2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hangi siteden istedin peki ben yürüteç e koyarsam pirizlere yöneliyor ama yerdeyken pirizlere ulaşamıyor bu defa da kablolara gidiyor
Ben yurtdışında yaşıyorum, burda netten aldim canım. Içinde çekmece içlerine takılan kilit , köse koruyucu, piriz kapağı, klozet kilidi, mutfak dolabı kilidi , kapı arasına parmak sıkışmasın diye koruyucu falan var. Çocuk güvenliği için ne gerekiyorsa . Yani alırken sizlerinde aklında bulunsun.

Bizimki de terliklere ayaklara çok düşkün bi misafir gelse emekleyip onun ayağına doğru gidiyor yalamak için gözüm hep üstünde o yüzden :rolleyes:
Çok fenalar yaa ama bu hallerini görmek gerçekten çok güzel, hele bağımsız olarak nadir de olsa beni odada bırakıp başka odaya gittiğini görmek anlatılmaz yaşanır, hoş arkasından hemen koştur koştur gidiyorum çünkü tutunup kalkıyor sürekli bi de cesur tek eliyle tutunuyor 🤦‍♀️

Nerden siparis verdin cnm kacli set?neler iceriyor?
Yaşadığım yerden yurtdışı sitesi canım, içinde priz içine takılan güvenlik kapakları, çekmece kilitleri, buzdolabi-tuvalet kapağı kilidi, kapı aralarına parmakları sıkışmasın diye kilit, mutfak dolapları için güvenlik kilidi , köse koruyucu var canım. Bebek için tehlikeli ama bir o kadar da eğlenceli ne varsa onlar için önlem almak gerekiyor. Siz dr alırken bunlara dikkat edin.

Kızlar kızım 25 inde 9 aylık olacak kısmetse
İlk disimiz geldi 10gunden beri süren terörün sebebi belli oldu uyumamalarin ağlamaların nazlarin inşallah bundan sonra kolaylıkla gelir diyeceğim ama bakalım
Bu arada kızımda kusma mide bulantısı ishal yaptı yavrum oguruyordu biz mide bulantısı medpamid şurup 1c.k kullandık doktor tavasiyesiyle

İyi pazarlar kızlar.gecen gun mayis dogumlu bebislerle bir aradaydik hepsi patir patir emekliyor tutnarak ayaga kalkiyor, hatta bikac adim kendisi atip yere dusuyor.son surat emekliyorlardi masaallah.bizimki emeklemiyor ya ilk defa bi garip hissettimo_Obizimki elinden tutunca yuruyor sadece ama tutunup kalkamiyor emekleyemiyor geri geri surunuyor o da aglaya aglaya.sevmiyor yeri.sizde durumlar ne biz 28inde on aylik olcaz.zamaninda cocuk one atlamaya calisirken hep yuz ustu dusuyor burnunu carpiyor diye atlamasini engelledim.halbuki emekleme pozisyonuna oyle geciyorlarmis smdi de emeklesin diye ugrasiyorum:D direkt yuruyen cok cocuk var ama tutunarak ayaga kalkma koltuktan tutunup yurume gibi seyler de yok sadece elinden tutunca yuruyor

Bi de bugun fark ettim kilo vermis 10.1 falandi 9.700 olmus.sabahlari bi sey yemiyor nerdeyse gece boyu emdigi icin kahvaltiyi yaptiramiyorum.yogurdunu da ilk uykusundan sonra yediriyordum onu da yariya indirdi zaten az yiyordu.yeme konusunda asiri istahsiz oldu gece beslenmesini kesmem lazim ama nasil cok zor...

İyi pazarlar kızlar.gecen gun mayis dogumlu bebislerle bir aradaydik hepsi patir patir emekliyor tutnarak ayaga kalkiyor, hatta bikac adim kendisi atip yere dusuyor.son surat emekliyorlardi masaallah.bizimki emeklemiyor ya ilk defa bi garip hissettimo_Obizimki elinden tutunca yuruyor sadece ama tutunup kalkamiyor emekleyemiyor geri geri surunuyor o da aglaya aglaya.sevmiyor yeri.sizde durumlar ne biz 28inde on aylik olcaz.zamaninda cocuk one atlamaya calisirken hep yuz ustu dusuyor burnunu carpiyor diye atlamasini engelledim.halbuki emekleme pozisyonuna oyle geciyorlarmis smdi de emeklesin diye ugrasiyorum:KK70: direkt yuruyen cok cocuk var ama tutunarak ayaga kalkma koltuktan tutunup yurume gibi seyler de yok sadece elinden tutunca yuruyor
Biz de 25 Mayıs doğumluyuZ. Emekliyor kalkıyor destek ver cnm biraz belki yapar. Benim oğlumda geç oturdu. Çok zayıf ondanda olabilir ama ben yere bıraktıkça başladı. Yere bırakıyorum koltuğun üstüne bir şey bırakıyorum almak istiyor. O zaman tutunup kalkıyor

İyi pazarlar kızlar.gecen gun mayis dogumlu bebislerle bir aradaydik hepsi patir patir emekliyor tutnarak ayaga kalkiyor, hatta bikac adim kendisi atip yere dusuyor.son surat emekliyorlardi masaallah.bizimki emeklemiyor ya ilk defa bi garip hissettimo_Obizimki elinden tutunca yuruyor sadece ama tutunup kalkamiyor emekleyemiyor geri geri surunuyor o da aglaya aglaya.sevmiyor yeri.sizde durumlar ne biz 28inde on aylik olcaz.zamaninda cocuk one atlamaya calisirken hep yuz ustu dusuyor burnunu carpiyor diye atlamasini engelledim.halbuki emekleme pozisyonuna oyle geciyorlarmis smdi de emeklesin diye ugrasiyorum:KK70: direkt yuruyen cok cocuk var ama tutunarak ayaga kalkma koltuktan tutunup yurume gibi seyler de yok sadece elinden tutunca yuruyor
Emeklemeyi ilerletti eskiden ben odadan çıkınca ağlardı. Şimdi ağlayınca ağlama kızım gel sende diyorum pıtır pıtır peşimden geliyor. Aktivite masasının başına kalkıp 4 dönüyor turluyor masayı ayakta :) üst 2 köpek dişi ile alt 2 köpek dişi geliyor 4 tane birden uykusu falan kalmadı anamızı ağlatıyor :( tetagil diş granülü aldım bugün 1 kez uyguladım umarım fayda görür. Isırılmaktan delik poşete döndüm artık

