• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözünüz aydın canım, kalp atisini duymak çok duygusal bı an ve rahatlatıcı :) Allah daim etsin atışlarını inşallah..
canım senin hastaneden çıkış zamanın belli değil mi hala. Baya uzun süre olmuş yatalı

Belli degil tam olarak.bu hafta da bitse bi ay kalmis olcam zaten bunaldim haftasonu eve cikmak istedim artik temiz hava almak disariyi hissetmek benim icin cok onemli.cuma ciktik dun geri yattik.sabrediyorum:deli:

Internette araştırıp basit hamile hareketleri ile sporunu yapabilirsin canim.. aman neyseki internetini kiskanmiyo:) valla bende bütün gün netteyim arkadaş gördüğüm yok senden farklı sayılmam:) ama tabi isteyince cikarim böyle bi rahatlığımin olduğunu bildiğim için rahatim
Evlenince doğal olarak hersey farklı oluyor.buna da şükür.Rabbim basımızdan eksik etmesin gülümü..

Canım 2 hafta önce kese görmek için gittiğimizde doktor 4+5 demişti bende o günden itibaren saydım ama bugün ultrasonda 7+5 olarak göründü.kalp atışını duyduk
Tamam canım. Bana da bebek geriden geliyor deyip beni endişelendirdi doktor. Kalp atışını duyduğuna çok sevindim :) inşallah ben de perşembe günü duyarım. Sen ovulasyon testi falan kullandın mı yumurtlama gününü biliyor musun?

Allah sana kolaylastirmis canim yoksa cok zor ben kafayi yerdim herhalde hapis gibi hissederdim.zaten calisiyorum da calismiyor olsaydım bile ben evcil oldugum halde disari cikamayacagimi bilince psikolojim etkileniyor.uc haftadir hastanede yatiyorum benim disimda olan sebeplerden cikamayacagimi bildigim icin bunalıyorum cok fenaa.cok gezmeyi seven biri degilim ama kisitlaninca ters tepiyor bende:))
Evet Rabbim yardım ediyor canım.ara sira bunalıma giriyorum.mesela 1 ay once büyük bi bunalima girdim.aklima hep ölüm geliyordu.hamile olunca ilk gün sevindim sonra bunalima girdim.hamileligime sevinemedim.annemler geldiler 15 gün durdular yanimda geçti bunalımım.simdi çok şükür iyiyim.ins bi daha bunalima girmem.sende Allaha bolca dua et.Rabbim seni de bebeğini de korusun

Belli degil tam olarak.bu hafta da bitse bi ay kalmis olcam zaten bunaldim haftasonu eve cikmak istedim artik temiz hava almak disariyi hissetmek benim icin cok onemli.cuma ciktik dun geri yattik.sabrediyorum:deli:
Hayırlısı olsun,aslında hastanede olman müdahale açısından iyi de haklısın insan sıkılır evini özler. Ama bebeklerin sağlığı için en iyisi neyse onu yapmak gerekiyor. Bi an önce evinde mutlu huzurlu bı hamilelik gecirirsin inşallah:dua:

Merhaba Arkadaşlar,
Bursa'da Jimer Hastanesinde Hatice Uğur Hanım'a gdiyorum. Ama hiç memnun değilim :KK43: Pembe mavi de Jale Gürlüler hanım'ı duydum. Aranızda giden var mı? Kafam çok karışık :KK43:
Merhaba. Bende bursadayım. İlk geceliğine medcalpark, doruk ve en son jimere gittim. Tabi o sonlandırıldı. Şuan yine medicalpark-müzeyyen hanıma hattım memnun kalmadım. Jimer-fatma Nuray hanıma gittim. Jimere ilk gittiğim Cenk beydi ancak ayrılmış. Nuray hoca da gayet ilgiliydi. Ancak genelde sezeryan yaptırıyor galiba. Bu yüzden bende arayışa başladım. Aklımda Cenk hoca var tabi, sadece ücreti fazla diye alternatif arıyorum. Ahmet yılmazı duydum buradan bir arkadaştan, araştırdım gayet iyi yorumlar. Jale hanımın adını da duydum ancak kendisi pembe maviden ayrılmış. Cenk Bey ile Jale hanım Uni plazadalar. Birinin muayene ücreti 200tl diğeri 220tl

