- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.941
Sorma benim kızım da hususi yarım saat fazlası yokBenim kızım gündüz hic uyumuyor nadir bir iki saat uyursa
Bırakın eşiniz korunsun bende saf gibi gittim iğne vuruldum 3 aylık ilk iki ay neredeyse 10 gün sürdü ama ne geliyorum diyor ne gidiyorum ped bile kullanmadım düşün bu ayda ağrım var olucam diyorum yokCanim methaba bnim ablam da ilk ole olmustu Süt koruyor diyoyolar bi sonraki aya tam olmustu adet...Baslangici bole oluyomuz bazilarinda Sanirim sndekide ole Nasil korunuyosnz bu arada bira özel oldu ama kusura bakma:/ yani spiralde yapabiliyor o yuzden
Yok canim tabi sorabilirsin hepimiz birbirimize yardim etmek icin ozelimizi aciyoruz sonucta. Normal eşim korunyo çekilme ile de sipral falan takmam ben korkarim hep icimde bisey war diye korkarim batarmi acirmi diye.Bende gunduz kostur kostur markete gittim ped aldim ortada olan bisey yok uzuldum ama hasta olsam da bi an once su kilolar gitse. Cok sis hissediyom kendimiCanim methaba bnim ablam da ilk ole olmustu Süt koruyor diyoyolar bi sonraki aya tam olmustu adet...Baslangici bole oluyomuz bazilarinda Sanirim sndekide ole Nasil korunuyosnz bu arada bira özel oldu ama kusura bakma:/ yani spiralde yapabiliyor o yuzden
Evet canım benim Hale’n halim kalmıyor gece çok uyandığı için ama emin ol erken kaldırınca erken yatıyorlar ve akşam eşimle bana baya zaman kalıyor akşam ayaklarımı uzatıp tv izliyorum oh
11 gibi uyanıp acıkma durumuna göre su ya da mama içip geri uyyyor ama sabaha kadar sonra saat başı uyanıyor tabi bına diş çıkarıyor ona bağlıyorumOhh ne guzel iimis vala cnm:) peki 8de yatiriuorsun ya mesela nezaman uyaniyor geri?yani tv izleme keyfin nekadar suruyor:)))
Çok geçmiş olsun ya zor zamanlar Allah tekrarlatmasin.Benim de dinlenemedigimden dikislerim de açılma oldu dun yeniden dikiş atildi. Bize bir kez izin veriliyor günde o da bir saat. Buna bilebile sukrediy. İki arkadaşımda da aynı şey oldu, onlara izin vermemisler bile. Dr bize bir hafta yatış dedi ama pek güvenmiyorum bende. İki gün denilip 9 gün kalan bebekler var.Dun Dr a gözleri sapsariydi dedim, o da üzülme normal en geç gözde geçer dedi. Sarılık normal dedi ama akşam gittiğimde ışık veriyorlardı çocuğa. Enfeksiyon icin de bir tahlil normal diğerini bekliyoruz. Sizin bebiş ne kadar yatmış oldu.Çok az emzirmiyormusun canım valla kuzum hastane çalışanı belki bilmiyorum ama doğduğu gibi küveze gitti yok şekeri düştü dediler tuttular sonra enfeksiyon çıktı bu sefer labatuar hatası dendi 3 kere test yapıldı normal çıktı kızıma zamanında mama verilmiş olsaydı belki sarılık olmazdı emzirmeye gittiğim de hiç ye hasta bi bebek gibi durmuyordu biz eşimle hep para tuzağı siye düşündük devletten ne alırlarsa kârdır diye şimdi maşallahı var hiç üzme kendini ama benim iflahım kesilmişti üç saatte bir hastaneye gidip uykusuz uykusuz ağrılı bir şekilde emziriyordum
Ben 4. Ayda oldum,direk normal adet şeklinde oldu.ama her bünye farklı hala olmayanlar var aramamızda mesela, o nedenle olur böyle farklılıklar gibisinden değerlendirirdim ben heraldekızlar adet olanlara sorum ben bugun ayaktayken hissettim lavaboya gittim kahvemsi karısık kan lekele geldi simdi tık yok az az leke war sadeceolmuycammi adet
Kizlar hala adet olmayanlar varmi ???ben olmadim daha :/
