- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.541
Bendeeee nöbet tutmak istemiyorum.Keşke okul hiç olmasa.. ben böyle elimi çeneme koysam camın kenarında otursam ve sadece bebekle ilgili şeyler düşünüp hayal kursamAma nerdeee bugün nöbetçiydim fena haldeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeeee nöbet tutmak istemiyorum.Keşke okul hiç olmasa.. ben böyle elimi çeneme koysam camın kenarında otursam ve sadece bebekle ilgili şeyler düşünüp hayal kursamAma nerdeee bugün nöbetçiydim fena haldeyim
Amin canım inşallahEvet işte maalesef. Neyse olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da izin de yanıversin napalım![]()
ilk gebeligimde çok oluyordu canim korkma rahim yukari çıkıyor bi de usutme kendiniKızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
aa oylemiymis ben de kahvaltida sadece kasar ve yumurta yiyebiliyordm.bir hafta ileri bebegim ama onla ilgisi oldugunu sanmiyorum.sut ve fazlasiyla yag var sonucta icindeBen hamileliğin ilk günlerinden beri kaşar peynir yiyebiliyorum sadece kahvaltıda. Her gittiğimde ileri çıktı bebeğim maşallah. Bence de kaşar peynirden olabilir![]()
Canım bizim gruba yaptım ama başkaları da oy kullanıyor galiba. Biri üçüz işaretlemiş mesela ama girip profiline bakıyorum tüp bebek topiklerinde ovu topiklerinde falan. Öylesine basıp kaçmış gibiÜstteki anketi diyorlar da orası sadece bizim grup mu??? Yani ikiz Kızı , bir oğlu bir kızı olan kim ikiz? Bence genel bi anket
Şu an var mı nasıl oldun?
Aynı düşüncelerdeki offf olmasa keşkeKeşke okul hiç olmasa.. ben böyle elimi çeneme koysam camın kenarında otursam ve sadece bebekle ilgili şeyler düşünüp hayal kursamAma nerdeee bugün nöbetçiydim fena haldeyim
Ben hatırladığım kadarı ile yazayım canım. Göbek deliğimin solunda biraz aşşağıda bi arı ya da kelebek kanadı pır pır ederya ben ilk defa o şekilde hissetmiştim. Hissettiğim anda da hiç şüpheye düşmemiştim.kaçıncı haftaydı emin olamıyorum ama kesinlikle 16.haftadan sonraydıCanım 15.haftaya yaklaştım dediğin gibi pıt pıt attı 6-7 kere falan heyecanlandım birden![]()
Sürekli takip edeyim o zaman ben teşekkür ederimSürekli kontrol et yarın falan açılır ben 1 hafta önce aldım çarşamba gitcem. Her fırsatta sistemden takip et kapanın elinde kalıyorama rıza Aktepe ve onur Dalay da iyi ne sorsan sabırla cevapliyor ben genel olarak hepsine gittim ve memnun kaldım
Ben sendende büyüğüm, drun beni görse asar herhaldeBen 35 yaşındayım. Bir hafta önce ikili test yaptirdim. Ense kalinligi 1.4, nazal kemigi 2.5 mm cikti. Doktorum sonuclarin iyi oldugunu söyledi ama kan tahlili sonuclarini henüz almadim. Yaş riski yuksek cikacaktir ama bu cok buyuk bir sorun degil. Zaten hep söyleniyor, cikacak sonuclar yalnizca olasiliklari gosteriyor. Hamile oldugumu ogrendigimde ilk gittigim doktorun bana bir :"35 yasinda gebe kalmaya utanmiyor musun?" demedigi kalmisti :) Rahat olmaya çalışın, ikili test sonucu hele de yaş riski çok da endiselenecek seyler degil. Sevgiler..
