2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar ya sabah labneyle yumurta vereyim dedim ogluma nedense agladi.dun gayet guzel yemisti yumurta sarisini.bugun labneyle verdim puskurttu istemedi.yogurttada ayni seyi yapiyo nasi vermeliyim fikir verin aciil

Kizlar ya sabah labneyle yumurta vereyim dedim ogluma nedense agladi.dun gayet guzel yemisti yumurta sarisini.bugun labneyle verdim puskurttu istemedi.yogurttada ayni seyi yapiyo nasi vermeliyim fikir verin aciil
Ah yavrum yaa.. Sevmedi demek :)
Lolita Nisan ve Mayıs annelerine de yazsana bi.. Onlar başlamışlardır ek gıdaya.. Haziran ayında doğan bebekler içim ek gıda Aralık ayında başlıyor ya(erken başlamak durumunda kalanlar hariç) Sonra sende grubun deneyimlisi olarak bizlere yazarsın

Yumurta yi kayisi kivaminda verin labne yerine lor tuzsuz peynir deneyebilirsiniz

Bu ilaclarda bulunan miktardaki parabenler zararsizmis yabanci kaynakli makaleler arastirmalar oyle diyor.yoksa goz gore gore kanserojen bi seyi devlet de vermez gelecek nesillerimize yapilan ilaclara da koymazlar.ama yine de en masumunu secmeye calisiyorz tabiki Allah'a emanetler

Valla aynı demek ki adamlar da bebekler de :)
Birde adamlara sormak lazım.. Onlar neler anlatacaklar..

Şimdi ben de biraz göz attım. Çok araştırma fırsatım olmadı ama gerçekten güvenilir midir acaba? Eğer öyleyse ben de internet üzerinden sipariş edebilirim. Bu arada Trakya'da mı yaşıyorsun? Hangi şehir?

Bizdede kakada kan yaptı doktor kesti ama demir eksikliği var ne yapıcaz bilmiyorum elimiz kolumuz bağlandı

Senin şu cevaplarına hastayım kronik ya benim hep olayın ardından tekrar düşünürken aklıma geliyor. O an bişeyler geveleyip geçiştiriyorum çok beceriksizim bu konuda

Senin şu cevaplarına hastayım kronik ya benim hep olayın ardından tekrar düşünürken aklıma geliyor. O an bişeyler geveleyip geçiştiriyorum çok beceriksizim bu konuda
Bende hastayım cevaplara
Kronigi alintiliyacaktim ama bulamadım:))
Vallaha cevaplar şak diye surata
Kız nereden buluyon bu cevapları

Kızlar bebeklerimize yoğurt mayalayacağız ya, o yoğurdu hergün mü mayalamak gerekecek? Annem bugün yoğurt mayalayacak ama 4 minik kavanoza mayalayacakmış, yani 4 günlük yoğurt çıkacak. 4 gün içinde mayalanan yoğurda birşey olmaz değil mi? Bazı yerlerde günlük olarak mayalanması gerektiği yazıyor

lolita555 canım ben yumurtayı kayısıdan biraz katı yapıyorum. Hatta şöyle söyleyeyim. Küçük cezvede ocağın kücük gözünde kaynamaya başladıktan sonra 10 dk kaynatıyorum. Ve birşeyle karıştırmadan elimle parça parça veriyorum ağzına. Büyük bir keyifle yiyor. İlla neden karıştırmak istiyorsun birşeylerin içine. Yumurtasını yesin sonra yoğurt ver.
ucurtma_avcisi canım ben haftalık mayalıyorum yoğurdunu. Yoğurt zaten bozulmaz da ekşir. Ve bebek yemek istemeyebilir ekşi olduğundan

Anladım canım sağolasın cevap için. Aslında 4 günde pek ekşimiyor yoğurt ama biraz da süte katılacak mayanın ekşiliğine de bağlı. Deneyip göreceğiz bakalım :)

Valla aynı demek ki adamlar da bebekler de :)
Birde adamlara sormak lazım.. Onlar neler anlatacaklar..
Sussunlar bence onlar, bir işe yaradıkları yok düzen bozucular. Evdeki sivrisinekleri yok edemiyorum. Lavanta yağı limona karanfil sapla yok raid tablet ne yaptıysam olmadı. Pencere bile açmam bi yemek pişerken mutfak açılıyor bu mevsimde sinek mi olur anlamadım. Eşime gelmiyor sivrisinek kızla benim kan grubum aynı bize geliyor geçen 5 yerinden ısırmış çocuğu 1 hafta geçmedi. Yatmadan elimde sineklik ava çıkıyorum ama maşallah kamuflajda dahiler illaki kaçıyor. En son hastane cibinliginin tülünü çıkardım. Kız uyuduğunda hamağa igneliyorum gece uyanınca sallarken yüzüne kapanmasın diye tabi ise yaramaz kocam ben uyuturken uyuduğu için çok farkında değil. Dün ders çalışası tuttu geç gelmiş yatmaya çocuğun tülü çıkarmış. Gece 3 te kontrol etmeye uyandım tül yok heralde kaydı dedim yerdede yok uyandırdım bunu ne yaptın diye rahatsız olurmuş, o çocukta bi sinek ısırığı olsun bak ne oluyor dedim tekrar tak diyo yattım yatağa kalk kendin tak iğnele işime karışmamayı öğren dedim. Beceriksiz bir tülü evire çevire 15 dk da iğneledi kalktım arkasına düzelttim bide

Ben hergun gunluk may aliyorum kizlar tadi ekși olmasin diye. Ama alişsin tadina iyice bende toplu 3-4kavanoz mayalayacagim

Şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama mayalanan yoğurt bekledikçe içerisinde bir asit mı ne birikiyormus. Bebekler çok minik olduğu için günlük mayalamak daha iyiymiş. Öyle bir açıklaması vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…