• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar herkese iyi geceler hayirli cumalar..
Biz oglusumla hasta olduk;(
zaten az oksurugu wardi sanirim birazda balgamli.eveli gun kucagimda oksurmeye basladi meyve puresi vermistim oksurugu yenemedi bir kustu ama aman Allahim soka girdim bole bisey yok:KK43:sanki kalin bi hortumdan gelir gbi.ust bas koltuk hali ne varsa yani.dar aldim kucama bas asa tuttuk.sora nyse gece uyuttum.tabi ben uyurmuyum artik;( bir baktim bi ses gelio yanibasimdan baktim bukez yattigi yerde kusuyor elim ayam buz kesti nasil aldim kucagima blmiyorum.varmi bunu yasayan ya???diste gelmio daha acaba ek gida olayini abarttimmi ben ya;(((uzerine bende hasta oldummu elim ayagim tutmadi uykusuzlul stres gece nasil yattigimi blmiom tabi acikmi yattim sacikmi bilen yok.acile goturduk ogluma fitil koydular bende igne yaptirdim ayakta duramicam yoksa:KK43:6 ay asimizda ertelendi boylelikle:KK43:sunet nasil olcak bilmem:KK43:((
Gecmis olsun cnm ek gida ne veriyorsun kusma olayi bizde hep var hortum gibiydi bi ara kusmasi hep oldu ama

Ağzından da mı kendi çıkarıyor canım bizimki ağlayıp uyanıyor gaz çıkarmaya çalışıyorum durmuyor edince sakinliyor
Geceleri emdikten sonra gazını çıkartırken uyaniyordu geceleri bıraktım o yüzden direk yatırıyorum sonradan kendisi alttan pıtır pıtır çıkarıyor o gazları birkaç saat sonra.gündüz de çıkarmaya çalışıyorum gazını ama cikarmasam da kendisi ağzından çıkarıyor .

kronik_unutkan kronik_unutkan birde bizim gibi alerjik bebeklere rota tavsiye edilmiyormuş.. Genel olarak bebeklerde rotadan sonra değişim oluyor, birde alerjik olanlarda daha fazla.. Son gittiğim alerji doktoru, aslında yaptırmıyorum alerjik bebeklere ama İlk dozu yapılmış Vs dedi.. Amann bir doktorun doğrusu diğerinin yanlışı.. Denek gibiyiz bu ülkede.. Aşıları bile yaptırmayın diyen çok insan var.. Allahım korusun
Evet rotayı alerjik bebeklere onermiyorlar bende okumuştum

ne mutlu oldum hatirlandigimaaa canimmm :* walla cok zor tek cocuk rahatlikmis yeminle. heryere yakisyomus insan tuwalete gidemiyorm .saç tarayamiyorum canim gün gelyo :KK43: walla cok yorgunum uyku desen yarim yamalak bide bugun pisik olmuss aglayup durdu aslan :KK43:
Çok haklısın canım yaa.. Ben tek çocukla yapamıyorum, sizleri düşünemiyorum.. İnşallah düzene girerler:KK200:

bazen aksam 9 10 da uyuyor diye okuyorum sok oluyorum resmen ya benim kiz her gece 2 den once uyumaz 2de uyusa 4 5 gibi uyanir emer yine uyur 7 8 uyanir emer yine uyur 10da flan kalkar bende sersem gibi olurum tabi zaten her uyandiginda salliyip uyutana kadar 1 saat gecer. 5 aydir en fazla uyuma rekoru 4 saat. suan salonda uyuttum odaya goturdum tam besige koycakken uyandi sanki dunyalari uyumus gibi oynuyor bana bakip guluyor bide ben hic gulmuyorum diyip kiziyorum biraz sorada kizdigim icin uzuluyorum ama cok uykum var ve cok yorgunum her gece boyle uykusuz kalip gunduzde lavaboya bile gitmeye vakit bulamamak yoruyor insani.. nezaman duzelicekk:110:
Canım sabah 10'da değil de 6'da güne başlarsa, akşam 2'de değil 10'da uyur seninde bebeğin.. Bebekler için güne başlama saati 6-8 arası olmalı imiş.. Geç başlayanlara her gün 15 dk erken kaldırın diyorlar.. Böyle böyle uyuma saati öne gelirmiş.. Benim oğlan o karanlığa rağmen, 6'da açar gözünü.. Biz 10'da ilk gündüz uykumuza yatıyoruz.. Gündüz uykusunu 3-4 kez 30-45 dk şeklinde yapar.. Akşam da 9-10 gibi yatırırım.. Sabaha kadar yirmi dk dan başlar bir saate kadar kalkar.. 4 gündür inanılmaz kötü uykusu.. Bir gün 7-8 kez kalktı da dinlenmiştim, şükrettim.. Hele bu gece o kadar yat kalk yattım, canım çıkmış, saate bakayım sabah oldu herhalde dedim, saat 23:58 olarak görünce çıldırdım.
Gece oturup hüngür hüngür ağlayacaktım da oğlum için tuttum kendimi.. Böyle bizim bebeler.. Allah yardımcımız olsun.. En fazla yaşına kadar sürer inşallah

Evet rotayı alerjik bebeklere onermiyorlar bende okumuştum
Aynen öyleymiş canım.. Bunu doktorlar nasıl bilemiyorsa.. Benim oğlanda rotadan sonra egzama çıktı.. Kortizonlu ilaç kullanıyorum şuan.. Bizde herşey sabit.. Aşı var ve tüm çocuklar olacak..

