• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım inteenetten baktım 40/43 cm arası değişiyor altı aylık kız bebek baş ölçümü . Bebekler kalıp heykel değil kiminin başı büyük olur kiminin küçük bence takma o doktoru ama çok aklına takilirsa da iyi bi doktora git
Tşkler inan ilk bebeğim olsa takardim
Bu doktorları anlamak mümkün degil

B
Kız bebek anneleri baş ölçünüz kaç yazarmisiniz
Benim bebegimin daha doğmadan büyük demişti doktor ilk ay da 4cm büyümüş demislerdi kafa ultrason çektirdik.ama çok şükür bir anormallik çıkmadı .4 aylıkken 41.5 cm diye hatırlıyorum.25haziran dogumlu bebeğim.suan kaç bilmiyorim.takibi bıraktım açıkçası çunku daha doğmadan kafa ölçüsü bana kafayı yedirtecekti.hatta devlet hastanesi doktoru 15gunde bir nerdeyse kafa ölçmeye çağırmıştı

kızlar günaydın, dün ilk defa oğluma havuç verdim iyice haşlayıp çatalla ezip pütürlü verdim ama ömrümden ömür gitti resmen ona bile öğürdü sürekli diliyle çıkarttı normal tabi bunlar... bu denemeyi günde 1 kez yaptım acaba kaç kez yapmam lazım ilk günler biliyor musunuz? yarın dr kontrolümüz var doktordan daha detaylı bilgi alacağım..
hiç yemedi gibi gelmişti ama kakasında baya baya havuçlar vardı midesi sindirememiş sanırım olduğu gibi çıkmış
ayy özlemişim bu tatlı heyacanları mama sandalyemizi çıkardık dün depodan yıkadım güzelce :)

Bizimkinin de ne yediyse oldugu gibi kakada yogurt ve patates disinda.normal diye dusunuyorum artik.ben o gunun sebzesini ilk gun deniyorum hevesi varsa bi cay kasigindan biraz daha fazla veriyorum.aglayip istemiyorsa bi kez daha deniyip birakiyorum su veriyorum ustune
xra221 xra221 ruseymi internetten aldim bebekler icin organik urunler satan yerlerde var.yogurtu ilk gunler az az baslamistim ama artik uc yemek kasigi kadar veriyorum.bugun icine cok az elma rendeledim ilk kez bi meyve verdim aklimda yoktu aslinda spontane gelisiyor eklemeler

Kızlar oğlum ilk kez kilo kaybetti tabi bunda bir haftadır 40 derece ateş olmasının payı var nasıl toparlayacak bilmiyorum hiç iştahı Yok ben ek Gıdaya başladım yoğurt veriyorum ama sevmiyor püre tarzı şeyleri daha çok sevdi 28 Haziran doğumluyuz

Peki kilo alımı nasıl biz en fazla 400 gr aldık. Bu ay 300 gr. Ben ek gıdalara başladım ama değişiklik yok. Sizin kilo alımınız nasıl
550 gr aldı, diğer aylara göre az tabi , dördüncü aydan sonra daha az kilo alıyorlarmış, ek gıdaya alışınca ile daha iyi olurlar diye umut ediyorum

Kızlar oğlum ilk kez kilo kaybetti tabi bunda bir haftadır 40 derece ateş olmasının payı var nasıl toparlayacak bilmiyorum hiç iştahı Yok ben ek Gıdaya başladım yoğurt veriyorum ama sevmiyor püre tarzı şeyleri daha çok sevdi 28 Haziran doğumluyuz

2 ay önde benim oğlum da az kilo almıştı dr ateşe bağlamıştı merak etme hastalanmazsa tekrardan toparlar... ateş olunc aiştah kalmıyor maalesef biz de bile öyle dğeil mi