Ben bide. Dersim az ama in çık merdiven ölüyorum. Nöbet zaten hiç demeÖğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
Yanlış zamanda hamile kaldık. Benimki süpriz zatende. Ikı ay iznimiz yanıyor evetÖyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil miben bunun cevabını çok merak ediyordum hazır yeri gelmişken sorayım bari
bilenler bilgilendirirse sevinirim
![]()
Sanki beni anlatmışsın canım. 19 saatte doğum yaptım. 10 temmuz saat 17 de suyum geldi 11 temmuz da öğlen doğum yaptım. Sonrası çok rahat ama doğum anı zordu...Şanslı hatun seni:)
benim de öaalesef ilk suyum geldi sancım yeterli olmayınca açılmadı suni ile baya sancı çektim epidural istedim biraz rahatladım uyudum bile
Sonra bebeğin kalp atışı yavaşladı bütün doktorlar odaya doluştu dedim kesin bebek gitti
Sonra sancıyı kesip oksijen verdiler bana sezeryana gitsemde artık çok geç diyorum doktorlar çıkınca kendi doktoruma sorduk bu arada yurtdışımdayım yerel dil bilmiyorum anlamadım bi çok şeyi ingilizce sadece kendi doktorumla konuşuyoruz
Yani bebek çok küçük sezeryana almak istemiyorum iki saat daha bekleyeceğim dedi
sonra benim bir saat sonrahızlıca açılma oldu epidurali kestiler ve o an en kötüsüydü hatta kustum bile ağrıdan hamilelikte bir kere o da doğumda :)
Somumda geldi sıpa tam 17 saat sürdü doğum ama benim talihsizliğim sancımın olmamasıydı ama bu doğum olayı çok farklı bişi rahim ağzı açılması neye bağlı bi parametre bulamamışlar her kadında değişiyor inş herkesin kolay olur bide benim canım tatlı herhalde :)
Yoğurt tamam da turşu neden acaba açıkladı mı canım onuBugün benımde kontrolüm vardı. Dr buyuk ıhtımal erkek dedi. Artık ıkıncı oğluş geliyor sanırım, kendımı buna adepte edeyımÇok sık grıp olduğum için bazı ilaclar verdi. Imom omega, zinco c ve bogazım için imumax verdi. Mutlaka ev yapımı yoğurt ve turşu yemelisin dedi. Aklınızda bulunsun sızınde.
Ben cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyoruzKızlar sol tarafımda sancı var sabahtan beri vardı şimdi biraz daha fazla nefes aldıköa daha çok oluyor tam karnımın yan tarafı kalça kemiğine yakın.Var mı öyle sancısı olan belimde ağrıyor
Angeltalk diye yaziyor kutunun uzerinde..90 lira gibi fiyati foto yukleyemedim.. el dopleri demislerdi bize bakinirken bunu gorduk kulaklikla dinliyoruz sesi bir baska kablo yardimiyla telefonada kaydediyoruz..jel ile birlikte kullaniliyor..Nasıl bır alet o cnm merak ettım resım varsa atsana
Yoğurt gibi probiyotik içerdiği için... şalgamda öyle. Ben hiç sevmem şalgamı ama faydalı.Yoğurt tamam da turşu neden acaba açıkladı mı canım onu
İlgisi var mı bilmem canım ama ben de çok yiorum benimki de ileri. Gerçi erken döllenme olma olasılığı yüksek dedi doktoraa oylemiymis ben de kahvaltida sadece kasar ve yumurta yiyebiliyordm.bir hafta ileri bebegim ama onla ilgisi oldugunu sanmiyorum.sut ve fazlasiyla yag var sonucta icinde
İlk defa duyuyorum canım. Çok sağol bilgi için. Şalgamı bende sevemedim bir türlü ama turşu ev yapımı olmasa da yiyorum ara sıra :)Yoğurt gibi probiyotik içerdiği için... şalgamda öyle. Ben hiç sevmem şalgamı ama faydalı.
Bugün benımde kontrolüm vardı. Dr buyuk ıhtımal erkek dedi. Artık ıkıncı oğluş geliyor sanırım, kendımı buna adepte edeyımÇok sık grıp olduğum için bazı ilaclar verdi. Imom omega, zinco c ve bogazım için imumax verdi. Mutlaka ev yapımı yoğurt ve turşu yemelisin dedi. Aklınızda bulunsun sızınde.
Yoğurt tamam da turşu neden acaba açıkladı mı canım onu
Ben cuma saat 3 den beri yatak döşek yatıyorum ve bildiğiniz inliyorum. Nasıl üşüttüysem artık okadar çok gaz olmuşki. Ve işin kötüsü çıkmıyo. Anasonlar, rezeneler, sıcak sular, zeytinyağları, metsil, dr hiçbirşey işe yaramadı. Ben uyuşturulmadan kürtaj oldum ne onda nede 18_19 saat süren doğumumda ağlamamıştım bukadar. Gaz okadar baskı yaptıki yumurtalıklarıma kesiyorlar diye ağlıya ağlıya öldüm. Hep derdim birkez daha diyim bu hayatta en önemli şey gaz çıkarmak. İşin özü çok dikkat etmek lazım özellikle ayağa ve bele. Bukadar kramptan sonra çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Farketmiyoruz ama üşütüyoruz