2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zorla uyuttum keşke babası eve gelmese elini yıkasa bile evi yıkamış gibi su açar. Adam gürültüden var olmuş herşeyi ofsayt, inşallah trafik vardır geç gelir

Kızlar bende sürekli gece eşimi dürtüyorum.. Horlamıyor aslında.. Sadece nefes alışverişi belli.. Oğlan ona bile gözünü açıp ağlıyor.. Gece boyu adamı dürtüyorum.. Parkeler bile nasıl ses çıkarıyormuş.. Zor işimiz

Evet ben de durtuyorum emziriyorum tam yatırıyorum yatıcam benim yatağa sessiz yatmaya çalışmamla eşimin iç geçirip sesli bir şekilde yatakta dönmesi beni deli ediyor tabi kız da eş zamanlı beşiğinde kıpır diyor sonra kalk yine pispisla gerekiyorsa emzir yatır bir kısır döngü halindeyiz

Evet 11inde 5 bitti. Bugün biraz düzelme var gibi bakalım . Ek gıdaya baslamayacsgim tadım da yaptirmadim bugün .

Bende ordan almayı düşünüyorum bazı şeyleri

Hıııı ben o kadar uğraşmıyorum. Başta yiyor biraz. Ağzını kitlediği gibi bırakıyorum. Korkuyorum tiksinecek diye. Hele 5. ayı böyle kapatalım. Altıya allah kerim

Bende bakayımi

Sağol canım.bendeki kahve fincanları büyük kaç yemek kaşığı oluyor

Ama hergun kullanıyoruz bu ilacı

Tüm gün boyunca mi bi fincan yoksa her öğün mu bi fincan

Bu aylardaki istahsizlik icin 3-6 ay arası genelde uykudayken emer yaziyo uyanikken etrafı izledigi için emmek istemezler yazıyo gercekten bu kadar sürer mi acaba ben uyanikken hic bir sey veremiyorum

D vitamininde Bha var bazı ülkelerde yasak bence kullanma hergun kullanılan Bisey

Aynen canım, atak ya da diştir.. Geçer inşallah en kısa zamanda.. Zaten geçecek bu zamanlar da zorluyorlar bizi.. "Kolay değil bize sahip olmak" diyorlar galiba :)
Tabi canım öyle, Rabbime şükürler olsun ki bizleri evlat sahibi etti. Onlar bizim canımız, yorucu da olsa geçecek büyüyecekler

Zorla uyuttum keşke babası eve gelmese elini yıkasa bile evi yıkamış gibi su açar. Adam gürültüden var olmuş herşeyi ofsayt, inşallah trafik vardır geç gelir
ilâhi kronik_unutkan güldürdün beni , ama haklisin bu adamlar sessiz olmak nedir bilmiyorlar. Benimki de gece çok horlar ama Allah'tan çocuklar duymuyor uykuda ama ben deli oluyorum , iteliyorum valla dürtmek çözüm olmuyor

Arkadaslar astronot tulum mont kullanan var mi kullanisli mi tavsiye edebileceginiz urun var mi malum havalar iyice sogudu disari cikarken nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi.
Tavsiye etmeyeceğim bi ürün var o da e bebekten aldığım gri beyaz ayı kulaklı tulum. O kadar orantısız yapmışlar ki bedeni kasıyor kapüşonu kapanmıyor bacakları uzun ayakları yarıda kalıyor. Doğmadan almıştım ilk defa giydirdim bu da son olur. Carters a falan bakıcam

Herseyi derken cnm?mesela yumurtayi nasil pisiriyorsun katimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…