• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
HAZİRAN 2018 ANNELERİ :KK200::anneadayı:

HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....:KK68::KK68:

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
.2d1d1d1
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağst[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağustos[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]muallimiahir[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gibigibiyim[/td][td]36[/td][td]Ankara[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td]2[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][td]d[/td][td]1[/td][/tr]

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla
Canım benim daha önce kese görülmüştü bugün kalp atışını duyduk 7+5 te

Sen bakma öyle şeylere canım benimde 2 hafta önce sata göre gerideydi ama bu hafta hemen hemen sata yaklaşıyor baştan geri olsada sonra toparlıyo valla bizde çok sevindik duyunca:)) yok canım ovulasyon testi yapmadım yumurta takibi yaptırdım klomen kullandım catlatma iğnesi oldum ilk denemede tuttu çok şükür inşallah perşembe sende meleğinin kalbini duyarsın rabbim herkese nasip etsin
Canım valla aradığım cevabı verdin gerçekten. Normalden geç yumurtlamadan değil mi? Çünkü ben de geç yumurtlama olmadı ve bebeğim geriden geliyor doktorlar da umutsuz konuştu perşembeyi iple çekiyorum. Maşallah canım senin bebişine de inşallah çok güzel haftaların olur.

bende seninle ayni durumdayim canim doktor 95 kalp atimi haftasina gore dusuk buyuk ihtimal dusukle sonuclanir dedi zaten bu kadina 3 keredir gidiyorum sinirlerimi bozup yolluyor simdi baska doktora geldim bakalim bu ne diyecek
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN BENİM DURUMUM DAHA VAHİM GALİBA EKRANDA GÖRÜYORUM ATTIĞINI SESİNİ DAHA DUYMAK NASİP OLMADI ATIŞIDA O SEBEPTEN HİÇ DEMEDİ , İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİSİN YARN BNDE GİDECEĞİM PERİNATOLJİ PROF DOKTORA

yasak ama kılıfına uydurup malesef iş veren çıkış yapabiliyor performans yetersizliği vs. diyerekten

benimde kaygım bu yönde henüz iş yerine bildirmedim hamileliğimi

önümüzdeki ay söylemeyi düşünüyorum bende.
Aynen de öyle oldu
Performans yetersizliği dedi çıktılar ortaya
Kışın bizim iş hiç olmaz çoğu yerin olmaz ama
Bizimki inşaat sektörü bir firma hep yatış inşaat durduğu için cokkkk sakın geçer
Boşa maaş vermek istemediler sanırım
Zaten doğum iznine de ayrılacak diye
Dönmezdim doğum izninden sonra çıkacaktım zaten.bir çocuğum var okula gidiyor bebgimide bırakamam bildikleri için böyle sıyrılmak istediler
Benim salaklıgm su oldu kurnazlık Edip
Soylemeyecktm taaa 4 aylık olana kadar
Ama izin almam bile sıkıntılıydı Allah korusun bir problem olsa yatmam gerekse ne DİYECEN
Bebeğimi düşündüm stresten uzak kalayım diye söyledim.kisn patronlar sakın ya uğraşıyor bizle. bende iş yerine
Bugün gitmedim düşünmek için izinliyim.
Sabah aradılar bana şunu teklif ediyorlar
İşe gitmeyeceğim
Bu aykı maaşımı kasımın ılk haftası yatiracaklar
Diğer ayın maasinida tam verecekler sigortam devam edecek gitmeyeceğim isede.
Sonra Çıkışım verilecek hem ihbar hem kıdem tazminatını alacagm.
Sonrada işsizlik maaşını alacagm .çıkarılma gösterecekler kağıt imzalamak için cagiriyorlar
Bugün gelemem dedim düşünmek için yarın uğrarım dedim
Esimde kabul et diyor şikayet etsem kredi ödemem var Akşar
Bana faydası dan çok zararı olur .velhasıl
Valla bunu fazla takmadimda su bebeğim tek sağlıklı olsun da iş kolay arar bulurum
Başına geçtik kızım öğrendi hayal kurduk üzülmek istemiyorum hayallerimiz yıkılır
Kızım cokkk istiyor kardeş bende esimde bebek cockkkkk istiyor
Benim bebeğim sağlıklı olsun da tek kolaydı iş
Yarın randevum ve kendi doktorum dan aldım saat 3 te keseye bakacak gözükür insalhh dün beta 9004 çıktı kese göremedi uyuz bir op.dr vardı benimki gelmemiş .gitmisken ona baktırayim dedim göremedi digeri
Nasıl kafam orda takılı gün geçse de yarın olsa
Bu değerle son SAT: 20 EYLUL SİZCE NORMAL Mİ BEN NE YAPACAGİMİ SASİRDİM.:KK43::KK43:
Bana moral vermek için yazmayın doğruyu biliyorsanız diyin kızlar uzulmem ben doğruyu duymak istiyorm

