Aynen canım, hiç sorma.. Emzirip yatırıyorum, başlıyor dönmeye.. Yanımda yatıyor.. Bende yastık kullanmıyorum ona sıkıntı olmasın diye ve benim başım onun dirseklerinden gelecek şekilde yatıyorum.. Bu sefer pat küt dönünce ayakları bana çarpıyor, ikimizde uyanıyoruz.. Daha uzaklaşsam kıyıda yatıyorum.. Zaten kendi kendini uyandırıyor döne döne.. Birde korkuyorum çünkü yan dönünce başını iyice yukarı kaldırıyor, sağ eli ağzını kapatıyor, sağ bacağı yukarda kalıyor, tam yan dönemediği için :) gündüz olsa bende güleceğim de gece sinirlerim bozuluyor.. Ona dönüp elimle sırtına destek oluyorum, yan dursun diye.. Yine uykusuz yine uykusuz anlayacağın..
Bugün baya dönme çalıştırdım ama :) sabaha kadar uykusuz kalınca.. Nasıl dönüyor bebekler kendi kendilerine.. Yüz üstünden sırt üstüne dönerken döndüğü taraftaki elini altına mı alıyor, önde mi duruyor? Bugün poposunu kaldırdı az ama elinden dönemedi :)
Ay ataktan sonra mı dönüyor dersin canım? Hadi inşallah.. Dönmesi tehlike ama dönsün atsın enerjisini..
Sizde de herşeyin yolunda olmasına sevindim.. Bir yakınım da bana işe başla, inan rahat edeceksin der, nasıl edeceğim derim bende.. Annem olsa ederim demek ki.. Zaten uykusuz kalıyorduk.. İlk defa bugün bir saate yakın uyudum gündüz.. Onda da yine gece gram uyumamıştım ve artık ayların yorgunluğu mahvetmişti.. Onun dışında beş buçuk aydır uykusuzum.. Üstüne birde oğlana bak, yemek bile yiyeme.. Oysa işe gidince daha az yoruluyoruz, kahvaltı da yaparız :) yavruları özlediğimizden daha sabırla vakit geçiririz eve gelince.. İnşallah herşey daha güzel olur bundan sonra