- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.101
bana verdı kullanmadım. ama giderek kötü oluyorum10 gündür 2,5 yaşındaki oğlumla öksürük çilesi çekiyoruz oğlum antibiyotik verildi bronşları çok dolmuş.. benim de öksürmekten şimdi boğazlar ağrıyor doktora inatla gitmiyorum gitsem antibiyotik verecek kesinaranızda antibiyotik kullanan oldu mu?
Aa ne güzel kaçıncı haftadasinizgeç mis olsun umarım geçer bir an önce
Cok sagolunnn.toplu cevap vereyim 10+4 teyim
Amim insaallah hepimiz bebislerimize sag salim kavusuruz
Bebise bi taraftan bakti gorunuyor.obur taraftan bakiyor kasilmadan dolayi gorunmuyor.hastaneye yatis yapcakti ama ben bikmisim artk hastaneden.evde yerim serumu dedim yiyorum:) insaallah gecer bakalim.bugunki bahsettigim agri kasilmaymis demekki
Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidiginiYa sigara konuşulmuş...Arkadaşlar içmeyenler anlayamaz ... öyle bir illettir ki sigara ... hele ki tiryaki iseniz hayatınızın her alanına girer ... uyanır onu düşünürsünüz hemen yakayım diye ... bir yere gitseniz ilk sigara içecek yer neresi onu planlarsınız ... toplantı da fenalık gelir içinize ..ara verilse de çıksam diye ...
Günde 1,5 paket kadar içerdim ben ...
Arkadaşlar danBlackbluee1 ve E edaos demişti yanılmıyorsam ... bırakamadıklarını ... sm2014 ün yaşından fazla sigara içmişliğim var benim
Bırakamasam ..ben bırakamazdım ...
Deneyin . Lütfen .
Azaltarak bırakılacak bir şey değil . atın o son paketi evden ... ve 48 saat geçmesini bekleyin ..gidin gelin yiyin gerekirse ... ama bekleyin ..2 gün geçince .. yolu yarılamış olacaksınız .
Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Benim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta varAcaba hep böyle uykusuz mu geçicek merak ediyorum doğum sonrasına alıştırma gibi önceden ne çok uyuyomuşum da farkında değilmişim
evet bende ne cabuk bitti acaba bi sorun mu var diye düşünürken tekrar başladı oğlum da 10.haftada bitmişti bulantılarım seninki biterse de telaş yapma canım
gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsunCinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canimCinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini
Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)
canım gözün aydın maşallahCinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Tabi yiyorum yaaa. Çikolata da yemiyceksek ne anlarım hamilelikten onu yeme bunu yeme. Kilo problemimde olmadığı için götürüyorum vallaKizlar cani cikolata, halley vs isteyenler yiyorlar mi? Ya benim arada canim cok istiyor yiyorum :/
Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)Belli olabilir.sagolasin ben bisi hissetmiyordum amaaa hani ilk haftalardaki bebeğin kesenin hangi tarafina yerlestigiyle ilgili cinsiyet tahmininde benimki erkek gorunuyordu o teoriyi dogruluyor suanki sonuc
gözünüz aydın dinlenin bol bol evde geçmiş olsun
Ilk cinsiyet haberimiz hayirli olsun :))Allah gonlune gore versin canim
Ne güzel ilk öğrenen sen oldun. Benimde kontrol Cumartesi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Hangi dr a gidiyorsun merak ettim de?
canım gözün aydın maşallah
GCinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurkenAa ne güzel kaçıncı haftadasiniz
Hayırlı olsun gözün aydın, ne güzel öğrendin sen sıra bize geliyor :) kesenin ne tarafında duruyordu ,ben de erkek istiyorum hayırlısıyla ve sağlıkla:)
G
Gözün aydın ben bile heyecanlandım okurkenNe tatlı heyecanlar bunlar Allah tamamını erdirsin inşallah Ben de bu pazartesi doktora gideceğim ikili test için belki gösterir benim miniğim de kendini
Gözün aydın canım hayırlısıyla oğluşunu kucaklarsın inşallah biz de hemen öğrenebilsek ne güzel olurrCinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
her gebelik farklı seyrediyor canım sıkma canını iyidir inşallah bebişinBenim oglunda 16 haftalikken falan da vatdi hatta yanlis hatirlamiyorsam 12 de asiri siddetlenmisti. Elden birsey gelmez doktor kontrolunu bekleyecegim daha 2 hafta var
yiyiyorumKizlar cani cikolata, halley vs isteyenler yiyorlar mi? Ya benim arada canim cok istiyor yiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?