2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

İroni mi yapıyorsun gerçekten inanamıyorum.. dün sancısı vardı kaka yapamadığı için 6 defa felan kalktık ve ben ölüyorum şuan da. Siz neler çekiyormuşsunuz aylardır

Selam hanimlar bizde gece sık uyananlardaniz saat basi gelmeden kalkiyor ne dalabiliyorum nede uyuya biliyorum. Tadimlara basladik çay kasigi ölcusunde veriyorum ama daha fazla istiyor agliyor sipa. Gunduz de uyumuyor ama bugün bi yontem denedim muzik acik odasina götür medim yere yorgan serdim iki saattir salonda uyuyor çok şükür

Ben saglik ocaginin verdigi damlayi kullaniyorum simdilik bi sikinti yok bebegim de. Enistem aile hekimi sikinti vermedikten sonra degistirme devletin verdigi damlayi kullanmami soyledi. Iceriginden konustuk ona bakarsan calpol dede var dedi ozaman hic ilac ta yazmayalim diyor

Arkadaslar astronot tulum mont kullanan var mi kullanisli mi tavsiye edebileceginiz urun var mi malum havalar iyice sogudu disari cikarken nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi.
Dışarı çıkamıyoruz evde bin ağlıyorsa dışarda 10 bin ağlıyor pazartesi rapor için çıktım kapşonlu bi üst giydirdim. Altında tulum bide kısa kol vardı. Kanguruda sıcak tutar diye düşündüm. İstanbul montluk soğumadı gibi zaten 1 yaşına kadar adam olmaz benimki almam heralde mont falan

İlaç kullanımını minimumda tutmak en iyisi zaten ama acemi anneler olarak calpol korkudan herkes vermiştir onda ateş söz konusu ama bu demir ilacı daha iyisi varken paraben içerikli olan niye kullanılsınki sağlık bakanlığıda içeriği temiz ürün dağıtsın o zaman.

1 kahve fincanını bitiriyor mu peki? Bizimki o kadar yiyemiyor henüz. Bi de bizim doktor sebzelerden başla dedi. 3 gün balkabağı verdim. Bugün 3. gün olacak havuç veriyorum. Yarından itibaren de tatlı patates vereceğim ama bulamadım bu hafta. Akşam bir tur daha atarız marketlere. Bu patatesten sonra başlayacak bizde meyveler

Haklisiniz bende degistirecegim muhendisoglu Instagram da takip ediyorum neler var kullanip kimyasal icerikli olan urunler. Keske devlet bu duruma el atsa

Bizim doktor sebzeleri sona bıraktı ama bence sebzelerle başlamak daha mantıklı. Çünkü tatlı meyveleri her türlü sevebilirler, önemli olan sebzeleri sevdirebilmek.. Bakalım bizimki sebzelere geçince daha da zorlamaz umarım bizi. 1 fincanı yediriyoruz canım, aslında hiç yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli ama oyalayarak oynatarak 40 dakika gibi bir sürede yiyor :)

biz de 8 'le rekor kırdık gece
Canım yaa düzelmedi mi daha kızın?

Bende bilemiyorum canım.. Benimde aklıma ilk 4-5 gün geliyor.. İki saatte bir ben uyandırmaya çalışırdım.. Şimdi yarım en fazla bir saate uyanıyor.. Zor bebek çıktı bizimkiler.. Allah sağlık, sıhhat versin..

yazdığını 2 kez okudum da yanlış mı anlıyorum 8kez kalkmaya az mı diyorsun
İroni mi yapıyorsun gerçekten inanamıyorum.. dün sancısı vardı kaka yapamadığı için 6 defa felan kalktık ve ben ölüyorum şuan da. Siz neler çekiyormuşsunuz aylardır
Aynen kızlar.. Bir ara her kalktığımı sayıyordum.. 20 de oluyordu.. 20'yi geçtiği de.. Bebeğimin başlarda reflüsü ve gaz sorunu vardı.. Sonra baktık ki alerjisi de var.. Ben anlayana kadar harap oldu tabi.. Şimdi anladım ne oldu.. İki aydır diyetteyim daha düzelemedi.. Ama bu gece çok iyiydi cidden.. Bir saat aralıksız uyumuşum.. Sürekli telefona bakmaktan psikolojim bozuluyordu.. Şöyle iki saat uyusa da işlerimi yapsam diye gözüne bakıyorum.. Gece uykusuzluğun üzerine yine de gündüz iki saat uyumaz.. İyi ihtimalle 40 dk yatıyor.. Eşim bile nasıl dayanıyorsun dedi.. Yatağında yatsın diye baya direnç gösteriyordum.. Her seferinde yataktan al yatağa koy, sırt ağrım başladı bu hafta.. Oğlumu eğilip alırken ağlama noktasına geldim artık.. Bunları ve fazlasını düşündüğüm için şükrediyorum.. Ki bugün baya iş yaptım.. Saçlarımı kestirmeye gittim.. Tabi yarım saate eşim, oğlumu alıp kapıya gelmişti ama.. Yine de baya iş hallettim bugün..
İnsanlar çocuk bakmakta ne var, bir çocukla arada kaldın Vs diyordu da, bende anlamıyordum onların nasıl gezdiğini, kendilerine vakit ayırmalarını.. Bugün anladım.. Oğlum hep böyle olsa, bunda ne var da? Böyle çocuğa tabi bakılır dedim kendi kendime.. :)

