- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #46.841
Derdi ne anlayamıyorum.. Kaç gündür günde toplam 1.5-2 saat uyuyorum.. Artık bitik haldeyim.. Sürekli al koy yapmaktan, uykusuzluktan mahvoldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı tariflerde muhallebilere formül mama ekliyorlarKizlar bisey sorucam size bu devam sutleri toz seklinde ya hani??toz olarak yapilmis corbaya yada pismis pirinc ununa yada meyve puresine toz olarak koyuluyormu acil bilgi lutfeeeen![]()
Aynen özellikle de ben ayaktayken kocamın horlaması cinnetlikDerdi ne anlayamıyorum.. Kaç gündür günde toplam 1.5-2 saat uyuyorum.. Artık bitik haldeyim.. Sürekli al koy yapmaktan, uykusuzluktan mahvoldum.
Valla onu da yazacaktım da oğlan iyice huysuzlanınca yazamadım.. Hâlâ adamı dürtüyorum.. Öğrenemedi bi.. Nasıl bu kadar derim uyuyor bu seste anlam veremiyorum..Aynen özellikle de ben ayaktayken kocamın horlaması cinnetlik
Ah bi bilsem nasıl dayanıyorlar eğilip alacak dermanım kalmamış, hamağın içinde beni al diye bir tepinişi var görmen lazım. Direkt hamak kemerine dayıyor ayaklarını kemer kopsun diye 2 aya bizim kızı yatak bile zaptedemeyecek gibi duruyorValla onu da yazacaktım da oğlan iyice huysuzlanınca yazamadım.. Hâlâ adamı dürtüyorum.. Öğrenemedi bi.. Nasıl bu kadar derim uyuyor bu seste anlam veremiyorum..
Ne zaman uyuyacak bizim bebeler? Cidden bitik durumdayım.. İki saat uyusa bayram sanıyorum.. Hiç üç saat uyumadı.. Nasıl dayanıyorlar??
Ayyy yemin ediyorum o horlama Yüzünden cinnet geçireceğim, çocuğu uyutuyorum zaten arkasına 2 saat sonra biz yatıyoruz. Adam kafayı koyar koymaz horluyor, kız uyanıyor ve ben gözümü kapatmadan gece mesaisi başlıyor emzir yatır, mama yap yatır, emzir , kalk vs vs , adam hiç duymuyor bileAynen özellikle de ben ayaktayken kocamın horlaması cinnetlik
Demekki erkeklerin hepsi ayni. Biz beraber yatmiyoruz. Eșim oturma oaasinda uyuyor. Cunku çok horluyor. Onun yanimda ben ayaktayken horul horul uyumasi sinirimi bozuyor. Bazen besikten alip koymaktan yoruluyorum yanimda yatiriyorum sipayi. Mememi yalanci emzik belledi Buda beni yoruyor o emerken beraber siziyoruz. Uykumuzda bir saati gecmiyor sonra yine emzir yine emzirAyyy yemin ediyorum o horlama Yüzünden cinnet geçireceğim, çocuğu uyutuyorum zaten arkasına 2 saat sonra biz yatıyoruz. Adam kafayı koyar koymaz horluyor, kız uyanıyor ve ben gözümü kapatmadan gece mesaisi başlıyor emzir yatır, mama yap yatır, emzir , kalk vs vs , adam hiç duymuyor bile![]()
Bende eskiden yanıma alıyordum. Artık uyku arasında bile ısırmaya başladı. Emzirirken sürekli gözüm kızda yavaşladığı anı kolluyorum elimde oyuncakla, ısıracağını anladığım an vikvik yapan bir oyuncağı var onu kullanıyorum gülerek ayrılıyor.Demekki erkeklerin hepsi ayni. Biz beraber yatmiyoruz. Eșim oturma oaasinda uyuyor. Cunku çok horluyor. Onun yanimda ben ayaktayken horul horul uyumasi sinirimi bozuyor. Bazen besikten alip koymaktan yoruluyorum yanimda yatiriyorum sipayi. Mememi yalanci emzik belledi Buda beni yoruyor o emerken beraber siziyoruz. Uykumuzda bir saati gecmiyor sonra yine emzir yine emzir
Yatırmadan önce Hipp'in kaşık mamasından yada pirinç unlu-irmikli muhallebi veriyorum. Ama uyanmak istedikten sonra yine de uyandığı oluyor :) Sabaha kadar deliksiz uyuduğu çok nadir..kızlar selam, bebeklere yatmadan önce bir şey yediriyor musjnuz? oğlum bir süredir gece uykusu çok kötü dalamıyor acıkıyor mu acaba diyorum yatmadan bişey vermiyordum ama şimdi vereceğim. muhallebi mi kaşık maması mı ne yapsam bilemedim
Derdi ne anlayamıyorum.. Kaç gündür günde toplam 1.5-2 saat uyuyorum.. Artık bitik haldeyim.. Sürekli al koy yapmaktan, uykusuzluktan mahvoldum.
Bazı tariflerde muhallebilere formül mama ekliyorlar
Bir baba repliği
"Gece hiç kalkmadı galiba"
bebe en az 3kere kalkmıştır
Evet ekliolarda toz mu yoksa yapilmjs sivi olarakmi ?tozda eklenebiliomu acaba corbasina kahvaltisina vs.
Canım formül mama ile kaşık muhallebisi seklinde Google' da aratırsan tarifler çıkacak.Kizlar sordum ama yazan olmadi.mamayi toz halde corbaya meyve puresine kahvaltiya karistirabiliyomuyuz?????
Canım formül mama ile kaşık muhallebisi seklinde Google' da aratırsan tarifler çıkacak.
Anlamında bebeği icmiyor o muhallebisine katıyor
Çorba ve kahvaltıyı bilmiyorum tatlım ama ablam pirinç unlu muhallebisine toz olarak ekliyorEvet tarifler var baktim cnimda.benim soruma yanit bulamadim.yani toz olarak eklememde bi sknti olurmu?mesela corbasina pirinc unlu muhallebiye kahvaltisinin icine
Çorba ve kahvaltıyı bilmiyorum tatlım ama ablam pirinç unlu muhallebisine toz olarak ekliyor
Evet canım önce pirinç ununu su ile pişiriyor kivam alana kadar ocaktan aldıktan sonra toz mama ekliyor.1 su bardağına 4olcek sanırım.ama onun bebeği büyük daha az yapabilirsin.ben genelde 1fincan yapıyorum benimki onu bile yemiyor .Anladim cnm.sadece pirinc unu ve suyla yapiyodur dimi?pistikten sora icine ilave ediyordur dimi