- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #46.881
Evet canım kasık mamasına koyuyorum ben toz mama 1 ölçek , biz pirinç unu kullanmıyoruz.Kasik mamaya toz mama mi koyuyosun yani cnm degisikmis bende yapim:)
Valla beni de oğlan yedi bitirdi resmen, Allah cam sağlığı verdin de.. İyi olmanıza sevindim canım arada yazınBurdayım canım kızla uğraşmaktan eskisi gibi giremiyorum nasılsın ?
Bende sırt ağrısı yüzünden yanıma alıyorum.. İki ay oldu.. Sen nasıl dayanıyorsun yaa? ? Ben pes edeli baya oluyorAh bi bilsem nasıl dayanıyorlar eğilip alacak dermanım kalmamış, hamağın içinde beni al diye bir tepinişi var görmen lazım. Direkt hamak kemerine dayıyor ayaklarını kemer kopsun diye 2 aya bizim kızı yatak bile zaptedemeyecek gibi duruyor
Geçer mi bu günler ? Yirmi dk ya al koy vanım çıkıyor kaç gündür.. Bir saat süper oluyor.. Ama bu kısa süre mahvediyor.. Gözlerim batıyor, her yerim ağrıyor ama onun umrunda değil.. Yine de gülünce değişiyor dünyaYanliz degilsin cnim bende oleyim.belim agrimaya basladi artik bide
Bilmiyorum daha az koyabilrisin deneyerek ölçüsünü ayarlayabilirsimOo 3olcek cok degilmi cnm??ben zaten 1 cay bardagindan yapiuorum pirinc ununu 2 tatli kasigida princ unu koyuyorum.3olcek koyarsam tadini almazmi mamanin?alirsa kusuyor cnku direk
Valla beni de oğlan yedi bitirdi resmen, Allah cam sağlığı verdin de.. İyi olmanıza sevindim canım arada yazın
Bende sırt ağrısı yüzünden yanıma alıyorum.. İki ay oldu.. Sen nasıl dayanıyorsun yaa? ? Ben pes edeli baya oluyor
Geçer mi bu günler ? Yirmi dk ya al koy vanım çıkıyor kaç gündür.. Bir saat süper oluyor.. Ama bu kısa süre mahvediyor.. Gözlerim batıyor, her yerim ağrıyor ama onun umrunda değil.. Yine de gülünce değişiyor dünya
Evet canım kasık mamasına koyuyorum ben toz mama 1 ölçek , biz pirinç unu kullanmıyoruz.
Orada var mı bilmiyorum ama nestle nin kasık mamasını kullanıyorum ben, Hipp te iyi diye duydum. Yatmadan yarım saat önce yediriyorum .Kasik mamasi ne kullaniosun cnm?gece uyurkenmi veriosun onu?
Hafta ici Sabah 6:30 , hafta sonu 7:30 da güne başlıyoruz kızımla , akşam saat 8:00 da yatırıyorum, uyanırsa emzirip veya mama veriyorum. Saat akşam 8 den sonra odadan cikarmamaya özen gösteriyorum canım.Kizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
Benim de heryerim cıban gibi kucakta tutmaktan diyo eşimde ama napayim yawrular ana kuzusu durmuyolar yerde yatakta kiyamiyoz agliyolar. Bi masaj cok sart hepimizeeAh kızlar ahh o sırt ve bel ağrısı sanırım hepimizde var, mahvoldum artık ağrılardanadam akıllı bi masaja ihtiyacım var.
