• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Artık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum

doktorlar ne diyorlar? başka bir sorun olmasın bebekte? mide - bağırsak ultrasonu çektirdiniz mi pek normal değil bu söylediklerin

Artık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum
Neden emmiyor redmi ediyor
Emdiginimi kusuyor
Sakin ol cesur ol ve bebeğini testten geçir.
Mide ultrasonu çektiriyor bir doktor bul
Harekete gec

Sabahtan beri çıldırdı. 2 kez 20 dk uyudu onun dışında hep ağlıyor. Ateşi yok ama calpol verdim varsa bi ağrısı dinsin diye beynim uyuştu 2 kez ağrı kesici aldım. Memeden ayrılmamak için kanattı yara içinde kaldım. En son sabah 8 de kahvaltı etmiştim uyudu 10 dk oldu korkudan mutfağa giremiyorum. Babasına mesaj attım kapıyı açmaya çalışma ses yaparsan katlederim seni tuvalete girmekte yasak kız uyanınca kadar diye :kızgın: ne oluyor anlamıyorum. Teyzemi aradım kandil için kızı sordu anlattım Allah kurtarmasın diyo ya dedim ben kız ölsün mü diyorum daha sakin bir bebek olsun böylesi onada eziyet diyorum. Hangisi dayanabilir acaba benim kadar :sinirli:

Milk tea kullandım sutumun az oldugu dönemde.ama kizinin emmeyi reddetmesine nasi etki eder anlayamadm canim sutun mu azaldi yoksa baska urunlerden mi bahsediyoruz
Benim sütüm azmış doktor mama artı sütünü ver dedi doğum kilosuna göre şuan ki kilodu azmış iki aydır mama da veriyorum milk teayı kendim için sordum sütü arttırır mı diye canım

Benide gordunmu o fistiklarin icinde:))))
Valla tüm grup var di, kafam da isimler dönüp duruyordu ;)) ben hariç hepiniz harikaydınız:))

Hıı herkes fıstık gibi ise kesin ben gelememişim.. :KK12:
Yok valla vardın:))

Ne fıstığı kusmuk lekelerini bi görsen değiştirdiğim gibi kirleniyor bende öyle saldım gitti :işsiz:
Ben dr aynı leş gibi kusmuk kokuyorum, koltuklar dahil rezil. Yarın bi kuvvet bulursam koltuk kılıflarını yıkayacağım:halay:

Kızlar kızlar dün akşam aklım çıktı ya , benim kız uykuda dönmeye başlamış ya :skandal:akşam yattı 8 gibi, b3n de 9 da kontrol edeyim dedim bir baktım ağzında emzik yüz üstü yatıyor, yüzü yan falan da değil, bildiğin kapalı :KK57: o an elim ayağım buz kesti dokunmaya korktum:KK17: ya nefessiz kalıp bogulduysa diye ama neyseki uyuyormuş :dua: geçen de dönmüş uykuda ama kafa yandaydı. Ay napacagim ben böyle hep tedirgin

Kızlar kızlar dün akşam aklım çıktı ya , benim kız uykuda dönmeye başlamış ya :skandal:akşam yattı 8 gibi, b3n de 9 da kontrol edeyim dedim bir baktım ağzında emzik yüz üstü yatıyor, yüzü yan falan da değil, bildiğin kapalı :KK57: o an elim ayağım buz kesti dokunmaya korktum:KK17: ya nefessiz kalıp bogulduysa diye ama neyseki uyuyormuş :dua: geçen de dönmüş uykuda ama kafa yandaydı. Ay napacagim ben böyle hep tedirgin
Yatağı yumuşak olmasın birde etrafında yastık battaniye oyuncak gibi şeyler olmasın birşey olmaz Allahın izniyle

Uyumak istiyorum
Bende beyfendinin başındayım.. Beynim uyuştu yeminle.. Dünde çok uykusuzdum.. Bugün de hâlâ uyumayı bekliyorum ama zor.. Bu saatler gazdan bağırma saati.. Sonra alt değiştir.. Alttan sonra yatırmak imkansız.. Yatsa da 6.39-7.00 gibi kalkar.. Bir kere de uykusuzluktan bayılıp 2-3 saat uyusun yaa.. Cidden çok kötüyüm.. Uyumamak için elimde telefon.. Bir yandan da kocamın hokurtusu.. Tekmeleyip aşağı atasım var

Bende beyfendinin başındayım.. Beynim uyuştu yeminle.. Dünde çok uykusuzdum.. Bugün de hâlâ uyumayı bekliyorum ama zor.. Bu saatler gazdan bağırma saati.. Sonra alt değiştir.. Alttan sonra yatırmak imkansız.. Yatsa da 6.39-7.00 gibi kalkar.. Bir kere de uykusuzluktan bayılıp 2-3 saat uyusun yaa.. Cidden çok kötüyüm.. Uyumamak için elimde telefon.. Bir yandan da kocamın hokurtusu.. Tekmeleyip aşağı atasım var
Aynen kocam sabaha kadar horladı. Kız hala umutsuzca ağlıyor. Ne gaz sancısıymış arkadaş yüzünün üstüne çevirdim 5 dk söylenerek sinirle gaz çıkardı. Hala asabi yatırdığım an kıyamet kopuyor. 18 gün kaldı ise dönmeme ne halt edeceğim gerçekten bilmiyorum

Bizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum

Kizlar mevlid kandiliniz mubarek olsun hayirli geceler.biz yarin oglusumla tam 6 aylik oluyoruz nasipse.asimiz war yarin.sunnet yaptiranlar varmi aranizda bilgi alsam ???

Bizde yaptırdık canım 60 günlükken sormak istediğin bier şey varsa yardımcı olurum. Lokal anestezi yapılıyor sadece iğnede ağlıyor gerisi kolay oluyor. İlk gün çişini yaparken azıcık inliyordu canı acıyordu heralde sonra geçti o da. Biz köpük kağıt koyduk 5 - 6 gün ve banyo yaptırmadık. teramisin batikon sürdük hep. Öyle öyle 1 haftaya iyileşti.

Bizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum
Arkadasimin bebegide kalp ameliyati oldu o da ne emiyor ne de mamayi aliyordu. Bir suru mama degistirdiler hep az icti. Simdi 4 yasinda zayif ama masallah gayet saglikli

Back
X