- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #46.821
Teşekkür ederim canimYaa gecmis olsn cnm :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimYaa gecmis olsn cnm :/
Çok geçmiş olsun canim o yazdığın ilaçları bizde kullandik kizim bronşit olmuştu düzeni kullanırsan geçer inşallah bir an önce çocuklar hasta olmasin ya insanın aklı gidiyor vallaKızlar şu an hastane odasından yazıyorum
Cumadan beri bebeğim rahatsız
Cuma dev.hastanesine gittik
Gribal enfeksiyon dedi bir grip ilacı verdi çıktık geldik
Hiç düzelmedi pazar gunune kadar hep huzursuz hep uykusuzdu.pazar acile gittik bu sefer bize ventolin verdiler
Birde test yapıldı idararda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdiler geldik
Bugün sali sabah baktım hiç düzelme yok ve uykuyu unuttuk hiç uyumadı bizde uyumadık.sabah eşime bu böyle olmayacak dedim iyi bir doktor diye adını duyduğum bir doktora getirdik.bizi muayene etti yatış verdi
4 doz hava aldık ilaçlı iki kez serum verildi
Kan tahlili.kaka tah. Yapıldı
Akciğer röntgeni çekildi.cigerler hafif bronşit olmuş.kan iyi kaka temiz idrar zaten enfeksiyonlu.velhasil şu an eşim bizi almaya geliyor yolda çıkış verdi.eve de hava yazdi.alerji tozu verdi verdiler verdi Allah'ım şifa versin çok hastalandik kızlar dua edin ne olur tez zamanda kurtulalim
Çok geçmiş olsun canimBugün öğlen 20 lik dişim çekildi ameliyat ile alındı tam 1 saat sürdü, çok ağrım var, Allahtan oğlum uyuyo inşallah az kalkar hiç halim yok zonkluyo sürekli şişmesin diye buz kompres yapıyorum artık dondu yanağım hissetmiyorum dua edin kızlar bana nolurrrrrrr, kötüyüm
Benim kız ağzını kitliyo yemek yemek istemiyor ya ek gıdayı hiç sevmedi 15 gündür veriyorum zaten tadımlık birşeyler ama bir çay kaşığı bile zor yiyor tel şehriye yi hiç dusebemiyorum bileArkadaşlar bebeklerinizim çorbalarına tel şehriye koydunuz mu yiyebiliyorlar mı ben emin olamadım da
Uykumu oda neAramızda kafasını yastığa koyunca sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan bir bebe yok mu hala ? Var desin biriniz , bize de umut olsunbebelerimizin en küçüğü 6 aylık olsa gerek , ben anlamadım arkadaş valla me açlık ne başka bisey, adet edinmişler uyanmayı
![]()
Canım reflu yu sormuştun benim ilk oglumda reflu vardı bir yasina kadar ne yedirdiysem fışkırtarak kustu ane sütü de dahil bir yasina girince tık diye kesildi kendiliğinden ...sende refluyu oyle ayırt edebilirsin sadece mamayi değil her yediğini kusar ve fışkırtarak malesefBen pirinc unu veriuorum cnm
Mama yemiyor kusuyor.napiyim veriorum bende ac kalir diye.beni emiyor ama surekli emiyor sutum eskisi gbi cok deil
Zamanla alışır istemediğinse birkaç gün unuttur sonra sık sık teklif et, benim kızım da ara ara isteksizlik yapıyorBenim kız ağzını kitliyo yemek yemek istemiyor ya ek gıdayı hiç sevmedi 15 gündür veriyorum zaten tadımlık birşeyler ama bir çay kaşığı bile zor yiyor tel şehriye yi hiç dusebemiyorum bile
Kendi nasıl yiyor kaşıkla mi yoksa parça parça koyuyorsun eliyle yiyor....Benim büyük oğlum hiç sevmedi yemek yemeyi 5.5 yaşında ve hala ben yediriyorum oda zorla ...kızda 15 gündur tadim yaptırıyorum ama oda ağzını kilitliyor abisi de bebekken aynıydı buda ayni olucak diye korkuyorum yaBenimki de artık fazla emmiyor ama süt fazla yok zaten. Ben baya ilerlettim artık işi, aynı masaya oturup beraber yer olduk, kendi yiyor yiyebildigi kadar , onun harici yine meme ve mama. Şükür iyi gidiyor , kabızlık olmaması için zeytinyağı kullanıyorum yemeklere ve tuzsuz tereyağı, s3bz3 ve meyve yiyor kabızlık pek olmuyor .
