2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar sordum ama yazan olmadi.mamayi toz halde corbaya meyve puresine kahvaltiya karistirabiliyomuyuz?????
Pişirdiğin muhallebiye ılınınca 3 ölçek falan toz halinde katabilirsin. Bir de hipp falan suya karıştırılan mamalar var ya onlara da ben suya toz halinde katıp eritiyorum sonra kaşık mamasını ekliyorum

Kizlar sordum ama yazan olmadi.mamayi toz halde corbaya meyve puresine kahvaltiya karistirabiliyomuyuz?????
Pişirdiğin muhallebiye ılınınca 3 ölçek falan toz halinde katabilirsin. Bir de hipp falan suya karıştırılan mamalar var ya onlara da ben suya toz halinde katıp eritiyorum sonra kaşık mamasını ekliyorum

Benim oğlum gece içmiyor bir türlü çözüm bulamadık buna. Ağlasa da acıksa da içmiyor gece. 40-60 cc bir daha da ağzını açmıyor. Maşallah size gece verebilsem keşke. Daha çnce de yazmıştım siz gece deyince yüne aklıma geldi
Canım benim oğlan da gece mesela 5 kez kalkıyorsa ikisinde iyi içiyor diğerlerin de tok oluyor sanırım su içip hemen geri yatıyor belki sen yatmadan iyi doyuruyosundur acıkmıyordur

Bencede sukur.benim oglan icmedigi gibi bide kusuyor.sizde warmi icipte kusma mesela bebelac gold ictiginde??sadesi hangisi cnm foto atarmisun
Yok canım bizim kusmamız ek Gıdaya başladığımızdan beri çok azaldı şimdi sadece ek Gıda yerken boğazına bazen pütürlü gelince öğürüp kusuyor mamayı hiç kusmuyor oğlum valla bebelak normal kutu üstünde gold yazmıyor biraz daha uygun fiyatı gold olandan ben bu bitince birde Aptamil deniycem onu hiç denememiştim

Geçmiş olsun canim 6 ay asisi bizde çok fena geçti 39 derece atesle iki gün yandı yavrum ınsallah sizde bişey olmaz ...bingildak olayda benim komşumun oğlu da oldu 9 aylıkken deviti biraktirdilar ona rağmen erken kapandı başı biraz küçük duruyor ama zehir gibi bi çocuk masallah korkma bisry olmaz sende elinle ölcebilirsin ben sürekli kontrol ediyorum gerekirse de bırakırsın zaten
Geçmiş olsun canım size de ben bu sefer garanti olsun diye hemen eve gelince calpol vermiştim ateşi olmadı şükür bide geve yatmadan verdim. Benim oğlumun da baş gelişimi her ay büyüyor 45 cm baş çevresi ayıyla uyumlu maşallah doğduğundan beri zaten herşeyi çok iyi işte insan pimpieikleniyor bişey olur mu diye ama araştırdım sorun değişmiş başı büyüdük çe sorun olmuyormuş erken kapanması zaten hiç tam birbirine birleşmiyormuş beyin gelişimi devam ediyormuş

Ekleyebilirsin canım mesela ben bebelağı yoğurt çorbasını ısıtıyorum üstüne 1 kaşık ta ondan ekliyorum yada bisküvi karışımına ekliyorum meyve püresine hiç eklemedim benim ki sevmiyor pek sadece portakalı emmeyi sever

Canım benim oğlan da gece mesela 5 kez kalkıyorsa ikisinde iyi içiyor diğerlerin de tok oluyor sanırım su içip hemen geri yatıyor belki sen yatmadan iyi doyuruyosundur acıkmıyordur
Kaşık maması veriyorum yatmadan. Sık sık uyanıyor. 10 kez falan. Sütle uyutmayı mı denesem acaba belki içer onu da deneyeyim

Bir baba repliği
"Gece hiç kalkmadı galiba"

:sinirli: bebe en az 3kere kalkmıştır
Bizde de bazen onun tam tersini söyleyen baba var :işsiz: mesela baba horul horul uyur, bildiğin uyur yani top atsan duymayacak şekilde ve sabah kalktığında da der ki " bütün gece uyumadım, kız hiç uyutmadı dimi ya, çok yorgunum " :KK11: sanırsın ki o kalkmış 262690 kez , emzirmiş, altını almis falan :işsiz::işsiz:

Evet tarifler var baktim cnimda.benim soruma yanit bulamadim.yani toz olarak eklememde bi sknti olurmu?mesela corbasina pirinc unlu muhallebiye kahvaltisinin icine
Canım ben toz olarak kasık mamasına katıyorum, bir ölçü veremicem çünkü kafama göre bazen 1 bazen 2 ölçek katıyorum sırf vitamin olsun az da tadını yumusatsin diye.

