• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Boyleymis canim. Herkes okuyup bilinçlenmesi lazım bende okudum. Allah bir daha yaşatmasın insallah.kuzularimizi korusun Rabbim

G

Geçmiş olsun canim. Allah korusun gözleri kayarsa, kusarsa götürün diyorlar. Hemen uyumamasi da iyiymis. Yani bildiklerim bunlar. Yanlış yönlendirmeyeyim de. Bir yerinde bir sey var mi? Nasil oldu :KK43:
Allah razı olsun canım. Hareketleri normal şu anda. Kanepede yastıkla oynuyodu yuvarlandı gitti tutamadim kafa üstü düştü.

Allah razı olsun canım. Hareketleri normal şu anda. Kanepede yastıkla oynuyodu yuvarlandı gitti tutamadim kafa üstü düştü.
Amin cümlemizden. Melekler onları koruyor. Ama yine de annenin içi gidiyor yaa. Çok korkuyorsun anlıyorum. Bir anda hemen hareket edebiliyorlar. Tahmin etmek zor oluyor. Şimdi keyfi yerindeyse bir sey olmamistir insallah

Cooook geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin inşallah. Sizin için çok üzücü olmuş gercekten. Yazik küçük yavruya da. Bir an önce iyi olmaniz dilegiyle :KK43:

Amin çok sağol canım:(

Canım banyo yaptırmak iyi geliyor bir de yakasına cold mix damlatanlar baya memnun ben kullanmadım ama tikanirsa kullanmayı düşünüyorum .uçakta emzirmek de basınç etkisini düşürüyor kulakları için iyi olur

Cold mixi duymadim araştıran bi canım Sağol. Evet uçakta emziriyorum özellikle kalkiş inislerde ama kızımın burnu tıkalı olduğu için emmek istemiyor nefes alamayınca. İnş sknti yasamayiz.sürekli serum fizyolojik ile temizliyorum yine aynı yine ayni

Muhallebi falan yapmıyorum çocuğa yaa. Kendimi suçlu hissettim. Bakmıyor gibi sanki. Bu ek gida nasil zahmetli. Sabahini düşün aksamini düşün. Bu muhallebiyi aksam yatisina gecmeden ne kadar önce yediriyorsunuz canlarim soyler misiniz? Benimki uyursa emerek uyuyor. O da binbir çabayla. Ben muhallebi yedirip hemen mi emzirecem öyleyse?
Ben yatmadan yarım saat önce veriyorum canım, yatark3n de az emiyor sonra yatağına koyuyorum.

Amin çok sağol canım:KK43:

Cold mixi duymadim araştıran bi canım Sağol. Evet uçakta emziriyorum özellikle kalkiş inislerde ama kızımın burnu tıkalı olduğu için emmek istemiyor nefes alamayınca. İnş sknti yasamayiz.sürekli serum fizyolojik ile temizliyorum yine aynı yine ayni
Cold mix işe yarıyor bir dönem kullanmıştım ben, yakasına yada yatağın çarşafına bir damla dökmek kâfi. Bu ara burun tıkanması problemi yaşamıyoruz evde var ama kullanmıyorum. Buz küpü işimi görüyor. Annemlerin ev çok sıcaktı ben gelene kadar burnu tamamen tıkanıyordu annemede aldım ordada kullanıyorum

Bende gözlemlerimi yazmak istiyiist bebeğe yoğurt verin sonra meyve verin çay kaşığı ile oyup elma muz yada mevsim meyveleri isterseniz yoğurtla verin tuzu alınmış peynir verin evde yapılmış her türlü kek verin korkmayın birşey olmaz zaten minicik vereceğiz sonra ocağa biraz su katıp içine irmik ekleyin lapa olunca meyve ile verin yada biraz pekmez ile verin yayla çorbası verin elinizden geldiğince bebe bisküvisi yada bebek kaşık maması vermeyin onun yerine evde yapın.
Bizim çocuk Dr Kayseri tıp i birincilikkb bitirmiş ödülleri olan bir Dr hep dediği şey sakın kaşık maması vermeyin bebekte ilerde böbrek bağırsak rahatsızlığı yapıyor onun yerine evde yaptığın yemeği şekersiz muhallebili ver diyor hatta adam diyor ki pirinç unu evde yapılabilir onuda evde yap diyor sağlıklı günler sekerler.....

