2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yok canım keyfi yerinde gibi gözüküyor.az içtiği için az yaptığını düşünüyorum . Dün akşam zorla bbi yemek kaşığı yoğurt verdim yarısını geri attı ama hemen kakasını yaptı . Ek gıdaya gecssem mi diye düşünüyorum bu böyle yapınca yoksa sadece tadım yapıyorum ama herkes yapma diyor

Selam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor ya huysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?
Canım süt içiyor mu ?az beslenince de yapmıyorlar benimki öyle ama demir ilacı da öyle yapıyor

7 günde 1 kez yapması normal diyor dr.lar ama biz o kadar alışmışız ki her gün olmasına. Kabız felan olmasında..
Ay inşalah yapar en büyük kabusum benim kabızlık.kızımda 1 yaşından sonra başlamıştı 4 yaşına kadar neler çektik,psikolojik olarak tutuyordu o ben işe başlamıştım tam 1 yaşındayken o nedenle ciddi travmamız var o konuda.ek besinden sonra oluverince ben neden oldum diye çok üzüldüm inşallah geçer

Yok başlamadım daha :) Yanlışlıkla kaldim mı acaba? Ama âdet oldum üstüne mi gördüm ki? Sorular sorularrr ..
Yok yok canım, üstüne görme daha başka galiba.. Hayırlısı olsun hakkında ama en azından diğer bebeğin yaşını doldursun bence.. Senin bünyen de toparlansın..

Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)

O zaman dediğin gibi canım, az emmeden kaynaklı.. Aslında siz öndeydiniz bizden, 5.ay bitti değil mi? Yinede bir iki hafta daha sabredebilirsin

Kizlar ben ek gidaya gecince gidalarini makarna vitma dan alicam yani instagramdaki adi o.ne kadar organik olabilirse su donemde o kadar organik ve bebege yonelik katkisiz seyler.aranizda daha once duyan kullanan var mi.bebek muhallebisi tarhanasi ve ruseymi fln kesin ordan alicam

Çok sağol kuzum. Şişeceğini biliyorum görmüştüm birinde. Manzara kötü gerçekten. Annelerin yüreği yufka oluyor :) Allah kolaylık versin hepimize.

Kızlar milk tea kullananız var mı kızım emmeyi reddediyor mama veriyorum onu içiyor

Milk tea kullandım sutumun az oldugu dönemde.ama kizinin emmeyi reddetmesine nasi etki eder anlayamadm canim sutun mu azaldi yoksa baska urunlerden mi bahsediyoruz

Aynen canım 2. çocuğu çok istiyordum ama ara vermeye karar verdim. Daha sonra inşallah:)

Fikrim degisti! Arastirma yaptim biraz ve vitmaya en buyuk rakip makarna lutfeni okuyunca sitesine goz atayim dedim.bi de baktim hemseri yani trakya uretim evime cok yakin ve organik sertifikalari var ve fiyatlari cogu urun oteki markaya gore cok uygun.iyiki acele edip almamisim hangisinde ne uygunsa onu ordan alcam

Oğlum halaa kakasını yapmadı, gece çok sancılandı yarım fitil verdim biraz rahatladı ama saat başı kalktı. Ne yapıcam bilmiyorum, dr.a mesaj attım bakalım ne diyecek

Günaydın kızlar, maşallah diş çıkaran çıkarana erkenden :) sanırım bizimkiler de gelecek gibi. Uykusuzluk, iştahsızlık tavan yaptı eller ağızda çok fena damağı da şişmiş bakalım ne zaman gelecekler umarım gelir de 2 ay daha çekmeyiz:/

Oğlum halaa kakasını yapmadı, gece çok sancılandı yarım fitil verdim biraz rahatladı ama saat başı kalktı. Ne yapıcam bilmiyorum, dr.a mesaj attım bakalım ne diyecek
Canım biz dün gece yaptık şükür sanırım bio gaia işe yaradı.3.günün sonunda yaptık ve katı değildi çok şükür.inşallah siz de rahatlayın çabucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…