2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım yapıyorsundur belki ama her bez almada ılık suyla yıkayın,bi süre de açık kalsın poposu.belki böyle fayda eder. aslında bahsettiğin kremler bizde çok işe yaramıştı .üzüldüm şimdi ya

Cuma yıllık izin aldım 3 gün her seferinde yaptım ama geçmiş değil, annemler benim gibi asla yapmaz bugün daha kötüye gitmez umarım hala devam ediyor çünkü

Cuma yıllık izin aldım 3 gün her seferinde yaptım ama geçmiş değil, annemler benim gibi asla yapmaz bugün daha kötüye gitmez umarım hala devam ediyor çünkü
Bebek pudraları var ya eczanede satılanları da var. Utalk vardı büyük oğlumda kullanmıştım. Sadece poposuna sürebilirsin belki. En azından sürtünmeyi azaltır

Canım bu aydan sonra bebekler gece açlığa 7 saat dayanabilir diyor dr.lar. Hatta çoğu gece emzirmeyin diyor. İnan o açlıktan uyanmıyordur eğer kilo alımı normalse. Neden uyandıklarına da kimse akıl sır erdiremiyor. Bütün dr.lar diş sıkıntısı diyor.

Kızımın gece uyanmalari baya azaldı 1 kere falan oldu hatta bazen ben yatmadan 11,12 civarı doyurursam sabah 6.30 a kadar uyuyor bile ama bu aralar gene arttı uyanması sanırım üst dişlerden. Birde uyansa da geri pispislanmiyor ki illa biberonla mama içecek, kaç kere şu denedim suyu da reddediyor

aynen benimde öyleydi bikaç hafta saat akşam 8 de uyur 5 saatte 1 kalkar azcık emer uyurdu. şimdi başladı gene sık uyanmaya ağzına baktım dişleri patlamaya başlamış. hele o üst dişler... o iki diş 1 ay sürdü yemin ederim. demekki diş sıkıntıalrı geçince bizim bebeler uyucak,kendimi öyle motive ediyorum

Ay ya , tam yeni düzene girmişti. Şimdi o dişler de çıkana kadar uyanmalar devam edecek sanırım ama dedigin gibi buna da şükür, dişler çıkınca devam ederler uyumaya

Teşekkür ederim ya işte ne olduğunu öğrenene kadar ilaç içirmeye çalıştım, çocuk her seferinde boğuluyor.. şimdi yine hiçbir kaşığa ağzını açmıyor, zaten iştahsız...

Bi de benim kız gece 1-2 gibi uyanıp 2 saat falan uyanık kalıyor, baya 2 döngü haline getirdi gece uykusunu oyun istiyor, beşiğinin kenarlarında sıralıyor, odanın kapısını gösteriyor çıkalım diye, odadan çıkarmıyorum. Tam benim yatağa girdiğim saatler oluyor, kendimi çok zavallı hissediyorum, dün gece 1di yatağa girdiğim, saat 3buçukta ancak uyuttum

Teşekkür ederim ya işte ne olduğunu öğrenene kadar ilaç içirmeye çalıştım, çocuk her seferinde boğuluyor.. şimdi yine hiçbir kaşığa ağzını açmıyor, zaten iştahsız...
BEnim oğlum da 6 gün boyunca o kadar iştahsızdı ki karnı resmen içine geçti ateşten ağlamaktan o hale geldi. Zıbını falan 3 gün ıslatıp giydirdik. Çok ağladı ama ateş 2 saat içinde tekrar çıkıyordu. Sonra düzelince biraz toparlamaya başladı sağlık olsun napalım

Size de çok geçmiş olsun, bizden ağır geçirmişsiniz..

Pisigi hala geçmedi 4 yerinde derin olanlar vardı kapanmadı hala, ateşi ve ishali çok şükür düzeldi. Huysuzluğu baki ama dün itibariyle 7.atağa girdi ve 11.olarak köpek dişi patlamak üzere tadından yenmiyor sıpa siz nasılsınız düzeldimi biraz

Ayyy geçmiş olsun, dişte baya hızlı yalnız daha bi iki gündür kendine geliyor ama ağzına hiçbir şekilde kaşık koyamıyorum önceden de blw klasik birlikte gidiyordum, klasik olarak bi çorbasını ben içiriyordum işte şimdi içiremiyorum, sadece blw ile gidiyoruz, iştahı daha tam düzelmedi ki zaten çok iştahlı da değil normalde kayınvalidem yemek takıntısı huyunu bana geçirdi dertlene dertlene, rüyamda bile çocuğa yemek yediriyorum

1 yaşına kadar ek gıda ek olarak kalmalı bence bizim hatunda iştahsız ama ben dert etmiyorum

1 yaşına kadar ek gıda ek olarak kalmalı bence bizim hatunda iştahsız ama ben dert etmiyorum

Ya bence de öyle, başladığımızdan beri aynı şeyi söylüyorum ama kayınvalidem bu konuda o kadar takıntılı ki o geldiğinde çocuk yiyeceği varsa da yemiyor benim gerginliğimden bi de illa ağzına bi şey tepmeye çalışıyor ben uyarmaktan bıktım o uyarılmaktan bıkmadı bi de biri bi şey verince yemiyor çocuk kafasını çeviriyor ağzını kilitliyor, ısrarla deneyip çocuğu huylandırmak neden? Hep şunun çocuğu bir yumurtayı bitiriyor ikincisini verene kadar ağlıyor, şu çocuğuna kısır veriyor, bu çocuğuna şunu yediriyor halleri Eşim de başladı artık yemiyor, bizim yediklerimizden de yesin diye Eşim desteklen daha rahattı, o da anasına uymaya başladı Kayınvalidemle anlaşamadığımız tek konu, çocuk yetiştirmek. O istiyor ki şımartayım, hiç ağlamasın, homini gırtlak yesin, her şey önüne hazır hop diye verilsin.. Görümcem sık sık kalır kendinde, önceden daha sık kalırmış. Görümcemin oğlu elinde büyümüş, yani bu dediklerimi yapmış hep. Şimdi de ‘ay ay ay ay X’ten bir tane daha istemem’ diyor. Ee? Geçen gün kızım uzansa alabileceği mesafede bir oyuncak var, ona yeltendi, hemen dur dur dur dur ben veririm.. Hiç fırsat vermiyor. Çocuk azıcık emekliyor, yeter yorulmuştur emeklemesin; çocuk elimizden tutuyor yürüyor, yeter yorulmuştur yürümesin.. Deli oluyorum O yüzden çocuk konusunda ne dese batıyor bana, yemek işi de iyice fobi oldu Ay ne güzel şikayet ettim kayınvalidemi

Bizimkiler o konuda rahat ya hatta fazla rahatlar mutfağa geçip çağırıyorlar peşlerinden gidiyo yerse veriyorlar yemezse bırakıyorlar. Kayınvalide hafif takıntılı geldi bana ne istediğini kendide bilmiyor gibi umursama bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…