2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar iyi geceler.sabah kahvaltida labneyle yumurta sarisi veren warmi??nasil veriyorsunuz??mesela
Oğlum da veriyordum canım 1 çay kaşığı labne ile yumurtayı karıştırıyordum . Kahvaltısını da asla bulamaç gibi birbirine karıştırmadim, her şeyi ayrı ayrı vermiştim. Kızımda da öyle yapacağım insallah

Evet ya gözüm seni aradı hep nerelerdeydin. Bende başladım işe ondan daha aktifim :)
Nasıl gidiyor?

benim hayatım inanaulmaz yoğun 2 çocuk, eşim seyehatte evde yok iş desen yoğun ve her gün geç kalıyorum yani butaya da ondan giremiyorum yoksa aklımdasınız hep bebiş desen abinin getrdiği mikroplardan dolayı hep öksürüyor geçen ay bronşit olmuştu 1 haftadır gene hırıltılı öksüürk (
Siz nasılsınız, nasul gidiyor bebişler nasıl?

Aynen..

Bende geçen yazacaktım, bu kızlar nerede, beniim nerede diye :) İş daha kolay değil mi evde olmaktan? Bana da işe başla kurtul diyorlar da ilk bebek olunca baya vicdan yapıyorum..

.

evet canım işe başladım çok şükür daha iyi :) evde hiç boş durmak yok oturamıyordum bile... :) en azından iş yoğun da olsa oturarak çalışıyorum bir de para alıyorum :)

Oğlum halaa kakasını yapmadı, gece çok sancılandı yarım fitil verdim biraz rahatladı ama saat başı kalktı. Ne yapıcam bilmiyorum, dr.a mesaj attım bakalım ne diyecek

ek gıda alıyor mu? anne sütü alıyorsa telaş yapma bence bizimki de bazen 1 gün yapmıyor ertesi gün toplu yapıyo :)

canım benim annem kendi yapıp satıyor tarhana 26tl /kg, kuskus 22 tl , erişte 20 tl içindeki malzemeler doğal ürünler hep köy sütü köy yumurtası sadece https://www.instagram.com/anadolusepetim/

Siz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler
bizim 5,5 aylık ben 1 haftadır oturtma çalışmalarına başladım kafayı gayet güzel tutuyor 6. ayda ek gıdaya başlayacağız yavaş yavaş oturanbiliyor olması lazım

Bebişler genel olarak iyi, huysuz bebişlerimiz var bir kaç tane Benim ki de demir ilacı başlayana kadar iyidi.

Canım biz dün gece yaptık şükür sanırım bio gaia işe yaradı.3.günün sonunda yaptık ve katı değildi çok şükür.inşallah siz de rahatlayın çabucakkk

Bende sütüne biberona yani 1 çay kaşığı zeytinyağı koydurdum bakalım işe yarıcak mı.
Dr.a da mesaj attım hala cevap vermedi ya..

Arkadaslar astronot tulum mont kullanan var mi kullanisli mi tavsiye edebileceginiz urun var mi malum havalar iyice sogudu disari cikarken nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi.

biz de 8 'le rekor kırdık gece

canım benim annem kendi yapıp satıyor tarhana 26tl /kg, kuskus 22 tl , erişte 20 tl içindeki malzemeler doğal ürünler hep köy sütü köy yumurtası sadece https://www.instagram.com/anadolusepetim/

Yaa bakayim hemen canim

Ah canim ne cektik biz bu sipalardan.benimki bi ara dort bes kez uyaniyordu ozeniyorum o gunlere.iki haftadir 15-20 arasi uyanıyor saka gibi.bugun toplasan dort saat uyumamisimdir nolacak bizim halimiz uyku bozukluğu mu yoksa kendinliginden duzelir mi bilemiyorum

yazdığını 2 kez okudum da yanlış mı anlıyorum 8kez kalkmaya az mı diyorsun

Canım ek gıda listesini atabilir misin buraya da
Paylaşmıştım canım yazıyım yine :)
İlk hafta meyvelerle başladık. (elma, armut,muz, havuç tek tek) günde 1 öğün ve 1 kahve fincanı olarak, cam rendeden geçirilmiş suyu ve püresi.
İkinci hafta ev yoğurdu, günde yine 1 öğün 1 kahve fincanı olarak.. Yoğurt içine sonradan avokado, haşlanmış püre haline gelmiş ıspanak, brokoli yada pekmez ekleyebiliyoruz.

1 ay bu şekilde canım. Bir sonraki ay sebze yemekleri eklenecek dedi doktorumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…