Hastaneden aradılar idrar örneği çalışılamamış, küçük bebeklerde bulaşma olabiliyor diyo bide. Sondayla alınan idrar nereye bulaşacak gecen sefer kanı döktünüz şimdide idrarınımı döktünüz nasıl bir çalışma sisteminiz var dedim. Hmm şey sondaylamı alındı tekrar alalım isterseniz poşetle alalım diyo. Yok dedim almayalım eksik kalsın doktoruna mesaj attım bi idrar için tekrar hastaneye getirmeyeceğim diye ne pislik yermiş ya

Kızlar günaydın.ilk regl oldum çok acelesi varmış gibi hiç beklemiyordum.iki gün önce çok hasta olmuştum mide bulantısı ishal karın ağrisi .bayılacak gibi oldum gözlerim karardı.sonra ter bastı.acile gittik serum taktılar .gündüz dahiliye gidin degerlerinize baktirin madem ki emziriyorsunuz şimdi gece beklemeyin dediler.acaba bu ilk regl ile alakalı miydi diyorum bende.siz ilk reglinizde böyle bir sıkıntı yaşadiniz mi

Kizlarrr merhaba :KK200:
hepinizi cok ozledim
Arslan 5 ay 14 gunluk oldu sukur bu gunlerimize...
Gel gelelim gundelik yasantiya kakasini zorla yapyo hala hala ikir fikir derdi hic bitmiyo oturyorum durmuyo kalkiyoruz ayni yuruyorum ayni arada bi keyfi yerinde olursa uyuyo guluyo sukur edip ewi toplamak yemek yapmakla zamanimi bitiriyorum o arada :KK43: emmesi ole sık degil emiyo 5 dakka surmuyo sapirdatarak agzini cekiyo memeden gulucuk atiyo bitti kaldir der gibi totosu havaya kalkiyo saga sola donuyo yukseye koyma isi bitti tamamen zaten herkese gitmiyo bi ben bi baba baskasina icli icli agliyo eller agizdan cimiyo ayakla suratina kadar dikiyo o hali cok komik :KK70: iyi kotu gidiyo gunler neler yapyosunuz ek gida werimi basladimi disler ne durumda bizde dis falan yok ben adet olmadim dahaca sis hissediyom hep kendimi:KK76:
Canım sen ek gıdaya başladın mi ? Ben tadım yapıyordum süt istememeye başlayınca bıraktım adet oldum bu ay bizde de diş yok :) lolita555 lolita555 ne kadar ek gıda veriyorsun miktar olarak ?

Hastaneden aradılar idrar örneği çalışılamamış, küçük bebeklerde bulaşma olabiliyor diyo bide. Sondayla alınan idrar nereye bulaşacak gecen sefer kanı döktünüz şimdide idrarınımı döktünüz nasıl bir çalışma sisteminiz var dedim. Hmm şey sondaylamı alındı tekrar alalım isterseniz poşetle alalım diyo. Yok dedim almayalım eksik kalsın doktoruna mesaj attım bi idrar için tekrar hastaneye getirmeyeceğim diye ne pislik yermiş ya
Gerçekten çok gıcık oldum sonda bi de çok acıtıyor :(

Kızlar günaydın.ilk regl oldum çok acelesi varmış gibi hiç beklemiyordum.iki gün önce çok hasta olmuştum mide bulantısı ishal karın ağrisi .bayılacak gibi oldum gözlerim karardı.sonra ter bastı.acile gittik serum taktılar .gündüz dahiliye gidin degerlerinize baktirin madem ki emziriyorsunuz şimdi gece beklemeyin dediler.acaba bu ilk regl ile alakalı miydi diyorum bende.siz ilk reglinizde böyle bir sıkıntı yaşadiniz mi
BBenim de biraz ağrım oldu bel karın mide bulantısı da oluyordu o günlerde

Emzirmeyi bıraktığında mı adet oldun
Ben bırakmadım canım ben de cevap vermek istedim hatta bebeğim sadece gece yatmadan önce mama veriyorum o öğünde ki sütümu de sagiyorum.ek gıda ya da baslamadik ,1ogun hariç hep anne sutu.ama yine de adet oldum.

