2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende aynıyım artık eşim bile dalgaya aldı akşam telde konuşuyoruz napıyorsun diyor hiç oturuyorum diyorum ne yiyeceğini buldun mu diyor yok dedim düşünüyorum hala aman bişey isteme diyor mutfak kapandı
Erkek Milleti işte hepsi aynı
Doğumdan hemen sonra hiç dogurmamis gibi olan bayanlar var hayranım valla. bende eski 52 kilo olduğum günleri özledim. Kiyafetlerimi hiç atmadim birgün zayiflayip giyecegim inşallah

Erkek Milleti işte hepsi aynı
Doğumdan hemen sonra hiç dogurmamis gibi olan bayanlar var hayranım valla. bende eski 52 kilo olduğum günleri özledim. Kiyafetlerimi hiç atmadim birgün zayiflayip giyecegim inşallah
İşte bn o dediğin kadınlardandım iki çocuklu olduğuma kimse inanmıyordu o kadar fit bi vücudum wardı bakalım bubsan sonra ne olur göreceğim yaş 30u devirdi kilo vermem kolay olur mu acaba bi de ikisi normal doğumdu bu sezaryen olacak o da korkutuyo beni göbek lömbür lömbür sallanır mı diye

Bizde işyerinden arkadaşlarla öğle tatilinde yemeğe gittik bir de dönüşte tatlı aldık onunda yarısını yedim hala açım yaa nasıl oluyor bu gerçi yemeğin pidelerini bitirmedim ama normalde ben o yemeğin yarısıyla şişerdim kızlar da al al senin müsait diyorlar da boy kısa son aylarda basket topuna dönmeyeyim

Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?

Evet canım çarpıntı arada oluyor ama nefes darlığı had safhada terliyorum bunalıyorum. Akşam arabaya biniyorum iş çıkışı eşime hemen klimayı aç diyorum nefes alamıyorum gece mesela su içerken tıkanıyorum hemen çekiyorum ağzımdan öyle kana kana su içemiyorum özellikle geceleri. Artık ince yağmurluk falan giyiyorum. Daha 3 aylıkken neden böyle kan basıncı yükseliyormuş kan akışı hızlanıyormuş daha fazla kan pompalıyormuş kalp o yüzdenmiş. Yarın dr gittiğimde söyleyeceğim bakalım sürekli olsa hiç dayanamam

bende kendi tabagımı bitirip arkadasımın tabagınıda yedim

Arkadaşlar kalp çarpıntım çok oluyor.Tansiyonum iyi ama nabzım hep yüksek?Normal mi?Sizde de oluyor mu?
Bende oluyor Hatta bir ara bayağı kötü olunca kardiyolojiye gittim normal dedi ama yinede holter cihazı takıp kalp ritmine baktılar gün içinde nabzım 140-150 oluyormuş bu aralar daha seyrek oluyor

O nefes darlığı bende de oluyor özellikle gece ilk yattığım zaman bi nefessiz kalıyorum kalkıp oturuyorum tekrar yatıyorum falan. Yemek yerkende aynı şekilde tıkanıyorum sanki derin derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.
Hamilelikten 2 ay önce kardiyolojiyr gitmesem korkardım muhtemelen ama hamileliğe bağlıyorum. Zaten araştırdığıma göre artan kan basıncından oluyormuş.
kalp atışıma baktığımda da normalde dakikada 60- 65 arası olan atış bu aralar 75-85 arası çıkıyor. Sanırım vücut bu ritme alışkın olmadığından bu tıkanmalar daralmalar

bende kendi tabagımı bitirip arkadasımın tabagınıda yedim

ohh oh afiyetler olsun napalım canım doymuyoruz yani ben her acıktığımda yesem 4 kşilo falan almış olurdum daha 1.5 kilo aldım biraz frenliyorum 2 saat sonra eve gidip yemek yiyeceksin diyorum kendime de ilerleyen zamanlarda zaptedebileceğimi sanmıyorum

Cankm arkadaşın o zaman yönetmeliğinb hangi maddesiyse bize söylesin lütfen. Biz de yararlanalım. 5 hafta az mı yaa

vedeykn bende yemiyorm ama işteyken sıkıntıdan aklımda sürekli bieşyler yemek var bide stres te var 1 saat önce pogaca yedm mesela yarım saate de 1 elma yerim

Eklentiler

• 5A7BC274-0011-4627-B565-870DCD4E16F9.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 138
  • A4E84389-33E9-49F2-931A-8A0E2078515B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 142
  • CD400295-3C2B-4F54-9124-5EBC966C5785.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 143
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…