• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zorla uyuttum keşke babası eve gelmese :işsiz: elini yıkasa bile evi yıkamış gibi su açar. Adam gürültüden var olmuş herşeyi ofsayt, inşallah trafik vardır geç gelir

Hahahaaa bu yorumda bizi gördüm :KK70: her sabah telefonunun alarmi çalar. Ne hikmetse ben binbir çabayla yerine koyduktan sonra olur bu da. 1 dkligina uyumus olan cocuk da böylece uyanır. Bir yürür paldir küldür, adamın nefes almasi bile sesli :KK43:
Kızlar bende sürekli gece eşimi dürtüyorum.. Horlamıyor aslında.. Sadece nefes alışverişi belli.. Oğlan ona bile gözünü açıp ağlıyor.. Gece boyu adamı dürtüyorum.. Parkeler bile nasıl ses çıkarıyormuş.. Zor işimiz

Kızlar bende sürekli gece eşimi dürtüyorum.. Horlamıyor aslında.. Sadece nefes alışverişi belli.. Oğlan ona bile gözünü açıp ağlıyor.. Gece boyu adamı dürtüyorum.. Parkeler bile nasıl ses çıkarıyormuş.. Zor işimiz
Evet ben de durtuyorum emziriyorum tam yatırıyorum yatıcam benim yatağa sessiz yatmaya çalışmamla eşimin iç geçirip sesli bir şekilde yatakta dönmesi beni deli ediyor tabi kız da eş zamanlı beşiğinde kıpır diyor sonra kalk yine pispisla gerekiyorsa emzir yatır bir kısır döngü halindeyiz

Yok yok canım, üstüne görme daha başka galiba.. Hayırlısı olsun hakkında ama en azından diğer bebeğin yaşını doldursun bence.. Senin bünyen de toparlansın..

Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)

O zaman dediğin gibi canım, az emmeden kaynaklı.. Aslında siz öndeydiniz bizden, 5.ay bitti değil mi? Yinede bir iki hafta daha sabredebilirsin
Evet 11inde 5 bitti. Bugün biraz düzelme var gibi bakalım . Ek gıdaya baslamayacsgim tadım da yaptirmadim bugün .

Kizlar ben ek gidaya gecince gidalarini makarna vitma dan alicam yani instagramdaki adi o.ne kadar organik olabilirse su donemde o kadar organik ve bebege yonelik katkisiz seyler.aranizda daha once duyan kullanan var mi.bebek muhallebisi tarhanasi ve ruseymi fln kesin ordan alicam
Bende ordan almayı düşünüyorum bazı şeyleri

Bizim doktor sebzeleri sona bıraktı ama bence sebzelerle başlamak daha mantıklı. Çünkü tatlı meyveleri her türlü sevebilirler, önemli olan sebzeleri sevdirebilmek.. Bakalım bizimki sebzelere geçince daha da zorlamaz umarım bizi. 1 fincanı yediriyoruz canım, aslında hiç yemek istemiyor ağzını kitliyor sürekli ama oyalayarak oynatarak 40 dakika gibi bir sürede yiyor :)
Hıııı ben o kadar uğraşmıyorum. Başta yiyor biraz. Ağzını kitlediği gibi bırakıyorum. Korkuyorum tiksinecek diye. Hele 5. ayı böyle kapatalım. Altıya allah kerim

Fikrim degisti! Arastirma yaptim biraz ve vitmaya en buyuk rakip makarna lutfeni okuyunca sitesine goz atayim dedim.bi de baktim hemseri:KK66: yani trakya uretim evime cok yakin ve organik sertifikalari var ve fiyatlari cogu urun oteki markaya gore cok uygun.iyiki acele edip almamisim hangisinde ne uygunsa onu ordan alcam
Bende bakayımi:KK45:

Paylaşmıştım canım yazıyım yine :)
İlk hafta meyvelerle başladık. (elma, armut,muz, havuç tek tek) günde 1 öğün ve 1 kahve fincanı olarak, cam rendeden geçirilmiş suyu ve püresi.
İkinci hafta ev yoğurdu, günde yine 1 öğün 1 kahve fincanı olarak.. Yoğurt içine sonradan avokado, haşlanmış püre haline gelmiş ıspanak, brokoli yada pekmez ekleyebiliyoruz.

