- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #48.341
Evet gece hep ağlayarak uyanıyor normalde ağlayarak uyanmaz mırıldanır di şimdi ağlıyor dişten dolayı.annem bakıyordu fakat buhafta annem yok anneannem rahatsız .buhafta babannesi bakıyor diste geliyor tamda haftasına denk geldi onu da yabanciliyor zor geçiyor dün ise gelemedim mesela inşallah atlaticaz bakalım.canim bizimkimkide pek dönmüyor artık aslında Done döne gidebilir ama ağlıyor illa ayakta olacak çok zilli cokAnnen mi bakıyor bebişe? Birbirlerini seviyorlarsa gün içinde oyalanıyordur ve yokluğunu belki de çok hissetmiyordur. İçini ferah tut. Bugün bizim dişin de çıktığını gördüm. Gece içli ağlamalarından belliydi. Canları yanıyordur tabii. Sar sarmala minnoşu. Öp kokla ki acısı dinsin. Emeklemek gelişim aşamalarında yokmuş evet. Annem başımın etini yiyince ben de konuya takmaya başladım. Belki de doğruca yürürler. Bizim minnoş dönmüyor artık. O da önemli değil demişti dr.
Ben de hiç zorlamiyorum zayıf bizimkisi ama sağlıklı olsun da zayıf olsun önüne veriyorum bazen oynuyor bazen yiyor bitirmeSe hiç takmıyorum napayım zorlamiyorum hicEvet kızım da ayına göre zayıf , zorla kaşığı tıkıştırmayayım diyorum ama iki üç kaşık alıp ağzını kapatıyor, kafasını sağa sola çeviriyor, kaşığa vuruyor, ileride yemekten soğumasın istiyorum,mesela iki üç kaşık yedi artık istemiyor bırakayım o halde. Peki Kızının şimdiki iştahı nasıl
Valla temizlik olayı yaş bizim, mikroba baya bir alışacak heralde çünkü haftaiçi annemlerin haftasonu bizim anamızdan emdigimiz süt burnumuzdan geliyor temizlikten geçtim 5 dk kafa dinlesek seviniyoruz. Eline yapışan tozları inceliyordu geçen gün bizim evde is çıkışı gidip temizlik yapayım dedim annem izin vermediEmeklemelerinden bahsedilmiş ya, e bu sefer de gün aşırı yer süpürmek silmek derdi çıktı oyuncaklardan da sıkıldı evdeki her şey ilgisini çekiyor özellikle kablolargörünenleri bir şekilde gizliyorum ama açıkta olanlara kesin gidiyor eline boş küçük bir kabloyu temizleyip verdim bir iki oynadı bıraktı yine diğerlerine gidiyor, çit mi almak iyi olurdu acaba,kol altlarından tutup koridorda turlamak hoşuna gidiyor :) bir de bu aralar zorla yemek yediriyorum haliyle yoruluyorum yedircem diye bazen de yemezse yemesin diyorum... Sizin öğün saatlerinşz nasıl geçiyor bitirtmeye çalışıyor musunuz
Altina sofra bezi seriyorum.ama her seferinde de sermiyorum. Naylon da iyi oneri teşekkürler canim. Yere eğil eğil belim kırıldı
Eline yapışan tozları inceliyordu, sesli güldümValla temizlik olayı yaş bizim, mikroba baya bir alışacak heralde çünkü haftaiçi annemlerin haftasonu bizim anamızdan emdigimiz süt burnumuzdan geliyor temizlikten geçtim 5 dk kafa dinlesek seviniyoruz. Eline yapışan tozları inceliyordu geçen gün bizim evde is çıkışı gidip temizlik yapayım dedim annem izin vermedi