Ben bırakmadım canım ben de cevap vermek istedim hatta bebeğim sadece gece yatmadan önce mama veriyorum o öğünde ki sütümu de sagiyorum.ek gıda ya da baslamadik ,1ogun hariç hep anne sutu.ama yine de adet oldum.
Anladım cnm, ben henüz adet olmadım bebeğim mama ağırlıklı besleniyor emmeyi bıraktı yine de ben sağarak veriyorum sanki yakında adet olacak gibiyim

Anladım cnm, ben henüz adet olmadım bebeğim mama ağırlıklı besleniyor emmeyi bıraktı yine de ben sağarak veriyorum sanki yakında adet olacak gibiyim
Ben dediğim gibi iki gün önce çok rahatsızlandım.mide bulantısı baş dönmesi ishal ateş açıkçası zehirlendiğimi bile düşündüm bugün de adet oldum herhalde ondanmis diye düşünüyorum.

Kizlar herkese iyi geceler hayirli cumalar..
Biz oglusumla hasta olduk;(
zaten az oksurugu wardi sanirim birazda balgamli.eveli gun kucagimda oksurmeye basladi meyve puresi vermistim oksurugu yenemedi bir kustu ama aman Allahim soka girdim bole bisey yok:KK43:sanki kalin bi hortumdan gelir gbi.ust bas koltuk hali ne varsa yani.dar aldim kucama bas asa tuttuk.sora nyse gece uyuttum.tabi ben uyurmuyum artik;( bir baktim bi ses gelio yanibasimdan baktim bukez yattigi yerde kusuyor elim ayam buz kesti nasil aldim kucagima blmiyorum.varmi bunu yasayan ya???diste gelmio daha acaba ek gida olayini abarttimmi ben ya;(((uzerine bende hasta oldummu elim ayagim tutmadi uykusuzlul stres gece nasil yattigimi blmiom tabi acikmi yattim sacikmi bilen yok.acile goturduk ogluma fitil koydular bende igne yaptirdim ayakta duramicam yoksa:KK43:6 ay asimizda ertelendi boylelikle:KK43:sunet nasil olcak bilmem:KK43:((
6.ay tadım ayı miktar olarak ne kadar veriyorsun? Birde o gün verdiğin meyveyi daha önce vermismiydin? Eğer vermediysen meyve alerjiye yol açmış olabilir aklında olsun bu ihtimalde

Ben yogurt veriyorum gunduz.ogleden sonrada dun ilk kez patates puresi ile basladim ama cok koyu kivamli degil mi yerken endiselendim biraz.kizimdaki mimikler de oldukca komikti:KK48:cok az yedi zorlamadm daha su verdim ustune tamam.yogurtla karistiricam bugun gece cok fenaydi yavrum neyi vardi anlamadm.patates puresi verenler siz nasil veriyorsunuz icine az zeytinyagi koymustum ben.yatmadan once muhallebi vermek istiyorum aslinda gece cok sık uyaniyor

Selam kızlar nasılsınız, biz de yine aynı yorgunluk uykusuzluk devam. Bugün kontrolü var kızın ve aşı olacak bakalım nasıl geçecek gecemiz . Hasta olan anneler ve bebeklerine geçmiş olsun. :KK200: AnneAslan AnneAslan seni tekrar burda görmek güzel :21:
6 ay aşısımı canım aşılardan nefret ediyorum artık

Senin yazdiklarini okuyunca gercekten cok uzuluyorum. Benim annem kilometrelerce uzak benden ama destegini ordan bile esirgemez. 2 ay sonra yanimda olacak insallah ise basladigimda. Esimde sagolsun sabah gitmeden kahvaltimi hazirlar ogle arasi gelir yemek getirir ya da biseyler hazirlar yeriz beraber aksam da yemegi yapar gelince etrafi toplar temizligi yapar. Abartma ben yaparim desem bile sen cocukla ilgilen der. Isim olursa da kendi ilgileniyo sagolsun. Sukretmem lazim sanirim. Gece bebegim uyanir uyanmaz benden once kalkar sagolsun
Maşallah diyelim, benim eşimden de Allah razı olsun büyük destektir bana, çalıştığım için herşeye yetişebilmem mümkün olmuyor. Sağolsun temizliğe, yemeğe herşeye yardımcıdır bana, evdeki en büyük düzeni eşim sağlıyor diyebilirim. Annem de sağolsun kızımın üzerinde çok emeği var benim yokluğumu aratmamaya çalışıyor. Biraz zor insanım,agrasif ve kırılganım, tüm fedakarlığına rağmen bazen eşime haksızlık yaptığımı düşününce bende bundan utanıyorum. Ama kayınvalide konusundaki düşüncelerimde hiç utanmıyorum:) Malesef ben de kayınvalideden kayınpederden şanssız tarafım.

Back