Bizim 8 9 dedimmi gun basliyo canim gun boyu aslan yarim saat uyuyup uyanyo degisiyo.Sonra aksam uykusuna gecme diye bisey yok oyuncak ediyo beni saat 10 olyo yok 11 olyo yok gece 1 yatirmayi basariyorum iki dakka sonra ik vik diyip uyanyo.Sonra gece devriyesi kucakta gezdiryorum kucagimda uyuyo koyuyorum yine uyanyo ve sabah 5 de uyuyo 8 gibi uyanyo .ve gun boyle devam. Bu ara cokk fena hasta serum yedi igneleri hala dewam cok zorr herseyleriKizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
Bizim sıpa normalde gece 1 e kadar oturuyor sabah ta 10 gibi uyanıyordu tabi gece kaç defa uyandığını söylemiyorum bile bende yöntemleri araştırdım 3 gündür deniyorum çok başarılı olduk siZede anlatayaım öyle 10 a kadar uyutmak. Yok bebeğim en geç 8 de uyanması lazım Mış sabah 8 gibi kaldırıyoruz tabi zor kalkıyor 10 da alışık olduğu için sonra alt değiştirme üst değiştirme agucuk gucudk mama derken 2 saat doluyor ve uyku vakti geldi uyutuyorum 1 saatten az uyumaması lazım mış bazen yatırıyorum kalkıyor hemen geri alıp sallıyorum uyutuyorum 1 buçuk saat kadar uyuyor sonra kalkıyor kahvaltı ediyoruz 12 gibi 2 ye yaklaşınca çorbasını içiriyorum sonra tekrar uyku vakti 2 saat uyumasını şaplıyorum uyandıkça sallıyorum sonra 4 te uyanıyor ve en önemli şey 4 ten sonra uyutmamak mış 4 ten sonra uyuyan çocuk gece uykusundan çalıyormuş 6 gibi tekrar yatırıyorum bu sefer şekerleme yaptırıyorum uyanırsa hiç sallamadan geri kaldırıyorum yemeğini yediriyorum sonra 8 de uyuyor gece uykusuna geçiyor 11 gibi kalkıp mamasını içiyor geri uyuyor sabaha kadar 3 4 kez su içmeye 2 kez de mama içmeye kalkıyor ama sabah zor uyanıyor alışmış 10 da kalkmayaKizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
Bende de öyle çıktı , biraz alıp tekrar bırakıyorum ben de, teşekkür ederim2 küçük kavanoz çıkmıştı. Dolaptan hüç çıkartmadık. Bence 2 haftaya kadar kullanılabilir. İçinden bir miktar alıp dolaba koyuyoruz çünkü
7,30 da başlıyoruz canım akşam akşam 8 - 9 Arası uyuyor bir kaç kez uyanıp 10 dan sonra derin uykuya geçiyor bizimki, neden sordun merak ettimKizlar ev hanimlari sizlere bi sorum war.sabah gune kacta basliyorsunuz ve kacta gece uykusuna gecmis oluyor bebeginiz??
7,30 da başlıyoruz canım akşam akşam 8 - 9 Arası uyuyor bir kaç kez uyanıp 10 dan sonra derin uykuya geçiyor bizimki, neden sordun merak ettim
Bizim sıpa normalde gece 1 e kadar oturuyor sabah ta 10 gibi uyanıyordu tabi gece kaç defa uyandığını söylemiyorum bile bende yöntemleri araştırdım 3 gündür deniyorum çok başarılı olduk siZede anlatayaım öyle 10 a kadar uyutmak. Yok bebeğim en geç 8 de uyanması lazım Mış sabah 8 gibi kaldırıyoruz tabi zor kalkıyor 10 da alışık olduğu için sonra alt değiştirme üst değiştirme agucuk gucudk mama derken 2 saat doluyor ve uyku vakti geldi uyutuyorum 1 saatten az uyumaması lazım mış bazen yatırıyorum kalkıyor hemen geri alıp sallıyorum uyutuyorum 1 buçuk saat kadar uyuyor sonra kalkıyor kahvaltı ediyoruz 12 gibi 2 ye yaklaşınca çorbasını içiriyorum sonra tekrar uyku vakti 2 saat uyumasını şaplıyorum uyandıkça sallıyorum sonra 4 te uyanıyor ve en önemli şey 4 ten sonra uyutmamak mış 4 ten sonra uyuyan çocuk gece uykusundan çalıyormuş 6 gibi tekrar yatırıyorum bu sefer şekerleme yaptırıyorum uyanırsa hiç sallamadan geri kaldırıyorum yemeğini yediriyorum sonra 8 de uyuyor gece uykusuna geçiyor 11 gibi kalkıp mamasını içiyor geri uyuyor sabaha kadar 3 4 kez su içmeye 2 kez de mama içmeye kalkıyor ama sabah zor uyanıyor alışmış 10 da kalkmaya
Bizim 8 9 dedimmi gun basliyo canim gun boyu aslan yarim saat uyuyup uyanyo degisiyo.Sonra aksam uykusuna gecme diye bisey yok oyuncak ediyo beni saat 10 olyo yok 11 olyo yok gece 1 yatirmayi basariyorum iki dakka sonra ik vik diyip uyanyo.Sonra gece devriyesi kucakta gezdiryorum kucagimda uyuyo koyuyorum yine uyanyo ve sabah 5 de uyuyo 8 gibi uyanyo .ve gun boyle devam. Bu ara cokk fena hasta serum yedi igneleri hala dewam cok zorr herseyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?