İnş canım da zor valla..
Kız valla bende sürekli işi düşünüyorum.. Hatta şimdi annemi İstanbuldan Bursaya taşıyordum kafamda.. Çünkü okula giden kardeşim var onu bırakamaz.. Hep birlikte yaşayamayız. Babama iş bulmam lazım.. Küçüğün okulunu buraya almak lazım.. Diğer iki kardeşim de evde kalsınlar, annemlere kira versinler filan diye geçiriyordum kafamdan.. Aman dedim en iyisi kk'ya gir böyle saçma fikir olamaz dedim kendime :)
Ayyy canım 5 aylık olacaksınız.. Bizim bebeler de çok hareketli.. Allah yardımcın olsun.. Aslında bebekken kolay ama bizimki de zor oldu.. Ben 18 ağustosta yaptırmıştım.. Baya hareketli olduğundan gece ayakları değmesin diye, iki gün hiç uyumadan başında beklemiştim.. Bizde sargı yoktu.. Direk bezi bağlamışlardı.. Birde her alt açma sonrası krem verdiler sür diye.. Burada bazı arkadaşlar bez temas etmesin diye karton bardak koydular.. Ben bir kez denedim ama beceremedim.. Doktorun sarı ve kırmızı su yazmasa bile sen al kullan(batikon aldım ben).. Önce onu döker sonra krem sürersin.. Becerebilirsen üzerine de karton bardak koyarsın.. Benim oğlana kaka Vs bulaşmadığı, çok iyi bakmama rağmen oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu.. 39.8 ateş ile hastaneye zor gittik.. Kan ve idrar numunesi verdik.. Enfeksiyon çıktı.. 8 gün antibiyotik kullandık.. Şimdi sünnet lafı geçince tuhaf oluyorum.. Detaylı yazdım kusura bakma, aklında şimdiden bulunsun istedim :)