Evet Rabbim yardım ediyor canım.ara sira bunalıma giriyorum.mesela 1 ay once büyük bi bunalima girdim.aklima hep ölüm geliyordu.hamile olunca ilk gün sevindim sonra bunalima girdim.hamileligime sevinemedim.annemler geldiler 15 gün durdular yanimda geçti bunalımım.simdi çok şükür iyiyim.ins bi daha bunalima girmem.sende Allaha bolca dua et.Rabbim seni de bebeğini de korusun

Aminn insaallah girmezsin ben de bi kez bekarken bunalıma girmiştim Allah kimseye yasatmasin.sen de icini ferah tut evde bebisine orgu or mesguliyet bul cabucak gecer zaman.amin Rabbim hepimizi ve bebislerimizi korusun:anne:

Kizlar herkes hamilelik takvimini eklese de kim kaç aylık hamile onu bilsek biz de daha iyi olur bence fikir alışverişi açısından..Ekleyin yaaani:KK15:
Aslında süper fikir ama benim belli değil mesela canım. Sat 6 Eylül, 7. haftada olmam lazımken 5.haftadasın dedi doktor. Geç döllenmeden dolayı, zaman ilerlemedikçe hafta belli olamıyor maalesef

Hayırlısı olsun,aslında hastanede olman müdahale açısından iyi de haklısın insan sıkılır evini özler. Ama bebeklerin sağlığı için en iyisi neyse onu yapmak gerekiyor. Bi an önce evinde mutlu huzurlu bı hamilelik gecirirsin inşallah:dua:

Evet bi yandan iyi ama fazlasi zarar ruhen.bebegim icin katlanıyorum hatta bazen sukursuzluk ediyorum gibime geliyor o kadar istedim iki dusugum oldu vs smdi saglikli gidiyor Allah daim etsin sikayet benim neyime diyorum.gerekirse doguma kadar yatarim diyorum bazen.Allah zorunda birakmasin da:)sagol guzel dileklerin icin aminn insaallah:KK37:

senin adına çok sevindim canım ben kalp atışı duymadım, sadece ekrandan görüyorum, atışı bu kadar sayı diyede belirtmedi benim durumum biraz daha zorlu sanırım İNŞALLAH SAĞLIKLA KAVUŞURUZ YAVRULARIMIZA İNŞALLAH BU FORUMDA DEVAM EDERİM SİZLERLE..

bende seninle ayni durumdayim canim doktor 95 kalp atimi haftasina gore dusuk buyuk ihtimal dusukle sonuclanir dedi zaten bu kadina 3 keredir gidiyorum sinirlerimi bozup yolluyor simdi baska doktora geldim bakalim bu ne diyecek

Tamam canım. Bana da bebek geriden geliyor deyip beni endişelendirdi doktor. Kalp atışını duyduğuna çok sevindim :) inşallah ben de perşembe günü duyarım. Sen ovulasyon testi falan kullandın mı yumurtlama gününü biliyor musun?
Sen bakma öyle şeylere canım benimde 2 hafta önce sata göre gerideydi ama bu hafta hemen hemen sata yaklaşıyor baştan geri olsada sonra toparlıyo valla bizde çok sevindik duyunca:)) yok canım ovulasyon testi yapmadım yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ilk denemede tuttu çok şükür inşallah perşembe sende meleğinin kalbini duyarsın rabbim herkese nasip etsin

Anladım canım.. daha küçük bebek bence bişey olmaz dedimya eltim 7 haftada başlamıştı hiçbişey yok çok sağlıklılar maşallah ikisi de :KK200:
Maşallah canım, bende netten sonucuma baktım şimdi, geçen hafta 5ti şimdi 3.81 e düşmüş normal aralıkta gözüküyor ama gebelikte ilk üç ayda 1-1,50 arası olması gerekiyomuş yine de ilaç kullanmam gerekicek. Buna da şükür :)

ay malesef öyleymiş inşallah sıkıntı olmaz 1 defa aldım ama nolcak dimi olmaz yaa :KK43:
olmaz canım bi seferden sıkma canını

Back