- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.661
Beynim uyuştu vallaYa çok mu kötü günde üç kere yapıyorum ya kızıma :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beynim uyuştu vallaYa çok mu kötü günde üç kere yapıyorum ya kızıma :/
Artık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum
O çok felaket bişey bende yaptım Allah'ım sana geliyorum dedimIhlamur yoldaşım oldu sabah cocukların burnuna sıktığımız serum fizyolojiği kendime yaptım çocuklar ağlamakta haklılar![]()
Neden emmiyor redmi ediyorArtık kafayı yemek üzereyim uykudayken 30 cc de olsa alıyordu onu da almıyor 5 aylik bebeğim 4500 gr günluk 700cc almalı ama ben 200 cc bile veremiyorum
Aynen bazen zor çekiyorum parmağını emzirmek için şimdi de acayip tükürüyorevet bend e sorun etmiyorum ama şu ara acayip emiyor bazen aç olduğunda da hiç dert etmiyor parmağını emmeyi tercih ediyor![]()
Ay kıyamam ya zavallı bebisimBeynim uyuştu valla![]()
Benim sütüm azmış doktor mama artı sütünü ver dedi doğum kilosuna göre şuan ki kilodu azmış iki aydır mama da veriyorum milk teayı kendim için sordum sütü arttırır mı diye canımMilk tea kullandım sutumun az oldugu dönemde.ama kizinin emmeyi reddetmesine nasi etki eder anlayamadm canim sutun mu azaldi yoksa baska urunlerden mi bahsediyoruz
Valla tüm grup var di, kafam da isimler dönüp duruyorduBenide gordunmu o fistiklarin icinde:))))
Yok valla vardın:))Hıı herkes fıstık gibi ise kesin ben gelememişim..![]()
Ben dr aynı leş gibi kusmuk kokuyorum, koltuklar dahil rezil. Yarın bi kuvvet bulursam koltuk kılıflarını yıkayacağımNe fıstığı kusmuk lekelerini bi görsen değiştirdiğim gibi kirleniyor bende öyle saldım gitti![]()
Yatağı yumuşak olmasın birde etrafında yastık battaniye oyuncak gibi şeyler olmasın birşey olmaz Allahın izniyleKızlar kızlar dün akşam aklım çıktı ya , benim kız uykuda dönmeye başlamış yaakşam yattı 8 gibi, b3n de 9 da kontrol edeyim dedim bir baktım ağzında emzik yüz üstü yatıyor, yüzü yan falan da değil, bildiğin kapalı
o an elim ayağım buz kesti dokunmaya korktum
ya nefessiz kalıp bogulduysa diye ama neyseki uyuyormuş
geçen de dönmüş uykuda ama kafa yandaydı. Ay napacagim ben böyle hep tedirgin
Bende beyfendinin başındayım.. Beynim uyuştu yeminle.. Dünde çok uykusuzdum.. Bugün de hâlâ uyumayı bekliyorum ama zor.. Bu saatler gazdan bağırma saati.. Sonra alt değiştir.. Alttan sonra yatırmak imkansız.. Yatsa da 6.39-7.00 gibi kalkar.. Bir kere de uykusuzluktan bayılıp 2-3 saat uyusun yaa.. Cidden çok kötüyüm.. Uyumamak için elimde telefon.. Bir yandan da kocamın hokurtusu.. Tekmeleyip aşağı atasım varUyumak istiyorum
Sen birde bir ay daha öndesin.. Demek bir aya değişen birşey olmayacak bizde deBen de cok erken sevinmisim...ayni tas ayni hamam(( dun calpol verdik diye uyudu sanirim bide dun gun boyu disardaydik yoruldu etrafi izlemekten
Sen birde bir ay daha öndesin.. Demek bir aya değişen birşey olmayacak bizde de![]()
Aynen kocam sabaha kadar horladı. Kız hala umutsuzca ağlıyor. Ne gaz sancısıymış arkadaş yüzünün üstüne çevirdim 5 dk söylenerek sinirle gaz çıkardı. Hala asabi yatırdığım an kıyamet kopuyor. 18 gün kaldı ise dönmeme ne halt edeceğim gerçekten bilmiyorumBende beyfendinin başındayım.. Beynim uyuştu yeminle.. Dünde çok uykusuzdum.. Bugün de hâlâ uyumayı bekliyorum ama zor.. Bu saatler gazdan bağırma saati.. Sonra alt değiştir.. Alttan sonra yatırmak imkansız.. Yatsa da 6.39-7.00 gibi kalkar.. Bir kere de uykusuzluktan bayılıp 2-3 saat uyusun yaa.. Cidden çok kötüyüm.. Uyumamak için elimde telefon.. Bir yandan da kocamın hokurtusu.. Tekmeleyip aşağı atasım var
Kizlar mevlid kandiliniz mubarek olsun hayirli geceler.biz yarin oglusumla tam 6 aylik oluyoruz nasipse.asimiz war yarin.sunnet yaptiranlar varmi aranizda bilgi alsam ???
Arkadasimin bebegide kalp ameliyati oldu o da ne emiyor ne de mamayi aliyordu. Bir suru mama degistirdiler hep az icti. Simdi 4 yasinda zayif ama masallah gayet saglikliBizde kalp hastalığı vardı 2 ameliyattan 2 ay önce emmek istemiyordu ameliyat oldu sonrasinda düzelicek dendi çünkü kalp yoruluyor demişlerdi doktorlar ama hala yok . kusmuyor aldığını mide ve barsaklarina bakilmadı sorun belli olduğü için hatta ben konu da açmıştim burada .geceleri alıyordu azda olsa biberon ve uyanıkken ağzına alıp ısırmaya çalışıyordu ağzına alıp öyle bekletiyor ama bazen suyu içiyo uyanıkken dün gastroenteroloji ye gittik uzun süre emmedigi için emmeyi unutmuş sanirim dedi . Şaşırdım olabilir çünkü ısırıyor ağzına geleni yutuyor . Benim baştan emmeyi ögretmem lazımmış nasıl yapıcamı bilmiyorum