• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim allahim yardimcin olsun cok zor bi durum rabbim ew sahiplerine akil fikir vicdan wersin. Bu dewirde cok zor kiraci olmak bende kiraciyim. Simdi tasinip tasinmamana gelirsek dogalgazi suyu elektirigide cok uctu kirada zorlancaksiniz malum bence kendi ihtiyaclarinizdan bebeginizden okuyan cocugunuzdan kesmektense yakinlarinizdan ew arayisina gecin derim. Cewre akraba yokmu onerce icinize sincek guzel uygun bir ew bulamaz misiniz. babanizdan allah razi olsun cok guzel bisey sunmus ama sizin icin zor bi secenek olur boya tadilatderken mahfolursunuz zaten kucuk ew cok zor bilirim. Bence yeni ew arastirin
Kayınvalidem in evi eski ev boya yapılacak ben mutfak dolaplarıni değiştirmek istiyorum.giris masmavi dandik fayans
Orası parke olucak.
Klozet yok takılacak
Eşyanın benim güzel o küçücük evde nasıl sığacak bilmiyorum
Onu geçtik ev çok kirli
Kv çok pis bir kadın
Ev berbat bakımsız badanasi masmavi
Bende çok titizim bugüne kadar hep sıfır dairede oturdum
Güzel evlerde
İlk kez eski bir evde oturacagim

Kayınvalidem in evi eski ev boya yapılacak ben mutfak dolaplarıni değiştirmek istiyorum.giris masmavi dandik fayans
Orası parke olucak.
Klozet yok takılacak
Eşyanın benim güzel o küçücük evde nasıl sığacak bilmiyorum
Onu geçtik ev çok kirli
Kv çok pis bir kadın
Ev berbat bakımsız badanasi masmavi
Bende çok titizim bugüne kadar hep sıfır dairede oturdum
Güzel evlerde
İlk kez eski bir evde oturacagim
Oleyse hem esyalarina hem coluna cocuguna yazik canim zaten orayi onarmaya vercen parada seni cok dara dusurur gitme derim

Babam aynı hamaktan aldı taşımakla uğraşmayayım diye, onların aldığı beşikte yatmıyordu:) yinede uyumuyor ama evde de böyleydi zaten bizimki uykuya tepki olarak doğmuş. Babası akşam isten çıkınca geliyor yemeği bizimle yiyor kızla 2 saat oynayıp gidiyor. Dün bizimkiler uyutma gece uyusun dediler 7 saat uykusuz kaldı gece yine 2 saat sonra kalktı ezber bozan hatun :KK70: gün içinde uykusunu alsada almasada gece uyumamak zorunda. Şeytan diyor anason içir:KK70:
Ben bunu bizim kızda gördüm gün içinde ne kadar az uyursa gece de o kadar az uyuyor uykusunu aldıysa gece daha iyi oluyor yani uyku uykuyu getirir lafı bizim için doğru .

Kızlar konu dışı ama
Benim bir sıkıntım var sizle paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
Ben şu an kirada 180 M2 bir evde yaşıyorum sıfır daire her yeri yapılı kızımın okuluna yakın okul çok iyi 3. Sınıfa gidiyor öbür sene son senesi
Eşimin işine yakın organize yakınız biz ev iş 5 bilemedin 10 dk sürüyor
Neyse sorun su ki;
Bizim kiramiz çok arttı oturduğum şehre göre en yüksek kirayı ödüyoruz
Ev sahibimiz de pis paraci bir insan.
Bu ay kv min evi var boşaldı bize siz oturun dedi ev küçük 3+1
Ama çok ufak oturduğum evden çok çok küçük mutfağı hele çocuk odası ufacık
Ve eşimin işine çok uzak biz bir uçta ev bir ucda olucak
Ve kızımın okulu son sene değişecek bir yılı kaldı
Para artıramiyoruz ev sahibi ocaktan sonra yine kirayı artiracak.kira bize kalırsa çok rahatlığa ağız.maddi açıdan çok iyi olucak
Ama manevi yönden ev küçük ve eski kirli
Ben çok titizim
Sizce ne yapalım ben şaşırdım kaldım rüyalarına giriyor
Canım dediğin gibi evin eksikleri çoksa seni yine maddi anlamda zora sokmaz mi ? Bi de o evi size verdiler diye minnet edeceklerse yakın çevreden ara derim .

