• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben hatırladığım kadarı ile yazayım canım. Göbek deliğimin solunda biraz aşşağıda bi arı ya da kelebek kanadı pır pır ederya ben ilk defa o şekilde hissetmiştim. Hissettiğim anda da hiç şüpheye düşmemiştim.kaçıncı haftaydı emin olamıyorum ama kesinlikle 16.haftadan sonraydı
Bende kızımda 16. Da haftada hissetmiştim ama bunda 13+3 te hissettim :)

Merhaba kızlar bugün kontrolük vardı, kanama alanım tamamen yok olmuş 11+3 günlük çıktık, dr yüksek ihtimal erkek dedi pipisinide gösterdi bacaklarını açmış hopp ortada bi çıkıntı..elleriyle ayaklarıyla habire oynatıp durdu sonra birden uyuya kaldı :halay: dr öksrttü ama uyanmadı, tuvaletini yap meyve suyu iç gel dedi :dua: be gittik gene kıpır kıpır ense kalınlığı 0.8 cm dedi iyi dedi ikili test için kan verdik..hayırlısı bakalım..boyumuzda 4.65 cm :emir_bebek:

Merhaba kızlar bugün kontrolük vardı, kanama alanım tamamen yok olmuş 11+3 günlük çıktık, dr yüksek ihtimal erkek dedi pipisinide gösterdi bacaklarını açmış hopp ortada bi çıkıntı..elleriyle ayaklarıyla habire oynatıp durdu sonra birden uyuya kaldı :halay: dr öksrttü ama uyanmadı, tuvaletini yap meyve suyu iç gel dedi :dua: be gittik gene kıpır kıpır ense kalınlığı 0.8 cm dedi iyi dedi ikili test için kan verdik..hayırlısı bakalım..boyumuzda 4.65 cm :emir_bebek:
Ne güzel canım gözün aydın hadi:dua:

Kızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
Ben cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyo
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin :)

Turşu da prebiyotik içeriyor ama tuzlu olduğu için kontrollü yemek gerek sadece

Ayyy o gaz sancısını böbrek ağrısı sanıp acillere gitmişliğim var, insan yürüyemiyor bile. Çok geçmiş olsun dilerim biranönce rahatlarsın ben hayatımda gaz sancısı kadar acı çekip ağlamamıştım senin gibi.
Çok teşekkürler canım. 4 gündür sayıklıyorum Allah düşmanıma vermesin diye. Dr lar derdi gaz sancısı diyip geçmeyin bazen doğum kadar ağrılıdır diye... Yemin ediyorum bukadar acıya ağrıya krampa bi tane daha dopurmuştum

Haberler süperr :) Bu hafta benimde kontrolüm var ve gittiğimde sata göre 11+3 olucak benimde. Heveslendim şimdi yazınızı okuyunca belki bana da söyler cinsiyeti :)

Oğlumda bende bukadar erken öğrenmiştim. Şüpheye yer vermiyecek kadar netti... Bakalım bunda nasıl olacak.

Ne güzel canım gözün aydın hadi:dua:
Amin inşallah canım kucağımıza almak nasip olsun :dua:
Haberler süperr :) Bu hafta benimde kontrolüm var ve gittiğimde sata göre 11+3 olucak benimde. Heveslendim şimdi yazınızı okuyunca belki bana da söyler cinsiyeti :)
Ay hadi inşallah sende hayırlı haberlerle gel canım inşallah söyler :dua:
Oğlumda bende bukadar erken öğrenmiştim. Şüpheye yer vermiyecek kadar netti... Bakalım bunda nasıl olacak.
Ay buda netti minicik bi pipi dr umda pipisi deyip durdu bide bebiş iyi diyo eşimde gülüyo..dedim tam benlik dr:halay:

Ben hatırladığım kadarı ile yazayım canım. Göbek deliğimin solunda biraz aşşağıda bi arı ya da kelebek kanadı pır pır ederya ben ilk defa o şekilde hissetmiştim. Hissettiğim anda da hiç şüpheye düşmemiştim.kaçıncı haftaydı emin olamıyorum ama kesinlikle 16.haftadan sonraydı
Benim 1-2 hafta daha beklemem lazım yani :KK51:

Gözün aydın canım :)
Ben de bugün öğrendim, iki kere baktık pipili pipili yatıyodu :)
Kızımda 16. Haftada bile net görememiştik

Arkadaşlar iyi geceler. Benim kanamam oldu bugün akşam. Hala devam ediyor. İkizlerden birinin kalp atışı haftalar önce durmuştu. Onun kanamasıymış. Ama yine de tedirginim risk teşkil eder dedi doktpr. Kendi doktoruma görünemedim. Kanaması olan var mıydı benim gibi olan

Günaydın kızlar eşim beni bu öğlen sürpriz bi yere yemeğe götürecekmiş dün gece geldiğinde yumurtladı ayyy sabaha kadar rüyamda neler yemedim acaba ben bu gidişle 100kilo giderim Doğuma bu kadar aç gözlü hiç hissetmedim:KK43: şimdiden 5 kilo aldım

Dün bende böreği soda dan yaptım sonuç muntazam:KK9: bu arda ben yumurtayı hep Kayısı kıvamında yiyorum geçen ilk defa burda duydum iyi pişecek diye bi zararı olmaz umarım ya bugün dr a yazacağım, ve bize çiftlikten geliyor süt yumurta daha mı risk acaba

Dün bende böreği soda dan yaptım sonuç muntazam:KK9: bu arda ben yumurtayı hep Kayısı kıvamında yiyorum geçen ilk defa burda duydum iyi pişecek diye bi zararı olmaz umarım ya bugün dr a yazacağım, ve bize çiftlikten geliyor süt yumurta daha mı risk acaba
Günaydın canım, evet yumurtanın iyi pişmiş olması gerekiyor hamilelikte, merak etme bi sıkıntı olmaz ilk 3 ay kandan besleniyormuş ya bebiş. Bundan sonra iyi pişmiş yersin. Benim arkadaş 7 aylık hamile yumurtayı haşlama değil sahanda kırıp yiyor maş hiç bir sıkıntı yok, rahat ol:) çifttlik olması iyi organik doğal ürün. Ama sütü iyi kaynat mutlaka

@T_N ve sevillives sevillives @Busra zehra güzel annişler çorumda hangi doktora gidiyorsunuz
aaaa çorumdan arkadaşlarmı var çok sevindiiimmmmm:KK49: ben devlette cihan toğrulda kalp atışını duymaya gittim. şimdide bu hafta cinsiyet için özel hastanedeki sinan özere gitmeyi düşünüyorum. çok tavsiye eden oldu bana.

Back
X