- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #47.161
Benim annem de iki de bir giydir daha çok giydir diyor e çok terliyor ev sıcak iki penye üstüne yün yelek altta da kilolu çorap üstüne iki pijama giydiriyorum buna rağmen az diyor.sanki bebekken biz hiç hasta olmadık kardeşlerimi hatırlıyorum baya bildiğin hasta oluyorlardı ama yok sinir bozucu oluyor bazen . Ne yapalım keşke bebekler çocuklar hiç hasta olmasaAman anneler çok iyi bakıyor sanki gece uyuyan kızı ben uyurken alıp penye battaniyeye sarmış kafası dahil, grce 3 te uyandı su içinde kalmış battaniye ıslanmış zaten yeni iyileşti sinir oldum
Canım bu arada prospan öksürüğü hemen kesiyor mu iyi mi gerçekten bi saat sonra randevu var sorayım bunuAman anneler çok iyi bakıyor sanki gece uyuyan kızı ben uyurken alıp penye battaniyeye sarmış kafası dahil, grce 3 te uyandı su içinde kalmış battaniye ıslanmış zaten yeni iyileşti sinir oldum
1 günde ikimizde normale döndük diyebilirim. Benim en başta kendime kullanmak aklıma gelmedi. Kız için araştırırken ekşide okudum yorumlar çok iyi olunca kendimede kullandımCanım bu arada prospan öksürüğü hemen kesiyor mu iyi mi gerçekten bi saat sonra randevu var sorayım bunu
Bizde 5 aylikken kullandik eșim medikalden aldi medikalden alin mutlaka onlar yardimci olurMerhaba arkadaslar uzun suredir hastalikla bogusuyoruz kizim rsv virusune yakalandi bronslari dolu burnu tikali ve atesi var doktor tavsiyesiyle hava veriyoruz 3 saatte bir su an baska birinin hava makinesini kullaniyoruz nebulizator tavsiyesi verebilecek var mi acaba lutfen cvp bekliyorum
Valla saydirasim geliyor ne meraklilar vermeye El kadar bebeklere. Benim kayinvalidem de tulumba tatlisi limon ne bulduysa elinde kaç defa verdi soylememe ragmen uyuz oluyorum verme denildigi halde gozunun içine baka baka verme cabalarinaYavrular hep atesli hasta ya kıştan nefret ettim resmen yenidogan olsalar bu kadar hastaliga yakalanmazlardi diye tahmin ediyorum.ikinciyi kışa denk getirmek lazim:) Allah tum yavrulara sifa versin pek aktif degilim bu ara ama takip etmeye calisiyorum.kv geldi ile kaynim geldi.ilk gun kahvalti hazirlarken arkami bi dondum kv cocuga domates emdiriyor.domates alerjik oldugu icin daha verilmiyor dedik.esim de bize sormadan verme bi sey dedi hallettik ins.bi da vermemistir bisi
Bizimki çok sever yuzustu uyumayi tabi kafayi gommuyor saga Sola ceviriyo kendisi çok onceden beri böyle yatiyor çok sükür bi sikinti olmadiKızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
Ya inan gece saat başı alarm kurup öyle kalkıp kontrol ediyorum Allah korusun ama insan çok tedirgin oluyor. Yüzüstü yatmaya son birkaç gündür başladı. Genelde başı yanda oluyor ama dediğim gibi 1 kez yüzünün üstünde uyuyordu tam. Napsam nöbet mi tutsam gece :/Bizimki çok sever yuzustu uyumayi tabi kafayi gommuyor saga Sola ceviriyo kendisi çok onceden beri böyle yatiyor çok sükür bi sikinti olmadi
Dün gece ilk defa öyle uyuduğunu gordum eşim gösterdi .eşim en rahat uyku pozisyonu dedi , omurilik dinlenir dedi.yoksa ben hemen çevirecektimKızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
Peki başı nasıldı yan mı çevirmiş? Ya uyku haliyle başını gömer de nefessiz kalır diye benim korkum. Allah korusun herkesin evladını.Dün gece ilk defa öyle uyuduğunu gordum eşim gösterdi .eşim en rahat uyku pozisyonu dedi , omurilik dinlenir dedi.yoksa ben hemen çevirecektim
Sagol canim isteksiz yiyo kabul etmiyo ög ög derken en son cikaryo bakalim doktor muaynemiz bu ayin sonunda soyluycem doktorumuza ne diycek bakalim.Kizlakr kusma normal değil
Ne yediğini çıkarıyorsa beslenmez bebek
Az miktar çıkarır ağzından ama hepsinin çıkması iyi değil bizzat m doktorumuz tahlil istedi.
İdrar enfeksiyonu belirtisidir kusma
Başka sebeplerden olabilir
Muhakkak doktora götürün sebebi araştırın
Birde anne için kusma çok yıpratıcı bir durum
Geçmiş olsun anneaslan ve Xra221
Benim kız 4 aydan beri yüzüstü uyuyor, çevirsem bile dönüyor hatta dediğin gibi kafa bazen yanda bazen gömülü ama artık hiç ellemiyorum . Kendilerini cevireebiliyorlar artık, maşallah canları çok kıymetli, hiç bisey olmaz Allah'ın izniyleKızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
Canım geçenlerde bi uzmana birisi sormustu 6 aylık bebeğim dönüp yüzüstü uyuyor diye uzman da artık o kendini kurtarabilir korkmayın yazmıştı bizimki de battaniyeyi yüzünün üstüne getirip kaldırıyor artikKızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
Çok geçmiş olsun canım canım Allah şifa versin tez vakitteKızlar bugün başka bi doktora götürdüm kızımı ve bronsiolit tanısı koydubi sürü ilaç yazdi buhar la ventolin başka bi buharlı ilaç daha üç iğne klammqr diye bi antibiyotik kronik_unutkan prospan a gerek yok sizinki sadece öksürük değil çünkü dedi . Bu akşam bi kısmını kullandık ve acayip balgam kustu zaten kilosu az balgam yüzünden hepsini kkusuyor .buhar makinesi olarak t smart diye Bisey aldık araştırmaya vaktim olmadı
Evet canım yan çevirmişti.yan yatiyordu ama ilk defa öyle uyudu ben biraz korktum ama eşim çok rahat .bir de yatağı yumuşak değil sert baya yüzü koyun yatması zor olur herhalde yani kafasını yana alır diye düşünüyorumPeki başı nasıldı yan mı çevirmiş? Ya uyku haliyle başını gömer de nefessiz kalır diye benim korkum. Allah korusun herkesin evladını.
Benim oğlan uzun süredir yüzüstü uyuyor çok şükür bir sorun yaşamadımKızlar selamm. Bizim kız gece uykusunda yüzüstü dönüp uyumaya başladı. Uyutup yatırıyorum, gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyor. Genelde başını yan çeviriyor ama bir kez yüzü yatağa gömülü uyuyordu panikleyip çevirdim hemen, biraz mızırdanıp uyumaya devam etti.. Bu şekilde uyuması beni korkutuyor bişey olursa diye.. Sizin bebeklerde böyle uyuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?