• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
1-2 saattir ayakta yoruldum evet dediginiz gibi olabilir ama daha bu haftalarda henüz karında degil rahim üzerinde sanirim . Karnımda agri var ayy en iyisi sabah muane olayım kadin dogum doktoruna . Bu arada clexane igne ve progestan kullaniyorum onlarda yapmis olabilir herhalde
İçiniz rahat edicekse bi görüşün evet doktorunuzla. Benim ağrım kasıkta oluyor sadece.

Zaten göbeğim vardı benim bide böyle yemeklerden sonra iyice kocaman oluyor. Gören rahat 6 aylık var der yani bana :110::oha:

benim de oyle ki.. ama bazi sabahlar da bi uyaniyorum sanki gobek gitmis.. iste o zaman endiseleniyorum ama sanirim 10 haftalik oldugu icin daha bu gordugum asıl gobek degil sadece gaz :) insallah catlamadan buyuturuz gobegi ne diim eheheh

:) eşimin de psikolojik sağlığımda etkisi büyük ama 4. ay bende ağlama ataklarıyla başladı. Fazla hassaslaştim ve psikolojik sağlığım beni terk etti.

üzüldüm @metaforyagmuru umarim halledersiniz.. ama sorun cozmekten ziyade sakin olup birbirinizden uzaklasmayin.. o zaman insan olanlari da unutuyor zaten su an yavrunuza kavusma heyecaniniz var hepten duzelir.. her zaman kadinlar daha fedakar oluyor bu gibi durumlarda ama malesef ki en gucsuz en yorgun animizda bile yine biz guclu olmaliyiz... aşarız biz her şeyi aşmadık mı..?¿ pozitif ol sen mutlu ol... kalbimiz seninle...

üzüldüm @metaforyagmuru umarim halledersiniz.. ama sorun cozmekten ziyade sakin olup birbirinizden uzaklasmayin.. o zaman insan olanlari da unutuyor zaten su an yavrunuza kavusma heyecaniniz var hepten duzelir.. her zaman kadinlar daha fedakar oluyor bu gibi durumlarda ama malesef ki en gucsuz en yorgun animizda bile yine biz guclu olmaliyiz... aşarız biz her şeyi aşmadık mı..?¿ pozitif ol sen mutlu ol... kalbimiz seninle...
Çok zarifsin, teşekkür ederim.

Aaa demek tanıyorsun Tülay hanımı nedir hoşuna gitmeyen?
Pazar günü nöbetçi olan beni muayene eden doktorun daha sonra aradığımda ismini vermediler. Birkaç kez aradığım halde ulaşamadım doktora onun yerine bana başka bir isim verdiler. Oysa ki o doktora muayene olmadım. Bu yüzden Tülay Hanımdan memnun olmama rağmen o hastaneye devam etmek istemedim.

Merhaba bugün 12+2 oldum midem ara ara bulaniyor ona katlanmak sorun değildi de boğazım ağrıdi derken bir öksürük krizi:(((( bal süt sıcak şu limon yok kar etmiyor çok mutsuzum. Doktorum sadece bir pastil önerdi ilaç tavsiye etmiyorum devam ederse ve artarsa dahiliye doktoru ile beraber karar veririz dedi.
Geçsin diye dua ediyorum ben de bugün oturdum öksürüyorum diye zir zir ağladım psikoloji de gidiyor galiba :))))))
Geçse şu zaman sağlıkla bi eylül gelse ...

Pazar günü nöbetçi olan beni muayene eden doktorun daha sonra aradığımda ismini vermediler. Birkaç kez aradığım halde ulaşamadım doktora onun yerine bana başka bir isim verdiler. Oysa ki o doktora muayene olmadım. Bu yüzden Tülay Hanımdan memnun olmama rağmen o hastaneye devam etmek istemedim.
Bende daha iyi bir hastane olsa diye düşünüyorum ama ameliyatımı Tülay’a oldum bu yüzden o daha iyi yapıyor takibimi her muayenede rahim ağzınada bakıyor konuya hakim benle ilgili baya, yoksa eşim Memorial de yapmamı istiyor ama ben Tülay’a alıştım işte. başka dr a da gittim ilk öğrendiğimde 2 farklı dr düşer erken doğar öyle olur rahmin tutmaz böyle olur diyip hayatımı 2/3gün de olsa kararttı. Hemen Tülay’a geldim saçmalamasınlar arkana yaslan tadını çıkar benim yaptığım konizasyonda hiç bişey olmaz dedi ve şimdi bende öyle yapıp ona bırakmak istiyorum kendimi:nazar::anneadayı:

Bende daha iyi bir hastane olsa diye düşünüyorum ama ameliyatımı Tülay’a oldum bu yüzden o daha iyi yapıyor takibimi her muayenede rahim ağzınada bakıyor konuya hakim benle ilgili baya, yoksa eşim Memorial de yapmamı istiyor ama ben Tülay’a alıştım işte. başka dr a da gittim ilk öğrendiğimde 2 farklı dr düşer erken doğar öyle olur rahmin tutmaz böyle olur diyip hayatımı 2/3gün de olsa kararttı. Hemen Tülay’a geldim saçmalamasınlar arkana yaslan tadını çıkar benim yaptığım konizasyonda hiç bişey olmaz dedi ve şimdi bende öyle yapıp ona bırakmak istiyorum kendimi:nazar::anneadayı:
Tülay Hanım bilgisiyle insanı rahatlatan bir doktor. Türkiye Hastanesinde ondan önce muayene olduğum doktor bana düşük tehlikesi olduğunu yataktan çıkmamam gerektiğini söyledi. Öyle bir konuştu ki moralim çok bozuldu bir hafta sonra Tülay Hanımla konuştum bebeğimin kalp atışlarını gösterdi gayet sağlıklı olduğunu, düşük riskimin fazla olmadığını söyledi. Beni öyle bir rahatlattı ki konuşmasıyla o an ki mutluluğumu tarif edemem. Umarım doğumuna da Tülay Hanım girer :anneadayı:

Kızlar ben 5 ay önce kistektomi oldum.Ameliyatım sezeryan şeklinde oldu.Yani Rabbim nasip ederse tam bir yıl sonra tekrar açılacak aynı yer.Her gittiğimde doktoruma sorayım diyorum ama unutuyorum. 1sene arayla açılması sıkıntılı olur mu acaba.

IMG_8152.webp
patisserieyumyum patisserieyumyum dostum park yatak alacaksan tavsiye verebilirim ben hauck bear kullandım %90 memnun kaldım ama alırken dikkat etmen gerekenler alt değiştirmesi olsun bez ıslak mendil krem koyacağın yanda aparatı olsun üst katta yatak bebeği içine koyunca ortaya göçmesin çıkmak için fermuarı olsun üstte foto koydum benimkini

Bende ağlama yok ama aşırı tahammülsüzlük oldu herşeye sinirleniyorum kimseyle konuşasım yok
Galiba melankolik ruh halim vesilesiyle balayına karşıt bir tabir olsun diye psikolojik sağlığım ile "yataklari ayirmak" lafını kullandım. Süslü olsun diye mi ne :) hormonlarım zıp zıp hiç olmayacak şeylere üzülüp saatlerce içimi çeke çeke ağlamaya başladım. Midem bulansaydı da sinirlerim daha sağlam mı kalsaydı bilemiyorum.

Back
X