Geçmiş olsun canim 6 ay asisi bizde çok fena geçti 39 derece atesle iki gün yandı yavrum ınsallah sizde bişey olmaz ...bingildak olayda benim komşumun oğlu da oldu 9 aylıkken deviti biraktirdilar ona rağmen erken kapandı başı biraz küçük duruyor ama zehir gibi bi çocuk masallah korkma bisry olmaz sende elinle ölcebilirsin ben sürekli kontrol ediyorum gerekirse de bırakırsın zaten2 haftadır 6. Ay aşılarını erteliyordum araştırma yapmak için kar zarar hesabına gittim Bugün aşılanını yaptırdım inşalah ateş olmaz kızlar oğlum kilosu orda daha fazla çıktı ama tabi ben biliyorum evde ölçtüğüm için boyuna 70 cm dedi birde bıngıldağı az kalmış kapansak ama baş çevresi gelişiyor d vit az ver dedi bu durumda olan var mı
Bilemedim canım ya oglumda hiç sevmemişti halada sevmez ve zorla yediriyorum sanki aynı süreç geri başlamış gibi geliyor ve cok geriliyorum rabbim kolaylık versin hepimize insallahZamanla alışır istemediğinse birkaç gün unuttur sonra sık sık teklif et, benim kızım da ara ara isteksizlik yapıyor
Aynı benim kızımı anlatmışsin canım sürekli baba mama seslerini çıkarıyor birde ağladığı zaman bazen anne seslerini çıkartıyor bilekleri çevirip ellerini açıp kapatma 1.5 aydır bizde de var favori hareketimiz kucak istediğinde, oyuncağina uzandiğinda, özellikle biberonunu ve ek gıda kaşığını görünce çıldırmış gibi o hareketi yapıyorBizim kiz uc gundur mama baba meme demeye basladi daha dogrusu bi heceyi tekrarlayinca bunlar ortaya cikiyorbabasi baba dedigine denk gelemedi bi turlu pek hevesliydi ama...en cok mamaaa mmaamaa diyor.bide bisi sorucam herkeste boyledir diye dusunuyordum ama emin olamadim artik kizim iki aydir bi sey istediğinde kucak istediginde bileklerini cevirip ellerini acip kapatiyor butun bebekler ayni mi ifade ediyor kucaga gelmeyi bilek kiritinca gobek atıyor gibi oluyor
![]()
Aynı benim kızımı anlatmışsin canım sürekli baba mama seslerini çıkarıyor birde ağladığı zaman bazen anne seslerini çıkartıyor bilekleri çevirip ellerini açıp kapatma 1.5 aydır bizde de var favori hareketimiz kucak istediğinde, oyuncağina uzandiğinda, özellikle biberonunu ve ek gıda kaşığını görünce çıldırmış gibi o hareketi yapıyor
O halini görünce insanın ısırası geliyor :) tam sevmelik zamanları benimki bu ara müzik duyduğu zaman emekleme pozisyonu alıp poposunu sallıyor :) her hareketleri ayrı güzel Allah evlatlarımızı saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallahAynen cildirmis gibi bide babaklarini hizla bisiklet hareketi yapip dilini cikarip kopeklerin yaptigi gibi hehh hehh yapiyor ayni andao an ki heyecani tatliligina ne istese yapasa geliyor insanin masaallah keyifliyseler pek tatlilar
Bende daha önce yazmıştım. Bebelac seviyor çocuklar genelde biz de 60 cc ye kadar düşmüştük Diğer mamaları o kadar içiyordu geçen ay şimdi 150 veriyorumBebelac sadesini aldırdım daha önce gold kullanmıştık çok sevmemişti şimdi sabah 150 akşam yatmadan 150 gecede 250 cc içiyor buna şükür
Benim oğlum gece içmiyor bir türlü çözüm bulamadık buna. Ağlasa da acıksa da içmiyor gece. 40-60 cc bir daha da ağzını açmıyor. Maşallah size gece verebilsem keşke. Daha çnce de yazmıştım siz gece deyince yüne aklıma geldiBebelac sadesini aldırdım daha önce gold kullanmıştık çok sevmemişti şimdi sabah 150 akşam yatmadan 150 gecede 250 cc içiyor buna şükür
Canım ben ona da tabak hazırlıyorum , parmak büyüklüğünde veriyorum yiyecekleri ya da yutacagi şekilde ufak ufak, yanına da bebek kaşığı çatalı koyuyorum onlarla alamıyor ama bandırıp ağzına sürüyor bazen, genelde eliyle yiyor. Ben de ilerde yedirirken peşinden koşmayayım diye kendi yesin istiyorum, döke saca yesin, az yesin ama gene de kendi öğrensin yemeyi, oğlumda da aynı yaptım şükür hiç elimde kaşıkla gezmedim, çok çok yemiyor ama varsın yemesin fazla . Az az sık sık kendi istediği kadar yemesi önemli benim için. Yemeyen çocuk zor biliyorum canım cevremde çok var , senin besleme isteğinde gayet doğal anneyiz biz ac kalsın istemeyiz ama oğlun baya büyümüş, önüne koy yediği kadar yesin emin ol zamanla keyifle artarak yiyecekKendi nasıl yiyor kaşıkla mi yoksa parça parça koyuyorsun eliyle yiyor....Benim büyük oğlum hiç sevmedi yemek yemeyi 5.5 yaşında ve hala ben yediriyorum oda zorla ...kızda 15 gündur tadim yaptırıyorum ama oda ağzını kilitliyor abisi de bebekken aynıydı buda ayni olucak diye korkuyorum ya![]()
Bronşit ve öksürüğü geçti değilmi bu ilaçları kullanincaÇok geçmiş olsun canim o yazdığın ilaçları bizde kullandik kizim bronşit olmuştu düzeni kullanırsan geçer inşallah bir an önce çocuklar hasta olmasin ya insanın aklı gidiyor valla
Bebelac sadesini aldırdım daha önce gold kullanmıştık çok sevmemişti şimdi sabah 150 akşam yatmadan 150 gecede 250 cc içiyor buna şükür
Canım reflu yu sormuştun benim ilk oglumda reflu vardı bir yasina kadar ne yedirdiysem fışkırtarak kustu ane sütü de dahil bir yasina girince tık diye kesildi kendiliğinden ...sende refluyu oyle ayırt edebilirsin sadece mamayi değil her yediğini kusar ve fışkırtarak malesef