2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bana verdı kullanmadım. ama giderek kötü oluyorum

Cok sagolunnn.toplu cevap vereyim 10+4 teyim
Amim insaallah hepimiz bebislerimize sag salim kavusuruz
Bebise bi taraftan bakti gorunuyor.obur taraftan bakiyor kasilmadan dolayi gorunmuyor.hastaneye yatis yapcakti ama ben bikmisim artk hastaneden.evde yerim serumu dedim yiyorum:) insaallah gecer bakalim.bugunki bahsettigim agri kasilmaymis demekki

Demek ki ya dinlenmene bak..
Benimde 11+2 Inşallah bu hafta sonu bana da söylerler. O zamana 12 oluyoruz..

Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini
Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)

Benim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta var

gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsun

Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canim

Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?

Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini

Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)

Belli olabilir.sagolasin ben bisi hissetmiyordum amaaa hani ilk haftalardaki bebeğin kesenin hangi tarafina yerlestigiyle ilgili cinsiyet tahmininde benimki erkek gorunuyordu o teoriyi dogruluyor suanki sonuc

Belli olabilir.sagolasin ben bisi hissetmiyordum amaaa hani ilk haftalardaki bebeğin kesenin hangi tarafina yerlestigiyle ilgili cinsiyet tahmininde benimki erkek gorunuyordu o teoriyi dogruluyor suanki sonuc
Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)

gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsun

Cok sagolun:)

Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canim

Eveet darisi hepinize.haberlerinizi bekliyorum

Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?

Oyle oldu valla:) devlet hastanesinde ayseye gidiyorum ama ikili teste cenk sayina gidicem gibi duruyor fakulteye

canım gözün aydın maşallah

Cok sagolun:)

G
Aa ne güzel kaçıncı haftadasiniz
Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurken Ne tatlı heyecanlar bunlar Allah tamamını erdirsin inşallah Ben de bu pazartesi doktora gideceğim ikili test için belki gösterir benim miniğim de kendini

Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)

6-7. Haftalardaki karindan cekilen ultrason goruntusunde kesenin sagina yerlesmis gorunuyordu canim.benim bi tercihim yoktu.hatta kiza daha hevesliydim ama saglikli olsun da iki dusukten sonra cinsiyeti dusunemiyordum.saglikla gelsin kuzum insaallah

G

Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurken Ne tatlı heyecanlar bunlar Allah tamamını erdirsin inşallah Ben de bu pazartesi doktora gideceğim ikili test için belki gösterir benim miniğim de kendini

Yaaa korkuyla agriyla gittim cinsiyeti ogrendim:) hala soktayim daha erken diye düşünüyordum haftaya ikili test yapilirken gorunebilir diyordum ama bugun bizimki bildigin gosterdi.bacaklarini acti.doktor da bize gosterdi bu bi bacağı bu digeri bu da pipisi dedi:) ama ben kendimi cok alistirmak istemiyorum degisebilir sonucta

Gözün aydın canım hayırlısıyla oğluşunu kucaklarsın inşallah biz de hemen öğrenebilsek ne güzel olurr
Benim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta var
her gebelik farklı seyrediyor canım sıkma canını iyidir inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…