Bir tatli kasigi bebek irmigini az suda haslayip soguttum icerisine yarim muz yarim elma rendeleyip koydum muzu ezdim. Bir corba kasigi yogurt ekledim karistirdim yedi tabi bu ölçü bir kase dolusu oldu bunu yari yariya indirip yapabilirsin bu gece daha iyi uyuduk kalktık ama en azindan iki saatte bir felan uyandiNasil mama cnm tarif bizede wer:)
Ben yilbasinda oldum ama öyle böyle degil iki gün disari cikacak vaziyette degilim. Evde dogumdan kalan depend vardi onlari kullandimBen de olmadim
Dün gece denedim daha iyi uyudu belkide kaç gundur uykusuz ondan yorgun dustu bilemiyorum bi kac gun böyle yatiracagim bakalim ama sabah erken kalktikBu bizde ise yaramadı 8 saat bile uykusuz kalsa gece 12 den önce uyumuyor
Haklisin biz 9-10 gibi kalkiyorduk ee ben suan ise gitmedigim için uyudugum kar diyordum. Dün gece mamasi yaptim yedi 4 den sonra uyutmadim 8de yatti hemen hemen iki saat arayla kalktık sabah 5 de uyandi biraz oyalandik 6 aa tekrar yatirdim 8 e dogru gün bize basladiÖnce bir düzen kurmak lazım canım , bebekler için 3n iyisi sabah erken saatlerde yani 9 dan önce uyanmak ve gün içerisinde 3 saatte 1 bebeği uyutmak. En son ki uyku saat 4 e en geç 5 e kadar olabilir , sonrası da akşam 8 de akşam uykusu. Akşam uykusundan önce beslenme bez değişimi, pijama gibi rutinler uykuya geçişi kolaylaştırır.
bugun baktim yine olmamisim herhalde süt koruyo dedikleri dogru cNim walla insan istiyo bir an once duzene girmek canim ne bileyim aklima takildi niye dewam etmedi diye bekliycem bakalimBen 4. Ayda oldum,direk normal adet şeklinde oldu.ama her bünye farklı hala olmayanlar var aramamızda mesela, o nedenle olur böyle farklılıklar gibisinden değerlendirirdim ben heraldestres yapma canım
Ya ben deneyemiyorum bile gündüz yada gece uyutmak benim için büyük problem gece 1 de emiyordu hala, 180 cc mama içmişti kanguruda uyuttum yerine koyup salladım 15 dk sürmedi çığlıkla uyandı ve kesinlikle sakinleşmedi. Gece 2 3 4 5 7 böyle sürdü 7 de mama yedirdim altını değiştim ve dayanamayıp yarım fitil verdim 9 a kadar uyudu bu kadar iste buna uyku denirseDün gece denedim daha iyi uyudu belkide kaç gundur uykusuz ondan yorgun dustu bilemiyorum bi kac gun böyle yatiracagim bakalim ama sabah erken kalktik
Bir tatli kasigi bebek irmigini az suda haslayip soguttum icerisine yarim muz yarim elma rendeleyip koydum muzu ezdim. Bir corba kasigi yogurt ekledim karistirdim yedi tabi bu ölçü bir kase dolusu oldu bunu yari yariya indirip yapabilirsin bu gece daha iyi uyuduk kalktık ama en azindan iki saatte bir felan uyandi
11 gibi uyanıp acıkma durumuna göre su ya da mama içip geri uyyyor ama sabaha kadar sonra saat başı uyanıyor tabi bına diş çıkarıyor ona bağlıyorum
Doğumdan sonra ilk adetin mi olacak ben de ilk adette bu olmadı ama hamilelik öncesi regl olmadan birkaç gün önce kahverengi akıntı gelirdi ardından kendisi belki sende de böyle olabilirkızlar adet olanlara sorum ben bugun ayaktayken hissettim lavaboya gittim kahvemsi karısık kan lekele geldi simdi tık yok az az leke war sadeceolmuycammi adet
Tabi bu halleri biraz disten dolayi bu kadar a raziyim iki saatte bir kalksa yine iyi diyorumAaa benzer mamalar yapmisiz dun.bende elmali irmikli muhallebi verdim gece yatarken.yedi baya.dedigin gbi cok sık uyanmadi gibi ama genede surekli uyandi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?