2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifa versin tüm miniklere,ağır geçiriyor heralde yavrum benim benim oğlan da burun akıntısı balgamla uğraşıyor, dün gece uyuyamadı çok sık uyandı bakalım bugün doktora gittik verdi burun spreyi balgam sökücü inşallah işe yarar, 15 günde hiç kilo almamış bu arada kilo demişken bir tane dişi patladı bir haftadır pek yemiyor süt mama VS. Üzüldüm baya bir de bu hastalık çıktı dünden bu yana off offf çok zormuş anne olmak

Kızlar ne zamandır giremiyordum hasta olanlara geçmiş olsun bizim bıdık emeklemeye başları nasıl mutlu oldum 1 aydır zaten elleri ve dizinin üstüne çıkıp popo sallıyor geri geri gidiyordu şimdi çok şükür emekliyor bi bakmışım yürümüş olcak ne çabuk büyüyor bu Bıdıklar

Maşallah canım.. Senin bıdık baya önden gidiyor.. Üçüncü ayda diş ile başladı.. Sanırım en geç biz yürürüz.. Hiç istememe rağmen kucak kuşu oldu.. Yüz üstü yatınca kıyameti koparıyor, sırt üstünde ağlıyor, bizim üstümüzde normal duruyor Allahtan :) dönmüyor bile tenezzül edipte.. Bana uyuması da yürümesi de hayallll.. Artık sizleri okurum uykusuz gecelerde bol bol

Aynen yaa masaallah Dimplesbaby nin bebise.benimki de yuzustu koy krize girer sirtustu koy aglar donmeye yeltenmiyor bile emeklemesini gormeyi ben de cok isterdim piti piti giderdi.neyse saglikli olsunlar da kucagimdayken ayakta tutunca basiyor ama adim atmaya niyeti yok bakalm nolcak

Bebeğin dudağı için yara iyileştirici etkisi gösterecek birşey var mı? Yiyebileceği birşey olmalı ama yalayabilir sonuçta dişiyle yara açtı dudağında kanayıp duruyor

Kizlar iyi geceler.bebeklerinizin yataklari nasil?mesela visco yatakmi?sert sungermi ?pamuklu mu?bebek yatagi nasil olmali biri bana solesin

Aman burnunu ihmal etme canım keşke ben de burun açıcı Bisey kullansaydim aspiratör + serum fizyolojik kullandım ama yetmedi demek ki sonra da böyle oldu . Rabbim tüm bebeklere çocuklara şifa versin yetememe duygusu insanı mahvediyor

Ben de uzun zamandır fizyolojik kullanıyordum. Burnunu çekiyordum. Birkaç kes tıkandı ama hep akıyordu. Nazal yıkama diye bir şey var. İnt. Videoları var. Deneyim derim çok işe yarıyor. En azından tekrar çekmiyorsun burnundan be fizyolojiği yutmuyor. Biz de sünnet olduk. Ucunda darlık varmış ve pipisinin ucu resmen pamuk sarmış gibi bembeyazdı. Şok olduk. Belki gecw huzursuzluğu bu yüzdendi. Kurtuldu yavrum

Peki smdi nasil duzeniniz?11de yatarsa kackerr kalkiyo gece
Simdi 11 de yatmıyor canım akşam 8 ile 10 arası 2 saat uyuyor sonra biraz bizimle oynamak istiyor gece 12.30 ile 1 arası tekrar uyuyor 4 te kalkıyor 5 ile 6 arası derin uykuya geçiyor öğlen 12 de ben zorla uyandırıyorum öğleden sonra 3 te tekrar uyuyor 5 yada 5 buçuk gibi kalkıyor
Şimdilik 2 aydır duzenimiz böyle canım bazen gece 4 te uyanmıyor kesintisiz uyuyor ama nadiren oluyor genelde 4te uyanır

Diş çıkarma döneminden nefret e-di-yo-ruuuum. Gece kaç kere kalktığım belli değil. Bazen güya uyuyor ama onda da salla babam salla. Ben bu halde nasıl işe başlayacağımı düşünüyorum. Eşim haftaya gidiyor. Onun stresinden sinir küpü oldum. Annem güya yanımda kalacak ama gece kılını bile kıpırdatmaz. Doğum sonrası beni ortada bırakıp gitmişti. Geçen gün söylediğimde "Evde iki kişiydiniz. Niye kalayım?" demez mi? İnsan utanır ama nerdeee! Bir benim annem mi böyle diye düşünüp duruyorum. Şeker almış başını gidiyor. Böbreklerin süzme kapasitesi azalmaya başlamış. Sinirlerim alt üst.