Bi de bugun fark ettim kilo vermis 10.1 falandi 9.700 olmus.sabahlari bi sey yemiyor nerdeyse gece boyu emdigi icin kahvaltiyi yaptiramiyorum.yogurdunu da ilk uykusundan sonra yediriyordum onu da yariya indirdi zaten az yiyordu.yeme konusunda asiri istahsiz oldu gece beslenmesini kesmem lazim ama nasil cok zor...
Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yaptırma canım, ben artık uyandıktan 1 saat sonra yapıyorum beslenmelerini yani kahvaltı, öğle yemeği vs. . Yoğurdunu muz ile verebilirsin canım güzel oluyor o zaman. Gece beslenmesine kızımda devam ediyor 2 kere mama içiyor geceleri 120 cc. Yavaş yavaş onu da azaltmak istiyorum. Bu arada ayın 27 sinde kızım 9 aylık olacak, şuan emekleme yok ama sürünerek gidiyor , dizlerinin üstünde de duruyor ama emeklemedi daha sürünmekten 😊 tutunup kalkıyor artık hatta oturmak istemiyor , artık heryere uzanıp kaldırıyor kendini . Bulaşık makinesinde, tv sehpasına, koltuğa falan. Ama oğlum direk yürümüştü yani her çocuk farklı canım üzülme hiç emeklemiyor, kalkmıyor diye

Emeklemeyi ilerletti eskiden ben odadan çıkınca ağlardı. Şimdi ağlayınca ağlama kızım gel sende diyorum pıtır pıtır peşimden geliyor. Aktivite masasının başına kalkıp 4 dönüyor turluyor masayı ayakta :) üst 2 köpek dişi ile alt 2 köpek dişi geliyor 4 tane birden uykusu falan kalmadı anamızı ağlatıyor :( tetagil diş granülü aldım bugün 1 kez uyguladım umarım fayda görür. Isırılmaktan delik poşete döndüm artık
Benimki iki dişiyle bile beni süzgece çevirdi seni düşünemiyorum valla 🤦‍♀️ benim oğlan da gel hadi diyorum heyecanla geliyor yanıma, mutfağa falan gidince bir bakıyorum heyecan çığlıklarıyla yaklaşıyor sesi,sonra köşeden eğilmiş bana bakıyor gel len diyorum gülerek geliyor böceğim 💙

Biz de 25 Mayıs doğumluyuZ. Emekliyor kalkıyor destek ver cnm biraz belki yapar. Benim oğlumda geç oturdu. Çok zayıf ondanda olabilir ama ben yere bıraktıkça başladı. Yere bırakıyorum koltuğun üstüne bir şey bırakıyorum almak istiyor. O zaman tutunup kalkıyor

Ben hep engellemisim onu fark ettim.suan gel kızım diyorum oturur pozisyondayken.one atliyor ayaklarini onunde birlestirmis otururken ama ayaklardan kurtulamiyor tekrar deniyor poposu yukseliyor biraz bitisik ayaklari musade etmiyor ayaklarina egilip bakiyor:D deniyor deniyor olmuyor.yuz ustu koyduğumda geri geri gidiyor ama govdesini kaldirmadan.govdesini durdugunda kaldiriyor.bide otururken hoplayarak ilerliyor.yani yer degistiriyor otururken.bi bakiyorum baska yerde ama emeklemeden gelmis:) herhalde direkt yurucek benim kiz.bu zamana kadar takmamistim emeklememesini ama millette gorunce heves ettim sanirim olmasa da olur aslinda

Kahvaltıyı kalkar kalkmaz yaptırma canım, ben artık uyandıktan 1 saat sonra yapıyorum beslenmelerini yani kahvaltı, öğle yemeği vs. . Yoğurdunu muz ile verebilirsin canım güzel oluyor o zaman. Gece beslenmesine kızımda devam ediyor 2 kere mama içiyor geceleri 120 cc. Yavaş yavaş onu da azaltmak istiyorum. Bu arada ayın 27 sinde kızım 9 aylık olacak, şuan emekleme yok ama sürünerek gidiyor , dizlerinin üstünde de duruyor ama emeklemedi daha sürünmekten 😊 tutunup kalkıyor artık hatta oturmak istemiyor , artık heryere uzanıp kaldırıyor kendini . Bulaşık makinesinde, tv sehpasına, koltuğa falan. Ama oğlum direk yürümüştü yani her çocuk farklı canım üzülme hiç emeklemiyor, kalkmıyor diye

Aynen surunme diz üstü durma durumu bizde de oyle canim ama tutunup kalkma yok sadece benim tepeme tirmaniyor benden destek aldigini bildigi icin.yurumek istiyor bol bol yurutuyorum elinden tutup sagol moral verdigin icin belki benm kiz da direkt yurur.bu arada ben muz pek veremiyorum kabizligi var surekli yumurta da kabiz ediyor kizimi.labne avokada falan zorluyorum.dun ilk kez ceviz de koydum kilo vermis gorunce uzuldum.annem de cocuk hafiflemis dedi:((

Back