- 16 Aralık 2015
- 410
- 592
- 23
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.081
Evet canim bebek vardir ama iste insan vesvese ediyor niye gozukmedi kucukmu vs diye 8+0 da baktilar karindan usg ile bende asagidan baktirmak istemedim cunku ilk hamileligimde su gelmesi suphesi ile 23. Haftada amnisure testi yapmislardi asagidan sonra çatı muayenesi derken kanamam oldu hastanede yatmak zorunda kaldım cok mecbur olmadikca asagidan bakmak istemiyorum biraz bekleyim dedim. İnsAllah saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimiziAmin canim insallah iyilerdir ama kalp atisini dinlediysen bebek kesin vardir. Belki gec dollenmedir. Hayirlisiyla saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah
Bence manuel zor olabilir ben lansinohun teklisini kullanmistim memnun kaldim ama surekli kullanmadim mastit olunca ve ilk zamanlards yara oldugu zamanlarda kullanmistimKizlar benim ilk gebeliğimde sampuan olarak ne onerirsiniz bide ben ogretmenim mecburen uc aydan itibaren sut sagip gitmem lazim pompali mi yoksa elektrkli sut sagma makinesi almaliyim
.
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun bebisin.Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Folik asit kullaniyorsan aksamlari icmeni tavsiye ederim.Çünkü o çok gaz ve şişkinlik yapıyor.
.
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun bebisin.Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Folik asit kullaniyorsan aksamlari icmeni tavsiye ederim.Çünkü o çok gaz ve şişkinlik yapıyor.
ben. saçım cok dökuluyorYa kızlar bir şey soracağım aşırı saç kirpik kaşı dökülen var mı?
inşAllahh güzel haberlerle gelirsin cnmm❣AMİNNNDoktorum 2de gel dedi bakalim ne dicek.bebis ne durumda
MaşallahKizlar doktordan geldim simdi... Bebeğimde sıkıntı yokmuş 8 hafta 3 günlük olmus :)))
Insallah canim hersey gonlunce olur eşinde kazasız belasız gelirKizlar dualarinizi bekliyorum. Bildiğiniz gibi eşim suriye de bu hafta cuma günü gelebilir. Tabi cuma gelip pazar geri dönecek ikili testi birlikte yaptiricaz gelirse. Şimdilik kesin bisey yok görev çıkmazsa gelecek. Dua edin çıkmasın da gelsin ya. Bebeğini ilk kez görecek
Benim pek kirpiğim yok zaten ama saçım aşırı dökülüyor. Kestirdim faydası olmadı. Akiyor resmenYa kızlar bir şey soracağım aşırı saç kirpik kaşı dökülen var mı?
benim kirpiklerim kaşlarım çok güzeldi ama eser kalmamış gibi acaba vazelin uygulasam geri gelir mi?Benim pek kirpiğim yok zaten ama saçım aşırı dökülüyor. Kestirdim faydası olmadı. Akiyor resmen
ben. saçım cok dökuluyor
Bu dökülme içten gelen bişey yani kandan hormonlardan kaynaklı. Üstten sürülen bir şeyle duzelmez bence.benim kirpiklerim kaşlarım çok güzeldi ama eser kalmamış gibi acaba vazelin uygulasam geri gelir mi?
eşim şikayetçi ne kadar saç döküyorsun diye sanki bilerek kendim yapıyorum gibi :) acaba ne zamandan sonra düzene girer
.Yaaa. Bn sabah aç içiyorum. Geceye kadar uyuyana kadar böyleyim uykulu halsiz adım atacak halim yok gibi.akşam mi içmek gerekiyor
bende aynı sekılde öksürmekten karnımın içi acıyo artık bişey olcak diye korkuyorumBende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabası
Ihlamur portakal suyu bol C vitaminiyle geçiştirmeye çalışıyorum.
Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
.Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
ayyy ne güzell maşAlllah ❣ kasılma derken o nasıl birşry miş.Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?