2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canim insallah iyilerdir ama kalp atisini dinlediysen bebek kesin vardir. Belki gec dollenmedir. Hayirlisiyla saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza insallah
Evet canim bebek vardir ama iste insan vesvese ediyor niye gozukmedi kucukmu vs diye 8+0 da baktilar karindan usg ile bende asagidan baktirmak istemedim cunku ilk hamileligimde su gelmesi suphesi ile 23. Haftada amnisure testi yapmislardi asagidan sonra çatı muayenesi derken kanamam oldu hastanede yatmak zorunda kaldım cok mecbur olmadikca asagidan bakmak istemiyorum biraz bekleyim dedim. İnsAllah saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi

Kizlar benim ilk gebeliğimde sampuan olarak ne onerirsiniz bide ben ogretmenim mecburen uc aydan itibaren sut sagip gitmem lazim pompali mi yoksa elektrkli sut sagma makinesi almaliyim
Bence manuel zor olabilir ben lansinohun teklisini kullanmistim memnun kaldim ama surekli kullanmadim mastit olunca ve ilk zamanlards yara oldugu zamanlarda kullanmistim

.
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun bebisin.Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Folik asit kullaniyorsan aksamlari icmeni tavsiye ederim.Çünkü o çok gaz ve şişkinlik yapıyor.

Yaaa. Bn sabah aç içiyorum. Geceye kadar uyuyana kadar böyleyim uykulu halsiz adım atacak halim yok gibi.akşam mi içmek gerekiyor
.
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun bebisin.Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Folik asit kullaniyorsan aksamlari icmeni tavsiye ederim.Çünkü o çok gaz ve şişkinlik yapıyor.

Kizlar dualarinizi bekliyorum. Bildiğiniz gibi eşim suriye de bu hafta cuma günü gelebilir. Tabi cuma gelip pazar geri dönecek ikili testi birlikte yaptiricaz gelirse. Şimdilik kesin bisey yok görev çıkmazsa gelecek. Dua edin çıkmasın da gelsin ya. Bebeğini ilk kez görecek

Insallah canim hersey gonlunce olur eşinde kazasız belasız gelir

Benim pek kirpiğim yok zaten ama saçım aşırı dökülüyor. Kestirdim faydası olmadı. Akiyor resmen
benim kirpiklerim kaşlarım çok güzeldi ama eser kalmamış gibi acaba vazelin uygulasam geri gelir mi?

ben. saçım cok dökuluyor

eşim şikayetçi ne kadar saç döküyorsun diye sanki bilerek kendim yapıyorum gibi :) acaba ne zamandan sonra düzene girer

Bu dökülme içten gelen bişey yani kandan hormonlardan kaynaklı. Üstten sürülen bir şeyle duzelmez bence.

Bende aynıyım valla burun tıkanıklığı ve ökdürükten ölüyorum.Halsizlikte cabası
Ihlamur portakal suyu bol C vitaminiyle geçiştirmeye çalışıyorum.
bende aynı sekılde öksürmekten karnımın içi acıyo artık bişey olcak diye korkuyorum

gözünüz aydın kaçıncı haftadasınız :)

.
Ayyy canım Benim çok sevindim ..bir heyecanlandım ki sonra sani benim bebek..Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşaAllah

ayyy ne güzell maşAlllah ❣ kasılma derken o nasıl birşry miş.

Aa ne güzel kaçıncı haftadasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…