• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Size de geçmiş olsun. Burada bir arkadaş bana mefrolojiye git demişti. Yaşadığım yerde yok ama fırsat bulunca götüreceğim inş.

Tekrarlanan inatci enfeksiyonlarda ki sizin bi cok kez tekrarlamis nefrologa yonlendirirler daha once neden yonlendirmemisler anlamadim.arastirma hastanelerinde veya fakultelerde oluyor bazi ozellerde de var biz bir kez enfeksiyon gecirdik gecmezse nefrologa dediler hemen gecti sukur.bobreklere baktirmistik zaten oncesinde de Allah tum yavrulara sifa versin

Kizlar oglum cok miz miz tek basina hic durmuyo oyalanmiyo :/ surekli ilgi kucak uyku duzeni falan da guzeldi simdi ne uykusu ne duzeni kuş oldu bildiginiz hemencecik uyaniyo. gece gunduz gozler fal taşi. emmiyoda ole dogru duzgun sutumde cekiliyo azalyo emmedikce iyce uzulmeye basladim ilk oglum meme delisiydi. emerdi bu aksi emse sewincten ucuyorum. hic sızlamiyo goguslerim dolu dolu olmuyo artik :(

Kizlar oglum cok miz miz tek basina hic durmuyo oyalanmiyo :/ surekli ilgi kucak uyku duzeni falan da guzeldi simdi ne uykusu ne duzeni kuş oldu bildiginiz hemencecik uyaniyo. gece gunduz gozler fal taşi. emmiyoda ole dogru duzgun sutumde cekiliyo azalyo emmedikce iyce uzulmeye basladim ilk oglum meme delisiydi. emerdi bu aksi emse sewincten ucuyorum. hic sızlamiyo goguslerim dolu dolu olmuyo artik :KK43:

Aynen cnm beni anlatmissin valla :)gece gunduz uykusu kus gibi.hele gece nerdeyse 10 dakkada bir uyaniyo belki.soyle 2 3 saat uyumuyo cocuk

Tekrarlanan inatci enfeksiyonlarda ki sizin bi cok kez tekrarlamis nefrologa yonlendirirler daha once neden yonlendirmemisler anlamadim.arastirma hastanelerinde veya fakultelerde oluyor bazi ozellerde de var biz bir kez enfeksiyon gecirdik gecmezse nefrologa dediler hemen gecti sukur.bobreklere baktirmistik zaten oncesinde de Allah tum yavrulara sifa versin
Yönlemdirmediler. Ben zaten çözüm olmayınca doltor değiştirdim öyle geçti. Çocuk nefroloji en yakın 4 saat mesafede. Normal nefroloji bakar mı

Aynen cnm beni anlatmissin valla :)gece gunduz uykusu kus gibi.hele gece nerdeyse 10 dakkada bir uyaniyo belki.soyle 2 3 saat uyumuyo cocuk
napcaz lolitam walla daraldim artik ben mi beceremiyorum. Gozleri sag da solda bir nese bir nese gece gor gozumu nerden goryo bilmiyorum ona baktigimi farkediyo gulucukler icinde oluyo. Odada birakyorum mutfaga gecicem diyelim kapidan cikip koseyi donmemle cigligi basiyo :( ek gida derdine dustum herseyi unutmusum merakli yenileni icileni takip ediyo acaba istiyomu memeyi istemiyomu diyorum az emiyo minnacik emiyo cuk diye cekiyo memeden agzini bi suru anlatcam sey war hangini soluycemi bilemiyorum :(

napcaz lolitam walla daraldim artik ben mi beceremiyorum. Gozleri sag da solda bir nese bir nese gece gor gozumu nerden goryo bilmiyorum ona baktigimi farkediyo gulucukler icinde oluyo. Odada birakyorum mutfaga gecicem diyelim kapidan cikip koseyi donmemle cigligi basiyo :KK43: ek gida derdine dustum herseyi unutmusum merakli yenileni icileni takip ediyo acaba istiyomu memeyi istemiyomu diyorum az emiyo minnacik emiyo cuk diye cekiyo memeden agzini bi suru anlatcam sey war hangini soluycemi bilemiyorum :KK43:

Aynen bende ayni hissediyorum.heralde ilk bebegimiz ya ondan olsa gerek.aynen ya gece bile goruyolar artik karanlikta.anlat sen canim dinlerim ben.benimde cok sorcam anlatcaaam seyler warrr wala:))

Kizlar bugun kendi doktoruma gttim dikis yerimi gostermeye...cok skur bise yokmus bakti havasiz kalmis terlemis mantar olmus dedi.acilma vs yok dedi.gazli bez koy dedi.gazli bez napicakki merak ettim bilen warmi???varmi dikis yeri kizaran bozaran benim gbi??benmi cok efam yaptim ne:)gazli bez koy oraya dedi koydum ama kayiyor surekli buda yaaa:/