Direkt içirme asiti yemek borusunu yakar yada en iyi ihtimal midesi bulanır. Mamasına yada süte karıştır bence
Aaaa ben direk veriyorum yaa.. Hemde baştan beri.. Ama benim oğlan biberon almıyor.. Bir kez ilaç kötü diye süte katıp, kaşıkla vermiştim, öyle de almamıştı.. Değişik canjm bizimkiler

A aeengineer canım, düzelmedi hala , en son o sütümün azalmasından beri geceleri çok sık uyanıyor ama şu iki gün farkettim ki mama verdiğim hâlde gene de sık uyanıyor dişlere ve atak dönemine yoruyorum artık. Yoksa bir sıkıntı yoktu , hala da akşam uyuması iyi, saat 8 de yatağına koyuyorum 12 ye kadar uyuyor ama 12 den sonra her saat başı uyanıyor sabah 6 da güne başlıyoruz

Metil paraben ve propil paraben çocuk ve yetişkin şuruplarınin bir çoğunda var .ben çok takilmiyorum açıkçası.tabikide daha iyi denetlense daha iyi olur ama fayda zarar ilişkisi o yüzden ben veriyorum devletin verdiği d vitaminini demiri de deneyeceğim.bir yan etki görmezsem kullanmaya devam ederim.

Çocuklu evleri merak ediyorum. Gün içinde hayal ediyorum acaba şu an bizim gibi 5 aylık olup da bebekli olan aile Su an ne yapiyor diye. Benim gibi uyutmaya mi çalışıyor, uykusuzluktan ölüyor mu, evin hiçbir işine dokunamiyor mu? Yoksa mışıl mışıl uyuyan sorunsuz bir bebegi mi var diye. Cidden düşünüyorum tek zorlanan ben miyim diye. Okuyorum anladığım kadarıyla herkes benzer sorunlar yaşıyor. Ama artık nerde hata yapıyorum diyorum. 10.haftadan mi ne şu atak haftasi denen seye girdik. Kac haftalik, kaç aylık oldu daha çıkamadık. Aksam uyutmaya çalışıyorum milim milim ilerleyip ses yapmamaya çalışıyorum. Çabama gülüyor artik. Gozler güya kapali ama bahaneye bakiyor çıt sesi yapsa da gözümü açsam diye ciddi ciddi dalga geçiyor benimle. Gozler kapali ama gülüyor. Eskiden anneler aglasa da bakmazmis aglasin ciğeri açılır, kucaga alışmaz diye. Simdi bilmiyorum ustune alinmayan alinmasin da biz bu kadar pimpiriklendigimiz için mi bu zorluk aman sevgi bağı kopmasın, aman aglamasin ondan oluyor herhalde

Aynen canım, atak ya da diştir.. Geçer inşallah en kısa zamanda.. Zaten geçecek bu zamanlar da zorluyorlar bizi.. "Kolay değil bize sahip olmak" diyorlar galiba :)

Yaşamayan bilmez ya banada abartıyorsun diyorlar hangisinin bebeğinde reflü besin alerjisi ve gaz bi aradaydı acaba ? Yarım saat önce ağlama krizine girdi sakinlestirene kadar canım çıktı. Yemek meselesini koluma takıp hallediyorum sol kolda bişey çıkmasa bari bugün tek elle börek açtım manyağım ben başkalarını bilmem ama ben ağlatamam ya densizin biri bana sen çok istedin hayırlısını istemedin dedi. Benim kızım hayırsızmı yani dedim nasıl kıvıracağını bilemedi. Annende seni doğururken birşeyler ummuş ama bak olmamış ne yapıcaz dedim özür diledi. Görüşmüyorum artık herkes kendi işine baksa hayat daha çekilebilir olacak. Canıma okusun uyutmasın kime neyse

Zorla uyuttum keşke babası eve gelmese elini yıkasa bile evi yıkamış gibi su açar. Adam gürültüden var olmuş herşeyi ofsayt, inşallah trafik vardır geç gelir
Hahahaaa bu yorumda bizi gördüm her sabah telefonunun alarmi çalar. Ne hikmetse ben binbir çabayla yerine koyduktan sonra olur bu da. 1 dkligina uyumus olan cocuk da böylece uyanır. Bir yürür paldir küldür, adamın nefes almasi bile sesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…