- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #44.421
Yarin yapabilir buyuk ihtimal damladan oldugunu dusunuyorum kizim 4 5 kere kaka yapardi
Sizinde mi damladan sonra böyle oldu. Peki düzene girdimi şuan kaç günde bir yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin yapabilir buyuk ihtimal damladan oldugunu dusunuyorum kizim 4 5 kere kaka yapardi
Ben bir kac gundur vermedim dun tekrar vermeye basladim gozlemliyorum dun ve bugun yaptiSizinde mi damladan sonra böyle oldu. Peki düzene girdimi şuan kaç günde bir yapıyor?
Yok canım keyfi yerinde gibi gözüküyor.az içtiği için az yaptığını düşünüyorum . Dün akşam zorla bbi yemek kaşığı yoğurt verdim yarısını geri attı ama hemen kakasını yaptı . Ek gıdaya gecssem mi diye düşünüyorum bu böyle yapınca yoksa sadece tadım yapıyorum ama herkes yapma diyorxra221 canım geçmiş olsun.. Aklıma idrar yolu enfeksiyonu geldi.. İdrarını yaparken zorlanma, ağlama var mı?
Az emdiği için de az yapabilir.. Sağlıklı bağırsaklarda sıvı tüketimi sonrası çiş yapılırmış
Canım süt içiyor mu ?az beslenince de yapmıyorlar benimki öyle ama demir ilacı da öyle yapıyorSelam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor yahuysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?
Canım süt içiyor mu ?az beslenince de yapmıyorlar benimki öyle ama demir ilacı da öyle yapıyor
Ben bir kac gundur vermedim dun tekrar vermeye basladim gozlemliyorum dun ve bugun yapti
Ay inşalah yapar en büyük kabusum benim kabızlık.kızımda 1 yaşından sonra başlamıştı 4 yaşına kadar neler çektik,psikolojik olarak tutuyordu o ben işe başlamıştım tam 1 yaşındayken o nedenle ciddi travmamız var o konuda.ek besinden sonra oluverince ben neden oldum diye çok üzüldüm inşallah geçer7 günde 1 kez yapması normal diyor dr.lar ama biz o kadar alışmışız ki her gün olmasına. Kabız felan olmasında..
Yok yok canım, üstüne görme daha başka galiba.. Hayırlısı olsun hakkında ama en azından diğer bebeğin yaşını doldursun bence.. Senin bünyen de toparlansın..Yok başlamadım daha :) Yanlışlıkla kaldim mı acaba? Ama âdet oldum üstüne mi gördüm ki? Sorular sorularrr ..
Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)Offf canım bi arkadaşım çok dedi bana daha erken yaptır diye ama çok ağlıyodu nasıl yaptırayım diye hep korktum bugüne kadar sarktı. 1 aralıkta işe başlıyorum başlamadan yaptıralım artık dedim. Sen baya uğraşmıştın hatırlıyorum. İnşallah korktuğum kadar olmaz. Çok sağol bir sürü fikir vermişsin. Hepsine dikkat edeceğim. Bakalım bizi neler bekliyor. Eski huysuzluk geri mi gelecek![]()
O zaman dediğin gibi canım, az emmeden kaynaklı.. Aslında siz öndeydiniz bizden, 5.ay bitti değil mi? Yinede bir iki hafta daha sabredebilirsinYok canım keyfi yerinde gibi gözüküyor.az içtiği için az yaptığını düşünüyorum . Dün akşam zorla bbi yemek kaşığı yoğurt verdim yarısını geri attı ama hemen kakasını yaptı . Ek gıdaya gecssem mi diye düşünüyorum bu böyle yapınca yoksa sadece tadım yapıyorum ama herkes yapma diyor
Çok sağol kuzum. Şişeceğini biliyorum görmüştüm birinde. Manzara kötü gerçekten. Annelerin yüreği yufka oluyor :) Allah kolaylık versin hepimize.Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)
Kızlar milk tea kullananız var mı kızım emmeyi reddediyor mama veriyorum onu içiyor
Yok yok canım, üstüne görme daha başka galiba.. Hayırlısı olsun hakkında ama en azından diğer bebeğin yaşını doldursun bence.. Senin bünyen de toparlansın..
Aynen canım 2. bebeği çok istiyordum ama ara vermeye karar verdim. Daha sonra inşallah :)
Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)
O zaman dediğin gibi canım, az emmeden kaynaklı.. Aslında siz öndeydiniz bizden, 5.ay bitti değil mi? Yinede bir iki hafta daha sabredebilirsin
Aynen canım 2. çocuğu çok istiyordum ama ara vermeye karar verdim. Daha sonra inşallah:)Yok yok canım, üstüne görme daha başka galiba.. Hayırlısı olsun hakkında ama en azından diğer bebeğin yaşını doldursun bence.. Senin bünyen de toparlansın..
Gelmez inşallah canım, gönlünü ferah tut.. Yazdıklarıma dikkat edersen sorun olmaz Allahın izniyle.. İnşallah eli iyi olur doktorun.. Ama operasyon sonrası şişecek bunu bil.. Öyle görünce üzülme :)
O zaman dediğin gibi canım, az emmeden kaynaklı.. Aslında siz öndeydiniz bizden, 5.ay bitti değil mi? Yinede bir iki hafta daha sabredebilirsin
Kizlar ben ek gidaya gecince gidalarini makarna vitma dan alicam yani instagramdaki adi o.ne kadar organik olabilirse su donemde o kadar organik ve bebege yonelik katkisiz seyler.aranizda daha once duyan kullanan var mi.bebek muhallebisi tarhanasi ve ruseymi fln kesin ordan alicam
Canım biz dün gece yaptık şükür sanırım bio gaia işe yaradı.3.günün sonunda yaptık ve katı değildi çok şükür.inşallah siz de rahatlayın çabucakkkOğlum halaa kakasını yapmadı, gece çok sancılandı yarım fitil verdim biraz rahatladı ama saat başı kalktı. Ne yapıcam bilmiyorum, dr.a mesaj attım bakalım ne diyecek![]()