• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Vallahı kızlar bu hamıllelıgın balayını yasamaya baslayan varmı :deli: bulantı kusma iştahsızlık uyku hali yogun grıp mutfaga gırememe su içememe halsizlik diş eti kanaması burun kanaması baş ağrısı:halay: allah daha ne olsun demi :KK47: bebk iyi olsunda inş bizde iyi olalım artık :KK51:

Valla canım 3 ay falan bitince bir de havalarda düzelmeye başlayınca iyi hissederiz sanırım bulantı pek yok da halsizliğim var. Çalışınca yine insanların içinde falan daha iyi oluyorum ama dün sinemaya gittim bugün evdeydim insan hep yatar mı ya hep yattım. Sabah biraz yedim de akşam az yedim. Haftaiçi erken kalkınca midemin kazındığını anluyorum yiyorum bir yumurta haşlayıp evde yiyorum peynir ekmek yapıp onu de işte yiyorum yemekhanede öğlen az çok yiyorum akşamda biraz ama bir düzen oluyor ama meyve yok mesela su çok içmiyorum seninde geçecek inşallah.

Vallahı kızlar bu hamıllelıgın balayını yasamaya baslayan varmı :deli: bulantı kusma iştahsızlık uyku hali yogun grıp mutfaga gırememe su içememe halsizlik diş eti kanaması burun kanaması baş ağrısı:halay: allah daha ne olsun demi :KK47: bebk iyi olsunda inş bizde iyi olalım artık :KK51:
Hamileliğim 13+3. Fiziksel olarak balayını yaşıyorum ama psikolojik sağlığımla bir hafta önce yatakları ayırdık maalesef.

Nassıııı yaniii kocamlamı ayırdın yatakları :oha: kızzz deme beee üzüldüm şimdi:olamaz: aman ne yaptıysa affet boşver büyüklük sende kalsın :KK51:
:) eşimin de psikolojik sağlığımda etkisi büyük ama 4. ay bende ağlama ataklarıyla başladı. Fazla hassaslaştim ve psikolojik sağlığım beni terk etti.

Lafin gelisi yada gelip gecici bi ayirmadir umarim.
Galiba melankolik ruh halim vesilesiyle balayına karşıt bir tabir olsun diye psikolojik sağlığım ile "yataklari ayirmak" lafını kullandım. Süslü olsun diye mi ne :) hormonlarım zıp zıp hiç olmayacak şeylere üzülüp saatlerce içimi çeke çeke ağlamaya başladım. Midem bulansaydı da sinirlerim daha sağlam mı kalsaydı bilemiyorum.

Ahh bi yaşasam o balayını. Bulantı, halsizlik,su içememe, baş ağrısı,grip,az önce muz yerken diş etim de kanadı ohhh ne ararsan var. Ama çok iyiyim hiç bir şeyim yok:) diyerek psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum:(

Merhaba bayanlar
Ben 10 +3 günlük hamileyim karnımda ve kasiklarimda ağrilarim oluyor dayanilmaz degıl sanki adet sancisi gibi vuruyor. Bu haftalarda normal mi ayni şeyi yaşayanlar yardimci olabilir mi ?
Allah bebişlerimizi saglikla kucagimiza almayı nasip eder insAllah

Sabah bir kaşık keçi boynuzu pekmezi bir kaşık kuşburnu pekmezi, birazda üzüm yedim :KK70:. Dalak yiyemem canım karaciğer dalak bunlarla ilgili duyduğum şehir efsanesi yüzünden yiyemem
Canım hamilelik olayında dalağı bilemedim ama ben senelerce çektim ve beni toparlayan dalak oldu. Ama kızlar hamilelikte sakatat falan yemek zararlı olabilir yazmışlar haklı da olabilirler o sebeple ona bir şey diyemiyorum:)

Merhaba bayanlar
Ben 10 +3 günlük hamileyim karnımda ve kasiklarimda ağrilarim oluyor dayanilmaz degıl sanki adet sancisi gibi vuruyor. Bu haftalarda normal mi ayni şeyi yaşayanlar yardimci olabilir mi ?
Allah bebişlerimizi saglikla kucagimiza almayı nasip eder insAllah
Benim doktorum ağrı çok şiddetli olmadığı sürece gayet normal çünkü rahim genişliyor dedi. Hatta çok ayakta kaldığında yorulduğunda olur bebeğin ben burdayım der hatırlatır kendini demişti.

1-2 saattir ayakta yoruldum evet dediginiz gibi olabilir ama daha bu haftalarda henüz karında degil rahim üzerinde sanirim . Karnımda agri var ayy en iyisi sabah muane olayım kadin dogum doktoruna . Bu arada clexane igne ve progestan kullaniyorum onlarda yapmis olabilir herhalde

Back
X