Son düzenleme:
İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRSIN BENİM DURUMUM DAHA VAHİM GALİBA EKRANDA GÖRÜYORUM ATTIĞINI SESİNİ DAHA DUYMAK NASİP OLMADI ATIŞIDA O SEBEPTEN HİÇ DEMEDİ , İNŞALLAH GÜZEL HABERLER VERİSİN YARN BNDE GİDECEĞİM PERİNATOLJİ PROF DOKTORA

Kime gitceksiniz nereye

Aynen de öyle oldu
Performans yetersizliği dedi çıktılar ortaya
Kışın bizim iş hiç olmaz çoğu yerin olmaz ama
Bizimki inşaat sektörü bir firma hep yatış inşaat durduğu için cokkkk sakın geçer
Boşa maaş vermek istemediler sanırım
Zaten doğum iznine de ayrılacak diye
Dönmezdim doğum izninden sonra çıkacaktım zaten.bir çocuğum var okula gidiyor bebgimizde bırakamam bildikleri için böyle sıyrılmak istediler
Benim salaklıgm su oldu kurnazlık Edip
Soylemeyeceksen yaaa 4 aylık olana kadar
Ama izin almam bile sıkıntılıydı Allah korusun bir problem olsa yatmam gerekse ne DİYECEN
Bebeğimi düşündüm stresten uzak kalayım diye söyledim bende iş yerine
Bugün gitmedim düşünmek için uzaklaştırmaya izinliyim
Sabah aradılar bana şunu teklif ediyorlar
İşe gitmeyeceğim
Bu atkı maaşımı kasımın ılk haftası yatıyor
Diğer ayın maasinida tam verecekler sigortam devam edecek gitmeyeceğim isede
Çıkışında verilecek sonra hem ihbar hem kıdem tazminatını alacagm
Sonrada işsizlik maaşını alacagm çıkarılma gösterecekler kağıt imzalamak için cagiriyorlar
Bugün gelemem dedim düşünmek için yarın uğrarım dedim
Esimde kabul et diyor şikayet etsem kredi ödemem var Akşar
Bana faydası dan çok zararı olur velhasıl
Valla bunu fazla tanıtımda su bebeğim tek sağlıklı olsun da iş kolay arar bulurum
Başına geçtik kızım öğrendi hayal kurduk üzülmek istemiyorum hayallerimiz yıkılır
Kızım cokkk istiyor kardeş bende esimde bebek cockkkkk istiyor
Benim bebeğim sağlıklı olsun da tek kolaydı iş
Yarın randevum ve kendi doktorum dan aldım saat 3 te keseye bakacak gözükür insalhh dün beyan 9004 çıktı kese göremedi uyuz bir op.dr vardı benimki gelmemiş gitmişler ona baktırayim dedim göremedi
Nasıl kafam orda takılı gün geçse de yarın olsa
Bu değerle son SAT: 20 EYLUL SİZCE NORMAL Mİ BEN NE YAPACAGİMİ SASİRDİM.:KK43::KK43:
Bana moral vermek için yazmayın doğruyu biliyorsanız diyin kızlar uzulmem ben doğruyu duymak istiyorm

malesef özel sektörün acımasızlığı işte

hiç üzülme bi kapı kapanır bi kapı açılır önce senin ve bebeğinin sağlığı yerinde olsun

yine de kıdem ve ıhbarını veriyorlarmış

ne kadar süredir çalışıyordun

bak kendinde diyorsun bebiş olunca zaten çalışamazdım diye sadece analık paran ölmüş olacak onun içinde üzülme

Ben daha kontrole gitmedim 5.haftanın içerisindeyim annem gelecek şehirdışından onunla gitmek istiyorum doktora

hiç bi fikrim yok ama üzme sabırlı ol bakalım panik yapma kendine

kızınız kaç yaşında peki

benimde iş durumum ne olacak belli değil muallakta

Back