Geçmiş olsun canım

Aynen canım, sürekli uyanmak zor.. Bu durumda işe gitmek daha zor olur eminim.. Gündüz uyumuyoruz ama zor olur yani.. Benim annemden Allah razı olsun, o yanımda idi başlarda.. Evin temizliği Vs hep onda idi.. Gündüz oğluma o bakardı.. Ben emzirirken ya yemek ya temizlik yapardı.. Üstelik o zaman 4'te kalkar bir daha yatmazdı.. Uyuyamadı bile.. Ama geceleri destek olması zor gibime geliyor.. İstesem yapar ama o kadarı da zor olurdu.. Yine gelebilecek olması güzel canım.. Bizim evde dört erkek var kimi çalışıyor kimi okuyor.. İstanbulda iş saatinden iki saat önce çıkar iki saat sonra gelirler.. Baya yorulurlar.. Ütüleri Vs sıkıntı.. Bu yüzden annem gelemez.. Şu an bizde, haftasonu sınav var diye çağırdım.. Böyle anlarımda gelir, normalde de gelirim diyor ama ben evdekilere kıyamıyorum.. Yani anne dediğin yapar..

Bizde ne zamandır huysuzluk var.. Hep diştir inşallah diştir inşallah dedim, boş çıktı :) ama ayın 16sında bir dişçik gördük.. Karaya vurmuş.. Ama bir tane.. Allah dedim biri böyle ise....... Allah yardımcımız olsun inşallah.. Ben desteksiz oturuyor mu bilmiyorum.. Buna bakayım bi bugün.. Hep sırtını dayarım kanepeye.. Oturur gibime geliyor ama sürekli birşeylere uyanmaya çalıştığı için ve onu almamızı isteyip kendini attığı için düşüyor benimki

Benim ailemde evde ben varken tutmuyorlar bile gece 2 de hala uyumamıştı eli ağzında çığlık atıp söylenerek ağlıyordu. 4 5 te yine ağladı salladım uyudu 6 da artık sallamak işe yaramaz oldu yanıma aldım emerek uyudu. Hazırlanırken önüne arkasına yastık koydum sonra yerine aldım. Dün akşam baya ağladım zaten sürekli ağlayarak uyanması ağırıma gidiyor artık

lolita555 Amerikan pediatri derneği sünger yatak tavsiye ediyormuş, kalınlığı 11-12 cm arası sertliği yani dansitesi 32-36 cm tavsiye ediliyor. Ben buna uygun almıştım birde nefes alsın diye üst yüzey bambu olsun dedim alezinide pamuk aldım. Yatıyormu dersen saçma sapan bir bez parçasında yatıyor. Yatağında sallanmadan uyumaya alıştığında 5 fakir sevindirecegim adağım var.

Aynen canım benim ki de öyle uyuyor. Yan uyumaya başlamıştı zaten ne zamandır şimdi yüzüstüne dönüyor kafası yan oluyor. Ben de ilk zamanlar çeviriyordum yana ama artık çevirmiyorum yüzüne yorgan gelmesini felan engelliyorum ağzı burnu açık olsun ona dikkat ediyorum.

Aynen dediğin gibi, anne dediğin seninki gibi olur. Benimki de kaçacak yer arıyor. Birkaç gün sonra alakasız yerden mutlaka kavga çıkarır. Amacı tamam bakma o zaman, yapma o zaman dememiz. Bir güleryüz görmeyiz kolay kolay. Bu yaşıma kadar kızım kelimesini bile duymamışızdır . Ablalarıma ve babama karşı da öyle. Sevgisiz büyümüş. Neyse... Buna şükür. Öyle ya da böyle zorla da olsa yardım ediyor.Bazen düşünüyorum da nefes almaları bile yeter. Allah eksikliklerini göstermesin.
İlk dişler zor çıkar derler ama kızımın maşallahı vardı. Sizde inşallah öyle olmaz. Desteksiz oturur bence. Sırtı güçlenmiştir artık. Ben yere yorgan serip oturttum. Önce etrafına yastık koyup zamanla azalttım.
Allah yardımcın olsun. İnsanın ağrına gidiyor tabii. Azıcık uyuyabilsen yeniden doğmuş gibi olursun. Keşke yardım eden biri olsa. Diş döneminde mi? Gündüz gaz yapacak bir şey yiyor mu ya da gece terleyip sonra da teri soğuyup gaz oluyor mu ki? Oğlum bazen uyku tulumuyla terliyor ve gazlanıyor da...

reoc geçtiğimiz 2 hafta üst 2 dişi patladı onlar yavaş yavaş beliriyor. Üst 2 dişin sol tarafı yarısı belirmiş sağ taraftakide kabarmış muhtemelen subat ortasına kadar 6 dişi olacak tabi yenileri gelmezse evimdeyken terleme problemi olmuyordu ama annemin çocuk bakmaktan anladığı çocuğu sallamak ve kat kat örtmek. Ek gıda zorluyor diye onu bile cay kaşığı kadar yediriyorum. Sürekli ara veriyorum ama yinede aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…