8 günde çıkmış ama 3 gün geç öğrendikAyyyyyy hadi bakalım bende heyecanlandımkaç günde cıktı sonuc

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 günde çıkmış ama 3 gün geç öğrendikAyyyyyy hadi bakalım bende heyecanlandımkaç günde cıktı sonuc
Biraz bi araştır bakalım sonradan görünenler olmuşturY
asadıgım ilde 2 hastane var bırı özel bırı devlet haftaya gel dedı ama ıcım ıcımı yedı vajınal görünmesi gerekırdı dıye dusunuyorum
Yaaaaa inanmıyorummmm erkeklerimiz gittikçe çoğalıyor canımmm tebrik ederimm, sağlıkla gelsin evlatcığınEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee![]()
Daha önce hiç bebek gözükmedi mi,bu ilk mi görüşünüz olacaktı ?Arkadaşlar Mrb cok üzgün bırsekılde yazıyorum suan doktordan geldım devlet hastanesınde doktor kesenın ıcınde ufak bır çıkıntı var dedı sonra özele gıttım 6+ 3 günlük bebek yok dedı gec döllenme olmus olabılır dedı vajınal baktı görmesi gerek degılmıydı kanama alanı varmıs ılac verdı esım erken daha yenı gelıısıyordur dıyor ama benım ıcım ıcımı yedı görünmesi gerekmıyormuydu sızce yardım edın aglamaktan bı hal oldum
Ayyyy erkekler cok cogaldik cok mutluyummmEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee![]()
34 yaş ileri mi sayılıyor ya bismillah34 bana da yaştan dolayı dedi doktorum
Ama ben sana hep söylüyorummm erkek çocuklar bal gibidir. Yetişme tarzı tamamen aileye bağlı, ama bi erkek çocuğuyla oyun oynamak bence harika bişeyKizlarim herkese merhabalar, guzel hayirli haberler alacagimiz endisesiz stressiz depremsiz bir hafta diliyorum hepimizebebislerimiz saglikla buyusunler insallah
Cok yogun bir haftasonu ustumden tir gibi gecti ajdjdjfjf. Ama dun cok guzeldi, ilk defa kesintisiz 5-6 saati 2.5 yas erkek bebesiyle gecirdim. Surekli araba oynadik sandigim kadar kotu degilmisim bu konuda kendimi gelistirdim bir gunde hemencocuk da allahim baldan tatli bir konusmalar bir sarilmalar oynuyorum diye en sevdigi kisi bendim dun ortamdaki
surekli kucagimda oturdu en son yanaklarimi sevip kolyelerimle oynuyordu oyleli bag kurduk. Borek yedirdim yogurt yedirdim meyve yedirdim, hepsini bu abla yedirsin dedi durdu ajdjdjdjf. Legonun boyle arabali bir oyuncagini almistik, meger cok seviyormus çekici var araba cekiyor ah bir bayildi butun gun onunla oynadik. Ama cok yoruldum yaaaa ahahahah. Iki buklum hep yerlere egildim kalktim antreman yapmak icin en son dun gece eve donerken arabada belim agriyordu ajdjfjfj. Gobegimi sevdi durdu bebek napiyor agliyor mu bizi goruyor mu diyor
cok iyi geldi hormonlarim tavan insallah oglusum da mutlu olmustur dun
![]()
ayy çok sevindim ya bende bugün aranmayı bekliyorum gözüm telefondaEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee![]()
teşekkürler canım bende bi danışırım dr aBen hamileliğimi öğrendikten sonra cildiyeye gitmiştim bana bunu önermişti çok iyi nemlendiriyor bu süreçte çok kuruluk yaşıyorum
İleri yaş sayılmıyor ama risk açısından riskli yaş sayılıyor34 yaş ileri mi sayılıyor ya bismillah
Benim de 39 , bugün aynı muhabbet bizde de döndü. Sanki 80 yaşında elimizde bastonla hamile kalmışızı gibi bi tripler :) Artık bi daha yaşımı sorarsa benim yaşım yok ben mevsimler gibiyim deyip konuyu geçiştirmeyi düşünüyorum:)34 yaş ileri mi sayılıyor ya bismillah
Oyy maşallahEveeet cinsiyetimiz belli oldu nur topu gibi bir oğluş daha eklensin listeyeeee![]()
Valla sıkıştırın ben geçen cuma yazdım darladım biraz daha çıkmadı dediler ama raporda sonucun perşembe günü onaylandığı yazıyor sinirim bozuldu birazcık neyseki herşey tertemiz sağlıklıayy çok sevindim ya bende bugün aranmayı bekliyorum gözüm telefonda
Hele ki yaşadığımız dönemde evlilik yaşı zaten 30-32. OKulu bitirdin düzgün iş buldun hayat kurdun derken anne olma yaşı zaten genel olarak bu civarlarBenim de 39 , bugün aynı muhabbet bizde de döndü. Sanki 80 yaşında elimizde bastonla hamile kalmışızı gibi bi tripler :) Artık bi daha yaşımı sorarsa benim yaşım yok ben mevsimler gibiyim deyip konuyu geçiştirmeyi düşünüyorum:)
Ayyyyy evet ya insallah benim oglusum da o kadar balli olur diye dua edip durdum esimle hayran kaldik cok bebekti en son gordugumuzde cunku o kadsr buyumus akillanmis kiAma ben sana hep söylüyorummm erkek çocuklar bal gibidir. Yetişme tarzı tamamen aileye bağlı, ama bi erkek çocuğuyla oyun oynamak bence harika bişey
Dün baya bi antrenman olmuş sana kuşum bugün hiç kalkma yattığın yerden![]()
tabi ki önemli olan sağlıklı sonucu duymak gerçekten gözünüz aydın :)Valla sıkıştırın ben geçen cuma yazdım darladım biraz daha çıkmadı dediler ama raporda sonucun perşembe günü onaylandığı yazıyor sinirim bozuldu birazcık neyseki herşey tertemiz sağlıklı![]()
Benim doktorum benden evhamlı garip bi çocuk:) Nerdeyse sakin olun iyiyimdir ben gebelikte olur böyle şeyler diyesim geliyor. Çok sevimli :)Hele ki yaşadığımız dönemde evlilik yaşı zaten 30-32. OKulu bitirdin düzgün iş buldun hayat kurdun derken anne olma yaşı zaten genel olarak bu civarlar
Benim babaannem 44 yaşındayken amcamı doğurmuş doktor yüzü bile görmeden![]()
Ah yavrum benim ya bide böyle düşünceli oluyorlar ya allahım al ısır onuAyyyyy evet ya insallah benim oglusum da o kadar balli olur diye dua edip durdum esimle hayran kaldik cok bebekti en son gordugumuzde cunku o kadsr buyumus akillanmis kiyere oturmak istemedin sen diyip iceriden altima yastik filan getirdi oynarken ben messsttt
Sabahtan da ev topladik esimle gunlerdir ev allahlikti otel gibi kullandigimiz icin, yoruldum iyice simdi hamile yastigima gomulu haldeyim![]()