geldım devlet hastanesınde doktor kesenın ıcınde ufak bır çıkıntı var dedı sonra özele gıttım 6+ 3 günlük bebek yok dedı gec döllenme olmus olabılır dedı vajınal baktı görmesi gerek degılmıydı kanama alanı varmıs ılac verdı esım erken daha yenı gelıısıyordur dıyor ama benım ıcım ıcımı yedı görünmesi gerekmıyormuydu sızce yardım edın aglamaktan bı hal oldum
19 subat ama ben mart 10 dan sonra yumurtladım takıp edıyordumSon adetin ne zamandı canım
Canım geç döllenme olabilir içini ferah tut, ilacını kullan belki kendini geç gösterecektirArkadaşlar Mrb cok üzgün bırsekılde yazıyorum suan doktordan geldım devlet hastanesınde doktor kesenın ıcınde ufak bır çıkıntı var dedı sonra özele gıttım 6+ 3 günlük bebek yok dedı gec döllenme olmus olabılır dedı vajınal baktı görmesi gerek degılmıydı kanama alanı varmıs ılac verdı esım erken daha yenı gelıısıyordur dıyor ama benım ıcım ıcımı yedı görünmesi gerekmıyormuydu sızce yardım edın aglamaktan bı hal oldum
Varmı boyle yaşayan devlettekı doktor ufak bı çıkıntı gözüküyor dedı ama yanı ne olduğunu anlayamadım görmese oyle demezdı dıyorumCanım geç döllenme olabilir içini ferah tut, ilacını kullan belki kendini geç gösterecektir![]()
Tekrar ne zaman çağırdı seni canım? Başka bi yere daha mı sorsanVarmı boyle yaşayan devlettekı doktor ufak bı çıkıntı gözüküyor dedı ama yanı ne olduğunu anlayamadım görmese oyle demezdı dıyorum
asadıgım ilde 2 hastane var bırı özel bırı devlet haftaya gel dedı ama ıcım ıcımı yedı vajınal görünmesi gerekırdı dıye dusunuyorumTekrar ne zaman çağırdı seni canım? Başka bi yere daha mı sorsan