1 ay bu şekilde canım. Bir sonraki ay sebze yemekleri eklenecek dedi doktorumuz.
Sağol canım.bendeki kahve fincanları büyük kaç yemek kaşığı oluyor

Ben saglik ocaginin verdigi damlayi kullaniyorum simdilik bi sikinti yok bebegim de. Enistem aile hekimi sikinti vermedikten sonra degistirme devletin verdigi damlayi kullanmami soyledi. Iceriginden konustuk ona bakarsan calpol dede var dedi ozaman hic ilac ta yazmayalim diyor
Ama hergun kullanıyoruz bu ilacı

1 kahve fincanını bitiriyor mu peki? Bizimki o kadar yiyemiyor henüz. Bi de bizim doktor sebzelerden başla dedi. 3 gün balkabağı verdim. Bugün 3. gün olacak havuç veriyorum. Yarından itibaren de tatlı patates vereceğim ama bulamadım bu hafta. Akşam bir tur daha atarız marketlere. Bu patatesten sonra başlayacak bizde meyveler
Tüm gün boyunca mi bi fincan yoksa her öğün mu bi fincan

Bu aylardaki istahsizlik icin 3-6 ay arası genelde uykudayken emer yaziyo uyanikken etrafı izledigi için emmek istemezler yazıyo gercekten bu kadar sürer mi acaba ben uyanikken hic bir sey veremiyorum

Metil paraben ve propil paraben çocuk ve yetişkin şuruplarınin bir çoğunda var .ben çok takilmiyorum açıkçası.tabikide daha iyi denetlense daha iyi olur ama fayda zarar ilişkisi o yüzden ben veriyorum devletin verdiği d vitaminini demiri de deneyeceğim.bir yan etki görmezsem kullanmaya devam ederim.
D vitamininde Bha var bazı ülkelerde yasak bence kullanma hergun kullanılan Bisey

Aynen canım, atak ya da diştir.. Geçer inşallah en kısa zamanda.. Zaten geçecek bu zamanlar da zorluyorlar bizi.. "Kolay değil bize sahip olmak" diyorlar galiba :)
Tabi canım öyle, Rabbime şükürler olsun ki bizleri evlat sahibi etti. Onlar bizim canımız, yorucu da olsa geçecek büyüyecekler

Zorla uyuttum keşke babası eve gelmese :işsiz: elini yıkasa bile evi yıkamış gibi su açar. Adam gürültüden var olmuş herşeyi ofsayt, inşallah trafik vardır geç gelir
:KK70::KK70:ilâhi kronik_unutkan kronik_unutkan güldürdün beni , ama haklisin bu adamlar sessiz olmak nedir bilmiyorlar. Benimki de gece çok horlar ama Allah'tan çocuklar duymuyor uykuda ama ben deli oluyorum , iteliyorum valla dürtmek çözüm olmuyor :KK62:

Arkadaslar astronot tulum mont kullanan var mi kullanisli mi tavsiye edebileceginiz urun var mi malum havalar iyice sogudu disari cikarken nasil giydiriyorsunuz bebeklerinizi.
Tavsiye etmeyeceğim bi ürün var o da e bebekten aldığım gri beyaz ayı kulaklı tulum. O kadar orantısız yapmışlar ki bedeni kasıyor kapüşonu kapanmıyor bacakları uzun ayakları yarıda kalıyor. Doğmadan almıştım ilk defa giydirdim bu da son olur. Carters a falan bakıcam

Oğlum da veriyordum canım 1 çay kaşığı labne ile yumurtayı karıştırıyordum . Kahvaltısını da asla bulamaç gibi birbirine karıştırmadim, her şeyi ayrı ayrı vermiştim. Kızımda da öyle yapacağım insallah

Herseyi derken cnm?mesela yumurtayi nasil pisiriyorsun katimi?

Back
X