Son düzenleme:
Kizlar bugun kendi doktoruma gttim dikis yerimi gostermeye...cok skur bise yokmus bakti havasiz kalmis terlemis mantar olmus dedi.acilma vs yok dedi.gazli bez koy dedi.gazli bez napicakki merak ettim bilen warmi???varmi dikis yeri kizaran bozaran benim gbi??benmi cok efam yaptim ne:)gazli bez koy oraya dedi koydum ama kayiyor surekli buda yaaa:/
Kuru tutması oradaki nemi alması için demiştir:)) benimde bazen nemlilik olıyor. Benimki göbekten:)) sıkı pantolon ya da kilotlu çorap giyince

Ben de öyle düşünüyorum ama büyüklere bunu anlatmak zor, üzerime gelecekler ondan gerginim :)
Sen kararlı ol ve dik dur. Ne derlerse desinler. Kızım 5.5 yaşında. Kilosu ortalamanın üstünde. Boyu da uzun maşallah. Hala zayıf diyorlar. Bunu diyenler de benim ailem. Her görüşmemizde hem de. Bazılarına göre kilolu olmak marifet.Sen bildiğinden eminsen gerisini boş ver.
Canım irmiği kaçıncı ayda verebiliyoruz peki? Bilgin var mı?
Doktorun verdiği listeye göre 6. ayda başlanıyor ama ben 7. aya doğru veririm.
Kizlar oglum cok miz miz tek basina hic durmuyo oyalanmiyo :/ surekli ilgi kucak uyku duzeni falan da guzeldi simdi ne uykusu ne duzeni kuş oldu bildiginiz hemencecik uyaniyo. gece gunduz gozler fal taşi. emmiyoda ole dogru duzgun sutumde cekiliyo azalyo emmedikce iyce uzulmeye basladim ilk oglum meme delisiydi. emerdi bu aksi emse sewincten ucuyorum. hic sızlamiyo goguslerim dolu dolu olmuyo artik :KK43:
Artık algıları açıldı. O yüzden fıldır fıldırdır. Beyin gelişiminin iyi olduğunu gösterir. Memeler bu aylarda çok dolmazki. Ancak saatlerce emmezse dolar. Sızlama bende hiç olmuyor. Oğlum 3 saatte bir emiyor. Sütüm de yeterli ve doluluk her zaman söz konusu değil. Sen içine kurt düşürme. Yine de karanlık ve sessiz bir yerde emzirmeyi deneyebilirsin. Bizim zirzop ses duyunca emmeyi hemen bırakıyor. Sessizliği sağlayınca ancak emmeye devam ediyor. Seninki de belki öyledir. Diş çıkarıyor olabilir mi? O zaman da az uyur ve emer.

Benimde dikis yerim dogumdan 20 gun sonra kizardi hatta akinti oldu kanadi doktor dikislerin iyi dedi bat8konla temizledim bir de evde krem vardi onu surdum her gun gecti gazli bez camasirina yapisip zarar gormesin diye

Arkadaşlar vücutlarınız ne durumda? Benim ikinci doğum. O yüzden sanırım biraz daha geç toparlabıyor vücut. Gerçi spor da yapamıyorum. Benim göbeğim daha yumuşak ve eskisi gibi değil. Spora başlayıp sıkılaşan veya diyet yapan var mı?

Benimde dikis yerim dogumdan 20 gun sonra kizardi hatta akinti oldu kanadi doktor dikislerin iyi dedi bat8konla temizledim bir de evde krem vardi onu surdum her gun gecti gazli bez camasirina yapisip zarar gormesin diye

Banada krem vermisti hep surmustum baslarda 3 ay ama nemden oldu galiba.mantar olmus dedi dikiste bise yok dedi ya.gazli bezide nasi durdurcam orda :)

Sen kararlı ol ve dik dur. Ne derlerse desinler. Kızım 5.5 yaşında. Kilosu ortalamanın üstünde. Boyu da uzun maşallah. Hala zayıf diyorlar. Bunu diyenler de benim ailem. Her görüşmemizde hem de. Bazılarına göre kilolu olmak marifet.Sen bildiğinden eminsen gerisini boş ver.

Doktorun verdiği listeye göre 6. ayda başlanıyor ama ben 7. aya doğru veririm.

