Arkadaşlar ben doktorun tavsiyesiyle tam beş buçuk ayda yoğurda başladım. Ondan iki hafta sonra dün de sebze meyve başladım daha doğrusu başlamaya çalıştım. Kabak denedim çatalla ezip ağladı, üzüm suyu denedim ağladı, demin elma püresi denedim ağladı. Ben de gülsem mi ağlasam mı bilemedim o haline. Yaklaşık bir aydır idrar yolu enfeksiyonu var, ben zaten iştahsızlığından fark edip doktora götürmüştüm, kilo kaybı da olmuştu biraz, bi süredir iştahı düzelmeye başladı gibi, kilo olarak da en azından kaybetmiyor biraz da alıyor galiba. Ama ek gıda olarak ne vermeye çalışsam ağladı dünden beri. Bi de benim çevremdekiler hep 2. 3. Aydan hadi olmadı 4. Aydan ver bi şeyler sonra yemez dediler ben karşı çıktım, doktor da kesinlikle verme dedi. Şimdi tepeme çıkacaklar vermedin çocuk yemiyor diye. Ama ben bununla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum, ben tam olarak blw uygulayamam ama blw uygulayan anneler 6. Aya kadar bir kaşık bi şey vermiyorlar çocuklar çatır çutur yiyor sonra. Tabi gel de bunu anlat. Sürekli “eskilerin bildiği var eskilerin bildiği var” eskiden çocuk ölümleri de daha fazlaymış tabi bunu göz önünde bulunduran yok, kendi sözleri dinlenmiyor olarak değerlendiriyorlar ancak. Off Çok gerginim.