Ay onu yapsam evde kaos çıkar.. Ben hamile iken eşim yoktu.. 8. Ay ramazan da geldi ailesi.. Ama aynı gün saat on birde yazdılar akşam geliyoruz diye, bende işteyim.. Tabi dolap boşa yakın.. Hamile halimle idare edecek kadar alıyordum.. Akşam altıda geliriz dediler, işten zaten o saatte geliyorum.. Kapıda kalırlar diye onları karşılayıp markete gideyim dedim.. Bunlar geldi.. Ne alayım dedim, sahur vardı.. Annesi dolabı açtı; yumurta, peynir, zeytin, domates, patates , kıyma Vs diye saymaya başladı.. Normalde zaten gidecektim ama böyle sayması yaraladı beni.. Üstelik 6.katta oturuyorum ve asansör ben eve geldikten sonra bozulmuş şansa.. Yürüyerek indim, alışveriş yaptım.. Ki saydıkları evde vardı, azda olsa.. Bir sahurluk idare edebilirlerdi.. Ertesi günde kocası ile ya da kızı ile gider alırdı.. Ağlayarak gittim geldim resmen.. Eşime dedim birkaç ay sonra.. Ne oldu? Senin dilinin kemiği yok, bana anlatıyorsun Vs dedi.. Birde önünden tabak alsam ne olurum??
Bu arada ben yatarak emziremiyorum yaa, ağzı burnu kapanır diye korkuyorum.. Birkaç kez denedim.. Benim daha yukarda durmam gerekti.. Öyle uyumam imkansız zaten.. Oğlum da ememedi.. Bir gece daha uykusuzluk..
Ay canım ya et ve yumurta da yasak

iki gün önce doktor kalsiyum verdi.. Fırsat bulup aile hekimliğinde değerlerime baktırmak istiyorum bakalım.. Sağolasın önerilerin için, hiç aklıma ilaç gelmemişti.. Bazı anılarda bile yumurta varmış