2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Nerden araştırdın canım bize de söyle de ilçe milli eğitime örnek sunalım. Neyi dayanak göstereceğiz. Çünkü yönetmelikte aksi yazıyor.başka bir yazı falan var mı?
valla geçen yıl eylül ayında doğum yapan arkadaşla konuştum o 5 haftayı attığını sonraya söyledi.sonra da garanti olsun diye müdür yardımcıma sordum ben öğrenip sana haber veririm dedi milli eğitimle görüşmüş sonra bana tamam önceki 8 haftanın 5 haftasını atabilirsin tatile gelse de atılabiliyormuş yönetmelikte varmış dedi. bir bakalım yönetmeliğe

bende 14. takımdaym hatta kaptanıyım bende 53 e düüştm mezun oldm sonuc evlendm hamile kaldm ve 62 yim aman canımız sagolsun

ben üşeniyorumm içimden hiç yapmak gelmiyo
Oo kaptanim naptin sen , şimdi yarışmacılar ne yapsın
Bende 5. Takimdaydim doğumdan sonra yine ordayım inşallah.
Ye kız ye boşver
Kendimi durdurmak için salondaki masaya fındık ceviz kayısı ve 1.5 lt su koydum hepsini yiyip tekrar mutfağa gidip araniyorum ne yesem diye. Icime öküz kaçtı
Neyse kimse bana bakmasın herkes dikkat etsin lütfen sonra vermek çok zor oluyor en fazla 12 15 kilo alın. Benim hedefimde 80 olmamak
Bir gobegim var 6 aylık gibi. ..

10la 1:30 arası uyumuşuz kocamla şiştim yeminle normalde çocuklardan sonra 1saat/1:30saat uyurdum bu patlama oldu akşamda bizim restoranda türkü gecesi var bi tanıdık çalıp söyleyecek tanıdık eş dost dawet ettik bende olacağım tabi şimdi annemi çağırma korkusu sardı eve. Hiç anlaşamıyoruz çok dırdırcı bi kadın ama başka da seçeneğim yok gibi görünüyor bir abla war bize yakın oturan bazen o gelip bakmışlığı var biz dışarı çıkacaksak falan ama onunda çocukları var okula giden gelir mi hafta içi emin değilim.

aa evet hatırladm şimdi sizi kocaeli deydiniz.oğlumda süt verilmişti bize ben süresi içerisinde almadığım için alamamıştım :) hangi doktora gideceğinize karar verdiniz mi
Kararsizim ama medical park bize çok yakın bir tanede 2 yaşında oğlum var ondan hiç ayrı kalmadim o yüzden yakın olması çok önemli.

medikal de iyi doktorlar var ama çok pahalı ya 165 lira funda hnm galiba bizim ark çoğu ona gidiyor.nuri beyde çok iyidir de biraz koşuşturuyor çok tezcanlı insan soracağını unutuyor

ben fındık fıstıgı sürekli yediğim için artık midem almıyo cok abandım galiba
ne yesem bilemiyorm yeşil elmaya sardm simdide

Banada verdi daha alamadım bugün alacağım zorlu avm benim evimin yanı oraya geldim şimdi bi kahve içip alacağım eczanesinden sonrada okula çocukları almaya ve yüzmeye götüreceğim. Telaşe bitmiyor..

Bu arada ben de öğretmenim 5 haftayı erteleyemeyiz diye biliyorum 32.haftada çalışır raporu almamız lazım o zaman da fiilen çalışmadığınız için alamıyoruz bir arkadaşım bu sene eylülde doğum yaptı erteleyemedi ücretsiz izne ayrıldı

Bende aynıyım artık eşim bile dalgaya aldı akşam telde konuşuyoruz napıyorsun diyor hiç oturuyorum diyorum ne yiyeceğini buldun mu diyor yok dedim düşünüyorum hala aman bişey isteme diyor mutfak kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…