Kizlar herkese iyi pazarlar diliyorum.oglum 6.ayini bitirdi cok sukur 7ye yeni girdik.ek gidaya gecen anneler sabah kahvaltida neler veriyorsunuz miniklere???bizlerede fikir verin lutfeeeeennn.birde gun icinde neler veriyorsunuz ek gida olarak?degisik tarifi olanlar varmi???ozellikle sabah kahvaltisinda neler veriyorsunuz yazin bana :))ogluma yarim yumurta sarisi ve bi cay kasigi kadar pinar labneyi karistirip veriyordum son zaman zorla yiyor sanki yaaa.nasil vermeliyim yumurtayi???
Sabah 8 gibi labne pekmez avakado bisküvi bebek ekmeği kaşık mamalı kahvaltı yumurta gün aşırı ara öğün devam sütü öğlen 12 gibi brokoli bal kabaklı tanilli çorba ara öğün devam sütü 3 gibi meyve püresi 5 30 gibi yoğurt ev yapımı bir fincan 7 gibi ari mamalı muhallebi 9 30 gibi dewam sütü şeklinde cnm

iyi pazarlar herkese.oğlum 6 aylık oldu. Sadece mama ile beslenenler kaç cc mama veriyorsunuz. Oğlum gece emiyor. Süt yok artık zaten 30 cc anca çıkar. Gündüz mama veriyorum. 150 cc veriyorum. Bazen de 120. 3 saatte bir.yarım saatte falan bitiyor mamayı. Gece mama içmiyor uykuda bitirmiyor. Hala zayıf. Siz ne kadar veriyorsunuz.
Benim oglum da da 5 bucuk aylik emiyo ama sut cok az 3 saat arayla 90cc veriyorum mamayi benim oglum 5 aylikken 6 kiloydu hemsire gayet iyi dedi 3 gun kurali ile sebze puresi tattiriyirum gun icinde. Gunde 6 kez iciyo mamayi

Sabah 8 gibi labne pekmez avakado bisküvi bebek ekmeği kaşık mamalı kahvaltı yumurta gün aşırı ara öğün devam sütü öğlen 12 gibi brokoli bal kabaklı tanilli çorba ara öğün devam sütü 3 gibi meyve püresi 5 30 gibi yoğurt ev yapımı bir fincan 7 gibi ari mamalı muhallebi 9 30 gibi dewam sütü şeklinde cnm
Haziranın kaçında doğdu bebeğiniz? Maşallah. Ek gıdada epey ilerlemişsiniz. Kaç aylıkken başladınız ek gıdaya?

Geçmiş olsun. Hastayken kilo verebiliyorlar. Oğlum da egzamaydı, ishaldi, sünnetti derken 1.5 ay boyunca bir şeylerle uğraştı ve 700 gr verdi. Alacağını da alamadı. Siz çabuk toparlanırsınız endişelenmeyin. Hastalıktan sonra hızlıca kilo alır.

Masaallah tam olarak kac aylik bebeginiz

Geçmiş olsun. Hastayken kilo verebiliyorlar. Oğlum da egzamaydı, ishaldi, sünnetti derken 1.5 ay boyunca bir şeylerle uğraştı ve 700 gr verdi. Alacağını da alamadı. Siz çabuk toparlanırsınız endişelenmeyin. Hastalıktan sonra hızlıca kilo alır.
Sağol canım inşallah toparlar sizinki nasıl sonra açıldığı iştahı

Bizimkinin de ne yediyse oldugu gibi kakada yogurt ve patates disinda.normal diye dusunuyorum artik.ben o gunun sebzesini ilk gun deniyorum hevesi varsa bi cay kasigindan biraz daha fazla veriyorum.aglayip istemiyorsa bi kez daha deniyip birakiyorum su veriyorum ustune
xra221 xra221 ruseymi internetten aldim bebekler icin organik urunler satan yerlerde var.yogurtu ilk gunler az az baslamistim ama artik uc yemek kasigi kadar veriyorum.bugun icine cok az elma rendeledim ilk kez bi meyve verdim aklimda yoktu aslinda spontane gelisiyor eklemeler
Anladım canım bizimki 4 çay kaşığı yoğurdu zar zor yiyor hiç sevmedi ama yoğurt önemli ya . Labne peynirini ve elmayi sevdi bugün üç dört çay kaşığı tarhana çorbası verdim çok sevmese de yoğurda göre iyiydi

Back