Ben de yarın itibari ile öyle yapıcam, yesin diye oyunlar şarkılar derken enerjim bitiyor bazen sinirim bozuluyorBen de hiç zorlamiyorum zayıf bizimkisi ama sağlıklı olsun da zayıf olsun önüne veriyorum bazen oynuyor bazen yiyor bitirmeSe hiç takmıyorum napayım zorlamiyorum hic
Ben eski bir çarşaf serdim, halıyı kaldırdımAltina sofra bezi seriyorum.ama her seferinde de sermiyorum. Naylon da iyi oneri teşekkürler canim. Yere eğil eğil belim kırıldı
Evet bizimde mutfakta hali yok atış serbest .ben çok titiz değilim çok takmıyorum .yedirme konusunda da dediğim gibi canım üstüne düşüp alıştırmak istemiyorum sonra sürekli tikistirmak zorunda kalırım diye düşünüyorum yediğini yiyor yemediği kalıyor.mesela kayınvalidem bizde süzgeçten falan geçirmişBen eski bir çarşaf serdim, halıyı kaldırdım
Annem de geldiğinde üstüne çok düşüyor bitirsin diye bir saat oturuyor, bans da öyle yap diyor ama her gün her gün çok zor oluyor hem de alışmasjn istiyorum yerse yesin yapıcam artıkEvet bizimde mutfakta hali yok atış serbest .ben çok titiz değilim çok takmıyorum .yedirme konusunda da dediğim gibi canım üstüne düşüp alıştırmak istemiyorum sonra sürekli tikistirmak zorunda kalırım diye düşünüyorum yediğini yiyor yemediği kalıyor.mesela kayınvalidem bizde süzgeçten falan geçirmişben öyle yapmıyorum kendi anneme de yaptırmıyorum pütürlü yedirdim hep.ama ona da birşey demedim şimdilik 4-5gun bakıyor diye ses cikartmadim.eminim yesin diye de üstüne dusuyodur kadıncagiz bizim kizda düştükçe naz yapar.ilgilenen var diye
Kızım 5.5 yaşında ama boy ve kilo olarak 8.5-9 yaş maşallah. Boyu bebekken de iyiydi ama kg beni mahvetmişti. Sevdiği yemekleri iştahlı bir şekilde yer. Sevmediklerinden de az da olsa yemelisin diyerek yediriyoruz. Hiç sevmediği bir şeyse ısrar etmiyorum. Sonuçta biz yetişkinler de yemek seçiyoruz.Evet kızım da ayına göre zayıf , zorla kaşığı tıkıştırmayayım diyorum ama iki üç kaşık alıp ağzını kapatıyor, kafasını sağa sola çeviriyor, kaşığa vuruyor, ileride yemekten soğumasın istiyorum,mesela iki üç kaşık yedi artık istemiyor bırakayım o halde. Peki Kızının şimdiki iştahı nasıl
Anneannene geçmiş olsun. Çok önemli bir şeyi yoktur inşallah. Ha ha. Bayılırım zilli bebeklere. Ben de oğlumu koca dötlüm diye seviyorum. Aslında kilosu ortalamada ama öyle demek hoşuma gidiyor :))Evet gece hep ağlayarak uyanıyor normalde ağlayarak uyanmaz mırıldanır di şimdi ağlıyor dişten dolayı.annem bakıyordu fakat buhafta annem yok anneannem rahatsız .buhafta babannesi bakıyor diste geliyor tamda haftasına denk geldi onu da yabanciliyor zor geçiyor dün ise gelemedim mesela inşallah atlaticaz bakalım.canim bizimkimkide pek dönmüyor artık aslında Done döne gidebilir ama ağlıyor illa ayakta olacak çok zilli cok
Ben bulgur pilavını soğanlı ve kıymalı yapıyorum severek yiyor, bazen nohut yemeğine kıyma koyuyorum ezerek veriyorum, bi kaç kez sebze ile denedim püre yapsam da pek sevmedi,köfte yapıp elimle parça parça vericem bakalım onu denemedim henüzKizlar selam.bebeklerinize kirmizi et ve kiymayi nasil yediriyorsunuz?neyin icine koyuyorsunuz mesela?