Kaşık maması veriyorum yatmadan. Sık sık uyanıyor. 10 kez falan. Sütle uyutmayı mı denesem acaba belki içer onu da deneyeyim
Canım ben çözümü ikisini de vermekte buldum, önce kaşık maması hazırlıyorum 2 yemek kaşığı kadar oluyor yapılmış hali, onu yiyor üstüne de 90 cc mama içiyor. :uykucu:

Bizde de bazen onun tam tersini söyleyen baba var :işsiz: mesela baba horul horul uyur, bildiğin uyur yani top atsan duymayacak şekilde ve sabah kalktığında da der ki " bütün gece uyumadım, kız hiç uyutmadı dimi ya, çok yorgunum " :KK11: sanırsın ki o kalkmış 262690 kez , emzirmiş, altını almis falan :işsiz::işsiz:

Canım ben toz olarak kasık mamasına katıyorum, bir ölçü veremicem çünkü kafama göre bazen 1 bazen 2 ölçek katıyorum sırf vitamin olsun az da tadını yumusatsin diye.

Canım ben çözümü ikisini de vermekte buldum, önce kaşık maması hazırlıyorum 2 yemek kaşığı kadar oluyor yapılmış hali, onu yiyor üstüne de 90 cc mama içiyor. :uykucu:
Ben 1 küçük kase yapıyorum. Tekrar süt vermiyorum. Yemek kaşığıla ölçüsü 8 -10 kaşık olur heralde. Acaba Ondan mı. Kilo alımı hep az olduğu için kaşık mamalarını arttırdım bir şey değişmiyor gibi ama o yüzden size göre fazla veriyorum

Gündüz mama içiyorsa gece süt verebilirsin bence en azından kalsiyum alır çok fazla süt vermeyin diyorlar kansızlık olamaması için

Eve

Evet canım önce pirinç ununu su ile pişiriyor kivam alana kadar ocaktan aldıktan sonra toz mama ekliyor.1 su bardağına 4olcek sanırım.ama onun bebeği büyük daha az yapabilirsin.ben genelde 1fincan yapıyorum benimki onu bile yemiyor .

Ben 1 cay barbsuya 2tatli kasigi pirinc unuyla yapiyorum cnm.onceleri yarim cay bardana 1tatli ks.koyuyodum smdi bole yapiuorum.bak icine bebe biskuviside ekle guzel oluyo istahli yer hem.ben bir cay kasigida pekmez koyuyorum

Ekleyebilirsin canım mesela ben bebelağı yoğurt çorbasını ısıtıyorum üstüne 1 kaşık ta ondan ekliyorum yada bisküvi karışımına ekliyorum meyve püresine hiç eklemedim benim ki sevmiyor pek sadece portakalı emmeyi sever

ToZ eklemenin bi zarari olmaz dimi yani?emin olamadim ya.doktora yazdim donmedi beyfendi daha.sen sordunmu doktora felan bunu

Kasik mamaya toz mama mi koyuyosun yani cnm degisikmis bende yapim:)

Oo 3olcek cok degilmi cnm??ben zaten 1 cay bardagindan yapiuorum pirinc ununu 2 tatli kasigida princ unu koyuyorum.3olcek koyarsam tadini almazmi mamanin?alirsa kusuyor cnku direk

Kızlar günaydın bitik bir anne var karşınız da kızım hala kuvez de sarılık enfeksiyon ve ben hergün 3 saatte bir hastaneye gidip emziriyorum Ve acayip şekilde elllerim ayaklarım çok şişti hamileyken bile böyle olmadım ters tepki yaptı sanırım bende
Merhaba , forumda bakarken gördüm. Tedavi süreci nasıl oldu acaba benim bebeğim de aynı durumda , bende dayanamıyorum günde bir emzirebiliyorum

Merhaba , forumda bakarken gördüm. Tedavi süreci nasıl oldu acaba benim bebeğim de aynı durumda , bende dayanamıyorum günde bir emzirebiliyorum
Allah şifa versin tez amanda. Doğumdan sonra şişlikler oluyor. Lohusalık zamanında. Arkadaşım çok olmuştu. Doktor ona kan sulandırıcı iğne vermişti. Kendisi yapıyordu. Çok fazlaysa doğum doktorumuza gidin. Benim de oldu ama zamanla geçti. Hareket edip bol su çok önemli

Back