İlaç ne ilacı canım? Kessen mi acaba? Bende 3 tane gaz ilacı kullanıyordum, arkadaşlar kes dediler.. Aaa nasıl olacak 3-4 gibi sancı bastırıyor Vs dedim.. Sonra denedim.. Çocukta değişim yok, yine aynı.. Boştan yere günde 6-7 sefer vermiyormuşum.. Kusan bebekte çok çok zor birde alerjisi var.. Allah yardımcımız olsun.. Benim oğlum hâlâ reflü yatağında yatıyor.. Başının altına ekstra, yatağın alttan yani, yastık koyuyorum.. Bugğn ellerinden tutup kendime doğru kaldırıyordum ki üzerime fışkırttı.. Allah korusun yanında olamadığım ana denk gelmesinden bende çok korkuyorum.. Sende yüksek yatırsan.. Hoş İnci dönmeyi de öğrendi..
Aynen benim oğlan da 3 dk emiyor mu bilemiyorum işkence gibi emzirmek.. Gece de sürekli kalkıyor.. Ben çekmesem belki sabaha kadar uyur memede.. Ben çekip, yatırıyorum direk.. Gaz çıkarmayı denedim ama bu aylarda çok zor.. Hem direk uyanıyor, hem sürekli kalktığı için uykudan yapamıyorum, hemde maşallah ağırlaştı zorlanıyorum.. Gece 3-4 bizim masaj ve gaz çıkarma saati.. Tek sefere topluyoruz
Allah yardımcın olsun.. Çınarına ve sana sağlık sıhhat versin inşallah.. Eşine de akıl, fikir, vicdan, merhamet!