Kızlar konu dışı ama
Benim bir sıkıntım var sizle paylaşmak fikrinizi almak istiyorum
Ben şu an kirada 180 M2 bir evde yaşıyorum sıfır daire her yeri yapılı kızımın okuluna yakın okul çok iyi 3. Sınıfa gidiyor öbür sene son senesi
Eşimin işine yakın organize yakınız biz ev iş 5 bilemedin 10 dk sürüyor
Neyse sorun su ki;
Bizim kiramiz çok arttı oturduğum şehre göre en yüksek kirayı ödüyoruz
Ev sahibimiz de pis paraci bir insan.
Bu ay kv min evi var boşaldı bize siz oturun dedi ev küçük 3+1
Ama çok ufak oturduğum evden çok çok küçük mutfağı hele çocuk odası ufacık
Ve eşimin işine çok uzak biz bir uçta ev bir ucda olucak
Ve kızımın okulu son sene değişecek bir yılı kaldı
Para artıramiyoruz ev sahibi ocaktan sonra yine kirayı artiracak.kira bize kalırsa çok rahatlığa ağız.maddi açıdan çok iyi olucak
Ama manevi yönden ev küçük ve eski kirli
Ben çok titizim
Sizce ne yapalım ben şaşırdım kaldım rüyalarına giriyor
O eve taşınıp tadilat taşınma gibi bir sürü masraf yapacağına yakın cevreden başka uygun fiyatlı ev bakın bence canım 1 sene için çocuğun düzenini bozmaya gerekte kalmaz

İstanbul'da 600lira kiramı veriyorsun hemde 185 metre kare hangi semttesin sen canım bende İstanbuldayim 130metre kare evim var 3000 lira kira veriyoruz
avcilardayiz canim vede evim sifir bina .o neymis ole benim esim o maasi almiyo gozunu seweyim ew alinir 3000 le cokk ucuk bi rakam kira icin sen hangi semtdesin.
Bide maasa gore kira diye dusunyorum ben 1000 den fazla da kira weremem ole olursada gecinemem

Burada bulduğumuz en uygun fiyatlı daire buydu canım en az 4500 den başlıyor kiralar ev almaya kalkarsan trilyon hesapları giriyor işin içine maalesef
duzeltme yaptim deminki yorumuma canim ama gercekten 2500 alyo esim maas we biz ole bisi olsa afedersin ac kaliriz herhalde yazik gunah ole kira werilir mi cok hemde cok cok cok allah kolaylik wersin hepimize ben 600 kirayi werirken zoruma gidiyo yeminle ewime neler alirim diyorum

avcilardayiz canim vede evim sifir bina .o neymis ole benim esim o maasi almiyo gozunu seweyim ew alinir 3000 le cokk ucuk bi rakam kira icin sen hangi semtdesin.
Bide maasa gore kira diye dusunyorum ben 1000 den fazla da kira weremem ole olursada gecinemem
Kiracı olmak zor canım valla kiraya verilen paraya acıyorum bende ama ev almakta imkansız burdan Kadıköy'de Bağdat caddesindeyim

merakimdan soruyorum canim ne kadar toplam para giryo ewinize zor gelmiyo mu odemek ben hic cesaret edemem allahim kolaylik wersin
Eşim maddi konuları konuşmayı sevmez pek bana hicbirsey yansıtmaz tam olarak maaşını İnanki bilmiyorum:) bütün ödemeleri o yapiyor tabiki zorlandığımız zamanlar oluyor insanlık hali hiç hesapta olmayan ödemeler çıkabiliyor

Eşim maddi konuları konuşmayı sevmez pek bana hicbirsey yansıtmaz tam olarak maaşını İnanki bilmiyorum:) bütün ödemeleri o yapiyor tabiki zorlandığımız zamanlar oluyor insanlık hali hiç hesapta olmayan ödemeler çıkabiliyor
anladim canim :) ALLAH bereket wersin aldigin kadar wercen yer cikyo allah hepimize kolaylik wersin.

Back