- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Blackbluee1
Hamile olanları tebrik ederim Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bekleyenlere müjdeli haberler gelsin inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım düne göre daha belli çıktı :)Silik var baya brlli
yükseldiği anlamına geliyor o yüzden yaptım ben de yine :)Ben de yaptım sabah diğer günlere göre belirgin çıktı bu yükseldiği anlamına mı gelir acaba
Eki Görüntüle 2049362 ben yine test yaptım :) Bata 4 gün kaldı
İnşaAllah bir haftaya kadar hepimiznki kesinleşirKızlar bende 2018 Haziran annesi olmak istiyorum mayıs olmadı kısmet haziran inşallah :))
O zaman erken döllenme olmuş senin ki canim maşallah ne güzel darisi başima artikYok canım gün içinde yaptım.
Hayırlı olsun inşaAllah seneye haziran da bebeklerimizi kucağımıza alırzKızlar bugün transferimin 8. Günüydü idrar testi de baya koyulasinca gittim kan verdim. Degerim 118 cikti cok şükür. Persembe günü de katliyor mu diye tekrar edicem kan testini . rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins hamile kalan arkadaslarima da saglikla bebislerini kucaklamayi nasip etsin :)
Ben 4+3 de gidicem nasipse cnm daha onceki hamileligimde de 4+3 de net görmüstük keseyi . senin doktorun mu 5+2 de cagirdi ?haziran anneleri, doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
ben 5+2 de gideceğim, beklemek çok zor.
İnsallah canim cok tesekkurler . sen ne kadarlik hamilesin ? Ne zaman ogrendin ?Hayırlı olsun inşaAllah seneye haziran da bebeklerimizi kucağımıza alırz
Bir hafta kala hergün yaptm silik çıktı kam verdim 49 düşük bi değer çıktı ama yarın yükselecek mi bakıcazİnsallah canim cok tesekkurler . sen ne kadarlik hamilesin ? Ne zaman ogrendin ?
O zaman erken döllenme olmuş senin ki canim maşallah ne güzel darisi başima artik
Gözün aydın canım,sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar bugün transferimin 8. Günüydü idrar testi de baya koyulasinca gittim kan verdim. Degerim 118 cikti cok şükür. Persembe günü de katliyor mu diye tekrar edicem kan testini . rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins hamile kalan arkadaslarima da saglikla bebislerini kucaklamayi nasip etsin :)
Daha erken oldugu icindir cnm önemli olan 2 günde degerin 2 katina katliyor olmasi ins degerin cok güzel katlarBir hafta kala hergün yaptm silik çıktı kam verdim 49 düşük bi değer çıktı ama yarın yükselecek mi bakıcaz
Amin insallah cok sagol cnm hepimiz saglikla kucaklayalim ins . önümüzde uzun bir yol var allahin izniyle beraberiz bu yolda :)Gözün aydın canım,sağ salim kucağına alırsın inşallah
hadi inşaAllahDaha erken oldugu icindir cnm önemli olan 2 günde degerin 2 katina katliyor olmasi ins degerin cok güzel katlar
Senin deperin iyi güzel şekilde devam eder inşaAllahhadi inşaAllah
Evet canım doktor 5.haftada keseyi görebileceğimizi söyledi. Senden de iyi haberleri bekliyoruz inşallahBen 4+3 de gidicem nasipse cnm daha onceki hamileligimde de 4+3 de net görmüstük keseyi . senin doktorun mu 5+2 de cagirdi ?
İnsallah canim güzel haberlerle dolsun topigimiz ins :)Evet canım doktor 5.haftada keseyi görebileceğimizi söyledi. Senden de iyi haberleri bekliyoruz inşallah
hayırlı olsun canım,içini ferah tut,olumsuz düşünüp stres olma :) güzel haberler alıp sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar iyi akşamlar ben de nasipse 2018 Haziran annesi olacağım cuma günü test yaptırdık 815 çıktı hcg dün devlet hastanesinde kontrolüm vardı kan vermişken ona da baktırdım belirli bir seviyeden sonra net ölçmüyormuş >1000 yazıyor yani artmış Ama içimde önüne geçemediğim bir his var kendimi tam inandıramıyorum bile ya kese görünmezse ya kalp atışını duymazsak diye ne yapacağım bilmiyorum
Ne güzel bir deger masallah cnm bence keyfini cikar allahin izniyle yolunda gider hersey tebrik ederim :) allah saglikla kucakladigin günleri de göstersin ins :)Kızlar iyi akşamlar ben de nasipse 2018 Haziran annesi olacağım cuma günü test yaptırdık 815 çıktı hcg dün devlet hastanesinde kontrolüm vardı kan vermişken ona da baktırdım belirli bir seviyeden sonra net ölçmüyormuş >1000 yazıyor yani artmış Ama içimde önüne geçemediğim bir his var kendimi tam inandıramıyorum bile ya kese görünmezse ya kalp atışını duymazsak diye ne yapacağım bilmiyorum