• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
7. Ay nasıl garibanlara bir parça umut :KK70:
Anlatayım kızlar; Uykumuz düzene girdi maşallah. Yaramazlıklar başladı yürüteçle nereyi dağıtsam diye düşünüyor.Sonra oraya gidip masanın örtüsünü bir çekiyor.Üzerindekiler hooopp yere. :KK42: Dikkatli olmak lazım ortada birşey bırakmamaya çalışıyorum. Ha bu arada her bulduğunu ağzına alıyor. Ona da dikkat etmek gerekiyor.:KK69:

Haziranın kaçında doğdu bebeğiniz? Maşallah. Ek gıdada epey ilerlemişsiniz. Kaç aylıkken başladınız ek gıdaya?
Mayis 26 doğdu erken doğum oldu yoğun bakımda kaldı 15 gun 2300 doğdu 3 ay iyiydi mama anne sütü gittik 3 aylik ken biberonu istemedi kıyamet koptu her verişinde oturup çok agladim ac kalıyordu sutum zaten yoktu zar zor 5 ayı geçirdik tabi o arada kilo kaybetti reflüsü vardı küstü herşeyi 5 aya girmeye yakın az az başladım mecburen suan 7 aya girdi yine eksik kilosu sağlıklı olsunda ben yapayımda zor dönemler attlattim

Anlatayım kızlar; Uykumuz düzene girdi maşallah. Yaramazlıklar başladı yürüteçle nereyi dağıtsam diye düşünüyor.Sonra oraya gidip masanın örtüsünü bir çekiyor.Üzerindekiler hooopp yere. :KK42: Dikkatli olmak lazım ortada birşey bırakmamaya çalışıyorum. Ha bu arada her bulduğunu ağzına alıyor. Ona da dikkat etmek gerekiyor.:KK69:
:KK68:

Ayy ciddimjsun cnm ya uykusu girdimi duzene :) banada bu umut olsun.gece zaten gec yatiyor sabaha kadar 10kere kalkiyor.senin nasildi 6 aylikken

Benim oglum da da 5 bucuk aylik emiyo ama sut cok az 3 saat arayla 90cc veriyorum mamayi benim oglum 5 aylikken 6 kiloydu hemsire gayet iyi dedi 3 gun kurali ile sebze puresi tattiriyirum gun icinde. Gunde 6 kez iciyo mamayi
Ben 3 saatte bir 120 ya da 150 veriyorjm. Zar zor yarım saatte bitiriyor. Ek gıdalara tamamen başldım ama yapısı sanırım her ay 300-400 gr alıyor

Bu 20.dk da ne var acaba çocuğu çığlık çığlığa uyandıran, 20 ve 45.dakikalara fena gıcık oluyorum
Destekli uyudukları için canım.. Aynı sürelerde oğlumda kalkıyor.. 45 dk dan fazla uyumaz zaten.. Maalesef hem sallama hem emme desteği var.. Uyku eğitimi vereyim desem, birini bıraksam diğerini nasıl Bırakacak?? Bu zamana kadar gaz sancısı (tabi alerjisi varmışta ben anlamamışım, gaz gaz deyip durmuşum :() olduğundan sallayarak yatırdık.. Etrafı izliyor, memeyi reddediyor, uykuda emmezse aç geziyor yine de memeyi almıyor diye uykuda memeyi ver.. En kötü şeylere alıştı bizimkiler.. Destekli uykuda felaket uykusu..
Bir gün kalksak ve tüm bu dertler bitmiş olsa :(
Hıı bide bizde ben duş aldıktan sonra emmeme var.. Duş alacağım zaman bile geriliyorum, rahatlamam lazımken

Boya daha çok gidiyorsa olabilir cnm, doktorunuz ne diyor
Doktorum verdiğim mamayı normal diyor. Sizinle hemen hemen aynı içiyor. Günde 600cc falan oluyor. Bir de dışardan da veriyoruz. İdrar enfeksiyonu 4 ay kadar sürdü. Düzeldi ama oğlum yine aynı. Hep ona bağlıyordu doktor. 3900 doğdu 6. Ayında 7 kilo 69 boyu. Zayıf duruyor. Acaba az mı içiyor dedim ama cevaplra göre normal görünüyor

Doktorum verdiğim mamayı normal diyor. Sizinle hemen hemen aynı içiyor. Günde 600cc falan oluyor. Bir de dışardan da veriyoruz. İdrar enfeksiyonu 4 ay kadar sürdü. Düzeldi ama oğlum yine aynı. Hep ona bağlıyordu doktor. 3900 doğdu 6. Ayında 7 kilo 69 boyu. Zayıf duruyor. Acaba az mı içiyor dedim ama cevaplra göre normal görünüyor
Boyu erkek bebekler sıralamasında uzun kilosu da ona göre iyi cnm, endişelenme

Iyi geceler kızlar nasılsınız? Bizim uyanmalar azaldı 4 e düştü. Tahilli Kaşık mamasına devam , artık daha iyi yemeye başladı . Tadima da devam ediyoruz ve yavaş yavaş miktarı artırdım yani ne yiyorsam artık 1 er çay kaşığı da kıza veriyorum yiyor. Şükür alerji vs. Olmadı. Bu ayın sonunda tadimlari ufak porsiyonlar olarak artıracağım havuç, patates,brokoli vs gibi meyve ile de devam edeceğiz. Orda doktorların söylediğinin aksine bizimki yoğurdu 1 yaşına kadar az ver dedi yani öğün olarak verme dedi demir emilimini azalıyormuş , demir daha önemli dedi. Işte böyle. Onun harici gündüz 2 kere uyumaya başladı, bir yere bırakamıyorum çok hareketli oldu ve çığlık atmayı sesini keşfetti:):KK48::KK71: kızlar ne cirlak oluyormuş böyle, resmen siren sesi gibi yeri göğü inletiyor :skandal:

Ben oğlanı ne zaman yürüteçe koysam bağırıyor.. Korktu baya yaa.. Kaçıncı ayda başladınız binmeye?
Yürüteçi iade etmekten vazgeçtin galiba :) bizim ev küçük diye ben almam dedim ama annem alacağım diyor. Annemlerin ev futbol sahası gibi ortalarda sehpa falan yok geniş geniş dolanır cadı:)

Back