Artık algıları açıldı. O yüzden fıldır fıldırdır. Beyin gelişiminin iyi olduğunu gösterir. Memeler bu aylarda çok dolmazki. Ancak saatlerce emmezse dolar. Sızlama bende hiç olmuyor. Oğlum 3 saatte bir emiyor. Sütüm de yeterli ve doluluk her zaman söz konusu değil. Sen içine kurt düşürme. Yine de karanlık ve sessiz bir yerde emzirmeyi deneyebilirsin. Bizim zirzop ses duyunca emmeyi hemen bırakıyor. Sessizliği sağlayınca ancak emmeye devam ediyor. Seninki de belki öyledir. Diş çıkarıyor olabilir mi? O zaman da az uyur ve emer.
bilmiyorum canim walla cok karisik cok zor bi cocuk bi guldugune diger sefer agliyo. dedigin gibi ses dinliyo kici basi ayri oynuyo yatmayi iyce birakti toto havada kucak istiyo sinirleniyo dis yok ama eller agzinda hala walla cok zor bi bebek

Bebeğim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı Genta diye bir iğne oluyor, bugün 9. Gün, yarın bitecek inşallah. Son 4 gecedir falan gece yarım saatte bir ya da saatte bir feryat figan ağlıyor, katılma derecesinde, zor sakinleştiriyorum. Zaten uyanıkken meme almayan bir bebek böyle ağlamaya başladığından beri gece uykusunda da emmek istemiyor. Enfeksiyondan da olur emememe ben öyle fark etmiştim zaten ama süt iştahsızlığını kısmen atlatmıştık. Velhasıl ben çok Yorgunum, uykunun bu kadar bölünmesi çok zor. Kendisi nasıl sabahın 6 buçuğunda uyanıyor anlamıyorum, mesela dün 10a doğru uyudu gece 2den itibaren kalktı, sabah 6buçukta uyandı. Acaba iğnenin etkisi midir nu? Hiçbir şey yapamaz olmayı geçtim, çocukla normal şekilde ilgilenemez oldum..

Bebeğim idrar yolu enfeksiyonundan dolayı Genta diye bir iğne oluyor, bugün 9. Gün, yarın bitecek inşallah. Son 4 gecedir falan gece yarım saatte bir ya da saatte bir feryat figan ağlıyor, katılma derecesinde, zor sakinleştiriyorum. Zaten uyanıkken meme almayan bir bebek böyle ağlamaya başladığından beri gece uykusunda da emmek istemiyor. Enfeksiyondan da olur emememe ben öyle fark etmiştim zaten ama süt iştahsızlığını kısmen atlatmıştık. Velhasıl ben çok Yorgunum, uykunun bu kadar bölünmesi çok zor. Kendisi nasıl sabahın 6 buçuğunda uyanıyor anlamıyorum, mesela dün 10a doğru uyudu gece 2den itibaren kalktı, sabah 6buçukta uyandı. Acaba iğnenin etkisi midir nu? Hiçbir şey yapamaz olmayı geçtim, çocukla normal şekilde ilgilenemez oldum..
Canım, benim oğlan baştan beri anlattığın gibi.. Saatte bir kalkardı bayadır yarım saate düşürdü.. Herkesin sebebi diş ama bizde dişte yok.. Diş dönemi ne yapar Allah bilir diyorum..

Sizin enfeksiyondan sonra oldu ise muhtemelen canı yanıyordur :( Allahım şifa versin, son iğnesi olur inşallah.. Biz bir kez aşı zamanı iğne vurdururken mahvoluyoruz, sizi düşünemiyorum.. Her gün iğne olduğu için de huysuzlaşmış olabilir.. Çok zor bebek hastalığı.. Acaba bebeklere bu durumda su içiriliyor mu?? Biz bile enfeksiyon kapınca mahvoluyoruz.. Benim oğlanda kapmıştı , antibiyotik ile geçti çok şükür.. Ben antibiyotik saati gelince bile geriliyordum, ağzını kilitliyordu, tadı nasılsa.. Velhasıl Rabbim şifa versin, atlatsın inşallah yavrun ve tüm yavrular.. Birde uyku versin bebeklerimize :)

Her gece aynı muhabbet yaa.. Uykusuzluğa ek gece 3'ten 4'ten sonra gaz sancısı ile ağlama.. Ne zaman geçecek yaa??
4 te başladı benimki 12 de uyutabilmistim. 6.30 gibi zorla uyudu sonra babası olacak gerzek banyoya girdi. Duş başlığının boru sesine açtı gözlerini. Uyuyamamış beyefendi ayılmak için duş almış gece boyu o çocuğa baktı çünkü. Bu aralar fena halde defolup gitmek istiyorum

Arkadaşlar vücutlarınız ne durumda? Benim ikinci doğum. O yüzden sanırım biraz daha geç toparlabıyor vücut. Gerçi spor da yapamıyorum. Benim göbeğim daha yumuşak ve eskisi gibi değil. Spora başlayıp sıkılaşan veya diyet yapan var mı?
Çok kilolu değilim ama göbek hala var dar giyindiğimde üç aylık hamile gibi göbek duruyor bol şeyler giyiyorum pek sevmem aslında, sporsuz gitmez gibi ama yapmıyorum:KK12:

Back