Benimki de yememeye başladı, sanırım ilgisini çeken başka şeyler olduğu için malum keşiflere devam ediyorlar, bugün ilk defa bulaşık makinesinin kapağına çıkmaya çalıştıEmeklemelerinden bahsedilmiş ya, e bu sefer de gün aşırı yer süpürmek silmek derdi çıktı oyuncaklardan da sıkıldı evdeki her şey ilgisini çekiyor özellikle kablolargörünenleri bir şekilde gizliyorum ama açıkta olanlara kesin gidiyor eline boş küçük bir kabloyu temizleyip verdim bir iki oynadı bıraktı yine diğerlerine gidiyor, çit mi almak iyi olurdu acaba,kol altlarından tutup koridorda turlamak hoşuna gidiyor :) bir de bu aralar zorla yemek yediriyorum haliyle yoruluyorum yedircem diye bazen de yemezse yemesin diyorum... Sizin öğün saatlerinşz nasıl geçiyor bitirtmeye çalışıyor musunuz
Çok teşekkür ederim canım. valla hem de zilli büyüdükce böyle oldu daha sakindiKızım 5.5 yaşında ama boy ve kilo olarak 8.5-9 yaş maşallah. Boyu bebekken de iyiydi ama kg beni mahvetmişti. Sevdiği yemekleri iştahlı bir şekilde yer. Sevmediklerinden de az da olsa yemelisin diyerek yediriyoruz. Hiç sevmediği bir şeyse ısrar etmiyorum. Sonuçta biz yetişkinler de yemek seçiyoruz.
Anneannene geçmiş olsun. Çok önemli bir şeyi yoktur inşallah. Ha ha. Bayılırım zilli bebeklere. Ben de oğlumu koca dötlüm diye seviyorum. Aslında kilosu ortalamada ama öyle demek hoşuma gidiyor :))
Bizimki de eline ne versem atıyor aynı yaniMama sandalyesindeyken verilen yemeği yere atan bebeginiz var mi kızlar ya. Verdigimi tutup tutup yere atıyor. Agzina götürür gibi oluyor yine yere atıyor. Engel de olamıyorum. Çözümü nasil bulurum acaba. Bir de kendi kendime kafaya çok takıyorum. Çocuk yetiştirmek gerçekten büyük sorumluluk. Dogru bir birey yetistirmek için tüm sorumluluk bana bakıyor. Haliyle her zaman benimle. Bunun yükünü kendinde hissetmek çok ağır. Dogru nasil yaparim diye çok düşünüyorum. İnstagram annelerinden birine baktim. Cocuga oyun, kitap, eglence her seyi sağlıyor maşallah. Ona baktıktan sonra bunalım başladı
Bizimki de terliklere ayaklara çok düşkün bi misafir gelse emekleyip onun ayağına doğru gidiyor yalamak için gözüm hep üstünde o yüzdenBenimki de yememeye başladı, sanırım ilgisini çeken başka şeyler olduğu için malum keşiflere devam ediyorlar, bugün ilk defa bulaşık makinesinin kapağına çıkmaya çalıştıyemezse üzülüyorum bazen zorlamaya çalışıyorum ama ağlamaklı olup kitliyor ağzını, 4 saat aç kalınca ancak güzel yiyor ama zorlamıyorum artık canı isterse yesin napim, prizler ilgisini çekmeye başladı bu ara, bir de terlikler yerleri silmek gerekiyor ama bazen yetişemiyorum açıkçası
Ben de öyle almayı düşünüyorum ne tehlikeliyse pisse onu yapmak istiyor :/Selam kızlar nasılsınız? Bebeklerimiz artık iyice hareketlendi ve etrafı karıştırmak , keşfetmek oyun haline geldi. Peki evin güvenliği için ne yapıyorsunuz? Prizler, çekmeceler, mutfak dolapları ve kapı aralıkları , sivri köşelerbenim en korktuğum prizler o küçücük yumruğunu sokuveriyor korkuyorum. Bugün netten bebek güvenliği için set alacağım prizlere , kapılara vs. Bakalım nasıl olacak
Sipariş verdim bakalım gelir herhalde yarın , yalnız bırakamıyorum prizlere el sokuyor diyeBen de öyle almayı düşünüyorum ne tehlikeliyse pisse onu yapmak istiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?