2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Çok teşekkür ederim canım sevgi türe yi bende duymuştum hatta baktım ama yakın zamanda randevusu yok ne yazık ki
Sürekli kontrol et yarın falan açılır ben 1 hafta önce aldım çarşamba gitcem. Her fırsatta sistemden takip et kapanın elinde kalıyor ama rıza Aktepe ve onur Dalay da iyi ne sorsan sabırla cevapliyor ben genel olarak hepsine gittim ve memnun kaldım

Sağol canım Allah esirgesin sizleri, hastalık zor geçiyor bebiş de olunca çok dikkat ettim hafifledi biraz çok şükür ki..Oh ne güzel lise grubu daha kolaydır fazla yormazlar .. hadi bakalım iş başı yaptıysan Allah kolaylık versin .. Şaka maka az kaldı aslında dönemin bitmesine de .. 2. Dönem çabuk geçiyor gibi geliyor bana hep

Öyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil mi ben bunun cevabını çok merak ediyordum hazır yeri gelmişken sorayım bari bilenler bilgilendirirse sevinirim
Valla bildiğim kadarıyla toplamda 16 hafta izin var. 8 haftası doğum öncesi 8 haftası doğum sonrası. Öncesinde tatile denk geldi diyelim 8 hafta değil de 3 hafta izin kullandın geri kalan 5 haftayı doğum sonrasına ekleyemiyorsun malesef. Doğum izni sonrası ben rapor alıp ilk dönemi kapatmayı düşünüyorum. Hem bebeğimle ilgilenmek istiyorum hem de dönem sınu yaklaşmışken çocukların da öğretmenleri düzeni değişmesin istiyorum

Pekmezden hiç anlamam bende. Memleketten gelen dut pekmezi var aklıma gelirse günde 1 tatlı kaşığı yemeye çalışıyorum ben. Sende istersen market yerine bu doğal ürün satan yerleri araştır.

Ay ne güzel.. duyuluyor mu rahat bi şekilde ki? Ben de çok istiyorum ya. Bişey oldu mu ki acaba diye düşünmekten fenalık bastı
Uzerinde uyari vardi kucuk oldugu icin duyulamayabilir diye ama cok sukur duyabildik biz doktorumda zayif oldugun icin duyabilmissinizdir dedi ama donem donem duyamazsan endiselenme durus sekline gorede duyamayabilirsin dedi

Bu lısteye bende bakıyorum cınsıyetler ne durumda die bende cıkmıyor lıste var ılk sayfada ama cınsıyetler yok... kac erkek kac kız olduk bıde anneler cın tavmını rub teorılerı rüyalarınıx falan cıktımı cınsıyet konusunda deyın hele bı

Uzerinde uyari vardi kucuk oldugu icin duyulamayabilir diye ama cok sukur duyabildik biz doktorumda zayif oldugun icin duyabilmissinizdir dedi ama donem donem duyamazsan endiselenme durus sekline gorede duyamayabilirsin dedi
Nasıl bır alet o cnm merak ettım resım varsa atsana

Bende hiç biri tutmadı Çin Rus Japon hepsi de kız diyordu hatta ben de kız hissediyordum ama rüyamda erkek bebek görmüştüm iki gün önce de 3 4 yaşlarında basketbol topuyla oynağan bi oğlan görmüştüm

Zaten sr lar erkek se 12 haftada soyluyorlar cogu dr oyle ama kızsa 12 de emın olmadıgı ıcın 16 hafta kontrolunu beklıyorlar

Öyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil mi ben bunun cevabını çok merak ediyordum hazır yeri gelmişken sorayım bari bilenler bilgilendirirse sevinirim
evet canım benim oğlum da eylülde doğdu 1 temmuzda 31 haftaliktim müdürüm ilceye gitti konuştu ama 8 haftam yandı. Sadece dogum sonrası 8 hafta kullandim. Gerisi ucretsiz izin

Valla bende hepsi tuttu çin, nub rüyalarım hislerim hepsi kız diyordu çıktıda

evet canım benim oğlum da eylülde doğdu 1 temmuzda 31 haftaliktim müdürüm ilceye gitti konuştu ama 8 haftam yandı. Sadece dogum sonrası 8 hafta kullandim. Gerisi ucretsiz izin
Evet işte maalesef. Neyse olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da izin de yanıversin napalım

Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.

Ayy kızlar bende ogretmenim ve bugun dersim en yogun oldugu gün. Ders esnasında 3-4 kere müthiş sancim oldu. Çok korktum ya yatıyorum şimdi. Dua edin bana lütfen.
Dinlen cnm bol bol geçer. Derste de mutlaka arada otur dinlenmeye çalış. Ayaklarıda üşütmemek lazım, ayaklarım üşüyünce sancım oluyor benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…