- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #45.261
Kızlar bebeklerimizin baş ölçüsü kaç
11 haziran dogumlular
11 haziran dogumlular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beşbucuk aylık kızım 150-180cc arasj içiyor bazen 180 yapıyorum 120 içiyor ama mama aralıkları beş saat oluyor genelde, hatta bu aralar altı saati bile gördüm, günde iki kez tadım şeklinde yoğurt veya elma armut suyu veriyorum benim de sütüm sizin gibi çok aziyi pazarlar herkese.oğlum 6 aylık oldu. Sadece mama ile beslenenler kaç cc mama veriyorsunuz. Oğlum gece emiyor. Süt yok artık zaten 30 cc anca çıkar. Gündüz mama veriyorum. 150 cc veriyorum. Bazen de 120. 3 saatte bir.yarım saatte falan bitiyor mamayı. Gece mama içmiyor uykuda bitirmiyor. Hala zayıf. Siz ne kadar veriyorsunuz.
Ek gidaya gecen arkadaslar herhangi bir sikinti yasadiniz mi huzursuzluk huysuzluk ya da baska sorunlar ... bizimle de paylasirsaniz temkinli olalim dikkatli olalim durumlarinizi paylasirsaniz sevinirim
annem gelecek canım çok şükür baya bi vicdan yaptı :)Iyi bir ajanstan bulursan sorun çıkmaz canim istanbuldaysan leventte var bu tarz yerler ben çocuk gelişimi mezunuyum 3 yıl çocuk baktim o ara boşanmıştım ihtiyacım vardı hem çocuk hem ev yaptım bu işi allaha şükür çok iyi gtti hem yatılı buluyorlar hem günlük çok seçenek var bi incele
Tşkler kaç ayliksiniz
Çok iyi olmuş sevindim adinaannem gelecek canım çok şükür baya bi vicdan yaptı :)
Çok iyi olmuş sevindim adina
Artık bakıcı bakmayacak mı, annenle o da mı duracak? Valla sevindim.. Aklımdaydın.. Ne dedi acaba bakıcısı söyledi mi deyip durdum kendi kendime :)annem gelecek canım çok şükür baya bi vicdan yaptı :)
Peki kilo alımı nasıl biz en fazla 400 gr aldık. Bu ay 300 gr. Ben ek gıdalara başladım ama değişiklik yok. Sizin kilo alımınız nasılBeşbucuk aylık kızım 150-180cc arasj içiyor bazen 180 yapıyorum 120 içiyor ama mama aralıkları beş saat oluyor genelde, hatta bu aralar altı saati bile gördüm, günde iki kez tadım şeklinde yoğurt veya elma armut suyu veriyorum benim de sütüm sizin gibi çok az
Doktor baş ölçümü ile ilgili anormal birşey mi söyledi?Kız bebek anneleri baş ölçünüz kaç yazarmisiniz
Artık bakıcı bakmayacak mı, annenle o da mı duracak? Valla sevindim.. Aklımdaydın.. Ne dedi acaba bakıcısı söyledi mi deyip durdum kendi kendime :)
Bebeğim 11 haziran doğumlu aralığın 11 inde 6 aylık olacak 41 cmDoktor baş ölçümü ile ilgili anormal birşey mi söyledi?
Canım yoğurt üç kaşık demişsin ya çay kaşığı mi ?bir de ruseymi nerden aldın ? Ben birkaç market gezdim yoktuCanim ondan da bilgim var o daha minik bebekler icin gecerli ve zaten cocugun yedigi miktar o kadar az ki hic bi sey olmaz Allahin izniyle.benim duzenim soyle oglen yogurt veriyorum uc kasik fln.icine iki gundur bugday ruşeymi koyuyorum.hatta bugun yogurt eksimisti tatlansin diye keciboynuzu unu tozu koydum cok az.sebzeleri ikindin veriyorum tek tek tattiriyorum ilk gun cay kasigi kadar ertesi gun biraz daha arttiriyorum yerse tabi. uc gunun sonunda baska sebzeye geciyorum.bi ay boyle olcak ayin sonuna dogru bi kac meyve vercem.yemezse zorlamiyorum sen de zorlama kendin ye karsisinda bi sure ozenir belki
Ben olcmedim aşıyı yaptırınca olcerler artıkKızlar bebeklerimizin baş ölçüsü kaç
11 haziran dogumlular
Üç gün günde bir defa diye biliyorum ben bende havucu haşlayıp baya ezdim yüzde beş anca yemiştir mama önlüğü yanakları elleri üstü başı daha çok faydalanıyorkızlar günaydın, dün ilk defa oğluma havuç verdim iyice haşlayıp çatalla ezip pütürlü verdim ama ömrümden ömür gitti resmen ona bile öğürdü sürekli diliyle çıkarttı normal tabi bunlar... bu denemeyi günde 1 kez yaptım acaba kaç kez yapmam lazım ilk günler biliyor musunuz? yarın dr kontrolümüz var doktordan daha detaylı bilgi alacağım..
hiç yemedi gibi gelmişti ama kakasında baya baya havuçlar vardı midesi sindirememiş sanırım olduğu gibi çıkmış
ayy özlemişim bu tatlı heyacanları mama sandalyemizi çıkardık dün depodan yıkadım güzelce :)
Canım inteenetten baktım 40/43 cm arası değişiyor altı aylık kız bebek baş ölçümü . Bebekler kalıp heykel değil kiminin başı büyük olur kiminin küçük bence takma o doktoru ama çok aklına takilirsa da iyi bi doktora gitBebeğim 11 haziran doğumlu aralığın 11 inde 6 aylık olacak 41 cm
Doktor son muayenede küçük dedi kaç olması gerek dedim:)) cevap vermedi.ilk kez gittiğim sıradan doktor bend merak ettim.