• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktorumuz erkeğe benziyor dedi ama kesin birşey demek için erken dedi. Bakalım hayırlısı Sağlıkla kucaklarımıza alalım da
Hangi hastane canım iyimiş üst cihazı?geç gördüm izmir kent hastanesi yazmışsın pardon ok

Son düzenleme:
hasret0587 hasret0587 tavsiyeniz için teşekkürler şimdiye kadar Türkiye Hastanesi Tülay Hanım’a gittim ve memnun kaldım fakat hastaneyle ilgili bir iki durum hoşuma gitmediği için değiştirmek istiyorum. Kolan Hastanesine bakacağım :anneadayı:

Kızlar benim kasklarım çok ağrıyo dizimi yukarı çekip oturdugumda karnımda bişe varmış gibi baskı oluyo..bide düz yatıncada çok geriliyo...bu arada ne güzel hepinizin seçebileceği hastane ve dn şansın yüksek burası doğu seçecek dr bile yok..güven 0 zaten..

Hangi şehirdesin canım
Kızlar benim kasklarım çok ağrıyo dizimi yukarı çekip oturdugumda karnımda bişe varmış gibi baskı oluyo..bide düz yatıncada çok geriliyo...bu arada ne güzel hepinizin seçebileceği hastane ve dn şansın yüksek burası doğu seçecek dr bile yok..güven 0 zaten..

Okula gidebiliyor musun,biz okuldan kapıyoruz çocuklar azıcık hasta olsun bana geçiyor.limonlu çay içiyorum,burnuma okyanus suyu sma toparlanacağım bir türlü :110:
Cmts sabahı hasta kalktım. Yrn gıdeceğim mecbur. Oğlan okula benımle gelıyor. Veli toplantısıda yapacaktım. Umarım ıkı gun aldığım c vitamini toparlar beni. Nsl olacak böyle bilmiyorum. Hep kalabalık içindeyiz. Bu kdr sık hasta olunca cnm sıkıldı walla. Yrn iyi oluruz inşallah..

Bana oluyor malesef hatta yemek yedikten yarim saat sonra bile yemek yemek istemedigim halde midem kazınıyor☹
Çaresi az ama sık yemek sanırım. Basaramasam da..
Zaten göbeğim vardı benim bide böyle yemeklerden sonra iyice kocaman oluyor. Gören rahat 6 aylık var der yani bana :110::oha:

Vallahı kızlar bu hamıllelıgın balayını yasamaya baslayan varmı :deli: bulantı kusma iştahsızlık uyku hali yogun grıp mutfaga gırememe su içememe halsizlik diş eti kanaması burun kanaması baş ağrısı:halay: allah daha ne olsun demi :KK47: bebk iyi olsunda inş bizde iyi olalım artık :KK51:

Vallahı kızlar bu hamıllelıgın balayını yasamaya baslayan varmı :deli: bulantı kusma iştahsızlık uyku hali yogun grıp mutfaga gırememe su içememe halsizlik diş eti kanaması burun kanaması baş ağrısı:halay: allah daha ne olsun demi :KK47: bebk iyi olsunda inş bizde iyi olalım artık :KK51:
Ah canım senin çok zor geçiyor Ama dediğin gibi bebeğin iyi olsunda geçer inşallah 1 2 haftaya

Back
X