Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kızlar günaydın. Güne stresli ve kötü başladım diyebilirim. Tahlillerde referans dışı değer çok olduğu için asm doktoruna göster dedi. Doktorum özelde, kontrol randevusu aldım bugüne sabah gittim kimlik yanımda olmadığı için banko işlem yapmadı. Hastaneyi arayıp doktora bağlanıyorum. Numaranızı iletir misiniz sonuçları göndereyim bi yorum yapın vs diye numarasını falan da vermiyor aksine muayeneye gel diye bağırıyor. Bıktım böyle nazlı hekimlerden her işi zorlaştırmak zorundalar. Başka doktora 12.haftamda gideceğim. Bu tahlil sonuçlarını gösteremiyorum şuan kimseye. Ne yapmam lazım bilmiyorum
Kuzum bugün aile hekimi beni de hastaneye yönlendirdi. Randevu buldum. Öğleden sonra gideceğim. Hastanede randevu bulamıyor musun hiç?

merhaba bugün benim de kontrlüm vardı. Normalde 11+4 12+2 çıktı. İkili için kan verdik. Cinsiyet tahmini yaptı % 80 kız :)) simlumina simlumina geçen hafta ultrasonu atmıştım kız demiştin :))
Ahahaha oleeey cok sevindim sadece hissel demistim bir de bilmisim desene🩷🩷💘💘 saglikla gelsin insallah prenses 🙏🏼

Kizlarim herkese merhabalar, guzel hayirli haberler alacagimiz endisesiz stressiz depremsiz bir hafta diliyorum hepimize🩷🩵 bebislerimiz saglikla buyusunler insallah🙏🏼
Cok yogun bir haftasonu ustumden tir gibi gecti ajdjdjfjf. Ama dun cok guzeldi, ilk defa kesintisiz 5-6 saati 2.5 yas erkek bebesiyle gecirdim. Surekli araba oynadik sandigim kadar kotu degilmisim bu konuda kendimi gelistirdim bir gunde hemen 🤣 cocuk da allahim baldan tatli bir konusmalar bir sarilmalar oynuyorum diye en sevdigi kisi bendim dun ortamdaki😂 surekli kucagimda oturdu en son yanaklarimi sevip kolyelerimle oynuyordu oyleli bag kurduk. Borek yedirdim yogurt yedirdim meyve yedirdim, hepsini bu abla yedirsin dedi durdu ajdjdjdjf. Legonun boyle arabali bir oyuncagini almistik, meger cok seviyormus çekici var araba cekiyor ah bir bayildi butun gun onunla oynadik. Ama cok yoruldum yaaaa ahahahah. Iki buklum hep yerlere egildim kalktim antreman yapmak icin en son dun gece eve donerken arabada belim agriyordu ajdjfjfj. Gobegimi sevdi durdu bebek napiyor agliyor mu bizi goruyor mu diyor😅😍 cok iyi geldi hormonlarim tavan insallah oglusum da mutlu olmustur dun 🥹

Yeni haftamız güzel geçsin kızlar. Bugün Bende fetal dna için kan verdim. Artık heyecanla bekleme vakti. İnşallah hepimiz temiz, sağlıklı haberleri alırız. Kontrolüme de daha 10 gün var. 3 hafta sonraya gün verince dayanılmaz oldu. Günler geçmiyor. Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun 🌸 Arada kaçırdığım mesajlar oluyor

Grafiğe göre bakıyolar kuzum yaptırdığın yerde detaylı hepsi yazıyordur çıktısını alırsın papp a plesentayla ilgiliymiş mesela 3. 43 ya düzeltilmiş mom mu o acaba işte onları çıktı da yazıyor benim 1.68 düzeltilmiş 0.73 sanırım bana riskli dedi mesela ama kombine riskim orta derece çıktı benim papp ile ilgili bişey demedi. Down olursa aldırır mısınız dedi hayır dedim o zaman fetal yaptırma çünkü ense burun organlar normal dedi. Yüzde yüz down diyemem dedi. Ne gelirse kabulümüz dedik biz de. Yaşamla bağdaşmayan bir hastalığı olunca doktorlar sonlandırmak istiyormuş zaten onu da dedi
merhaba yaşınız kaç? ben daha 2'li yaptırmadan önce çok ilgili bir asistan bana direk yaşından kaynaklı 2'li taraman riskli çıkacak zaten bu beklediğimiz bir durum panik yapma dedi bilgilerinize. 36 yaşındayım ben

Arkadaşlar Mrb cok üzgün bırsekılde yazıyorum suan doktordan geldım devlet hastanesınde doktor kesenın ıcınde ufak bır çıkıntı var dedı sonra özele gıttım 6+ 3 günlük bebek yok dedı gec döllenme olmus olabılır dedı vajınal baktı görmesi gerek degılmıydı kanama alanı varmıs ılac verdı esım erken daha yenı gelıısıyordur dıyor ama benım ıcım ıcımı yedı görünmesi gerekmıyormuydu sızce yardım edın aglamaktan bı hal oldum

merhaba yaşınız kaç? ben daha 2'li yaptırmadan önce çok ilgili bir asistan bana direk yaşından kaynaklı 2'li taraman riskli çıkacak zaten bu beklediğimiz bir durum panik yapma dedi bilgilerinize. 36 yaşındayım ben
34 bana da yaştan dolayı dedi doktorum

Arkadaşlar Mrb cok üzgün bırsekılde yazıyorum suan doktordan geldım devlet hastanesınde doktor kesenın ıcınde ufak bır çıkıntı var dedı sonra özele gıttım 6+ 3 günlük bebek yok dedı gec döllenme olmus olabılır dedı vajınal baktı görmesi gerek degılmıydı kanama alanı varmıs ılac verdı esım erken daha yenı gelıısıyordur dıyor ama benım ıcım ıcımı yedı görünmesi gerekmıyormuydu sızce yardım edın aglamaktan bı hal oldum
Son adetin ne zamandı canım

Canım geç döllenme olabilir içini ferah tut, ilacını kullan belki kendini geç gösterecektir 🙏🏻

Back
X