Vermiyorum bakmiyor gibi sucluluk cektim onu diyorum canım. Zaten yanlış verdim herhalde. Bugün deneyeyim dedim. Muhallebi olmasi icin suyla pirinç ununu ocakta pisirmek gerekiyordu demi? :/ ben gittim çocuğa pisirmeden verdim. Yanlış yaptim herhalde ya. Boşu boşuna karni ağrımasa bari
Evet canım suyla pisirmen gerek bugün bende yaptım bi yemek kaşığına bibucuk bibucuk çay bardağı şu

Hu hu , aranizda eski kilosuna dönemeyen var mı benim gibi :işsiz::halay::rolleyes: hala 8 kilo fazlam var, görünürde yok gibi boyum olduğu için, eski pantolonlarımı da giyebiliyorum ama nerede o 8 kilo. Iç bacaklar ve gobegimde sanki. Gitmiyor anacim gitmiyor :işsiz: tamam pek düzenli spor yaptığım söylenemez ama yine dr hareketiyim. Öf bunaldim gene düşününce, göbek fena :olamaz:

Hu hu , aranizda eski kilosuna dönemeyen var mı benim gibi :işsiz::halay::rolleyes: hala 8 kilo fazlam var, görünürde yok gibi boyum olduğu için, eski pantolonlarımı da giyebiliyorum ama nerede o 8 kilo. Iç bacaklar ve gobegimde sanki. Gitmiyor anacim gitmiyor :işsiz: tamam pek düzenli spor yaptığım söylenemez ama yine dr hareketiyim. Öf bunaldim gene düşününce, göbek fena :olamaz:
Ben döndüm eski kiloma ama gobegim dönemedi :işsiz:

Kızlar iki gündür kızımı yatırıyorum on dk sonra bağırarak uyanıyor memeye tutuyorum aç mi diye iki emip bırakıyor uyuyor besige bırakıyorum tekrAr on dk sonra aynı neden böyle oldu ya bi fikri olan var mi

Pisirilip muhallebi gibi yapılıyor

Evet canım suyla pisirmen gerek bugün bende yaptım bi yemek kaşığına bibucuk bibucuk çay bardağı şu

Ben pirinç unu vermiyorum ama veren arkadaşlar, paketin arkasındaki ölçüye göre pişirerek yapıyor canım
Allah beni ne yapmasın yaaaa çocuğa öylece verdim ne bileyim. Offf karin agritir mi ki. Yapmadım etmedim bir de ilk cocuk bilmiyordum ya

Kızlar iki gündür kızımı yatırıyorum on dk sonra bağırarak uyanıyor memeye tutuyorum aç mi diye iki emip bırakıyor uyuyor besige bırakıyorum tekrAr on dk sonra aynı neden böyle oldu ya bi fikri olan var mi
Genel olarak iştahsızlık mızmızlık varsa, çok sık uyanıyorsa idrar yolu enfeksiyonuna baktırın derim. Yoktur inşallah ama varsa da ne kadar erken farkederseniz o kadar iyi olur.

Cold mix işe yarıyor bir dönem kullanmıştım ben, yakasına yada yatağın çarşafına bir damla dökmek kâfi. Bu ara burun tıkanması problemi yaşamıyoruz evde var ama kullanmıyorum. Buz küpü işimi görüyor. Annemlerin ev çok sıcaktı ben gelene kadar burnu tamamen tıkanıyordu annemede aldım ordada kullanıyorum

Buz kuplerini bi kaba koyup yattigin odaya mi koyuyordun canim sen nasildi o

Dis cikariyor olabilir benim kiz dis doneminde dedigin gibi sancilanip huysuzlaniyor iyice

Yaa inan hiç bir fikrim yok ama inşallah geçici birşeydir acaba diş falan mı ki bildiğimden değil belki ağrı yapıyorsa uyanıyordur emince rahatlıyordur sonra tekrar kısır döngü yani,, inşallah normale döner en kısa sürede

Back